Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bak şimdi hiç olmadı ama şimdi kocaman bir Gülümse minnağımıda üzme annesi çık dışarı rahatla biraz pozitif oluyoruz kötüyü çağırmıyoruz anlaştıkmı :)
Cok tesekkurler. Siz de olmasaniz... insa paylasmak ostiyor kendi derdini anlayan insanlarla. Tesekkur ederim canimm.

Insaallah canim benim diken ustunde oluyoruz resmen benimde 2 yumurtadan biri dollendi bende cok korkmustum am 2. Kalite dediler nasip bakalim bu 4 denemem hakkimizda hayirlisi yılmak yok her durumda devam cennet kokularimizi kucagimiza alana kadar..

Cok tesekkurler. Siz de olmasaniz... insa paylasmak ostiyor kendi derdini anlayan insanlarla. Tesekkur ederim canimm.
Biz niye Varız canım benim bizi bizden başka kimse anlamaz zaten sen gönlünü ferah tut bu topikteki herkes bebişini veya bebişlerini kucağına alacak Rabbimin izniyle

Biz niye Varız canım benim bizi bizden başka kimse anlamaz zaten sen gönlünü ferah tut bu topikteki herkes bebişini veya bebişlerini kucağına alacak Rabbimin izniyle
Insallah canim benim. Nasil rahatliyor icim sizle konusunca. Bir an oluyor insan umutsuz yorgun hissediyor ama geciyor. Olmasa da ucunda olum yok. Maddi manevi ne gerekiyorsa yapilir. Yipranmak bile degil korkum. Tek istedigim kucagima almak bebegimi bir an once. Gec kalmamak.

mesajın beni duygulandırdı canım rabbim gönlümüzdekini inşallah tez zamanda getirir bize.

yakın senin de hayırlı haberlerin kuzum:)

Asla yılmak yok. Hayırlısıyla son deneme olur bebişini kucağına alırsın.ben bugün test yapmayı düşündüm ama kendimi firenledim 2 gün daha geçsin diye.bu arada inanılmaz iştahım açıldı

Mrb arkadaşlar ne güzel haberler gelmiş oku oku anca bitirdim..olumlu sonuc alan arkadaşlar gözünüz aydın darısı bizlerin başına inşallah..
Kızlar ben hergün doktora gidiyorum yumurtamın çok olduğunu söylüyo ama çok deil 5-10 arası iyi olsun istiyorum dio doktorum. Bende çok olsada dondursam die düşünüyorum ama söylemiyorum işine karışmamak için.yanlış mı düşünüyorum acaba

Bence doktoruna güven canım çok olup kalitesiz olmaktansa az olup kaliteli olmaları daha önemli

kızlar ben birşey soracağım sizlere yani transferi olup kasıklarında batma olan arkadaşlarıma sizin o batmalar da benimki gibi hep sabit bir noktadamı oluyor benim sol tarafta ve sabit bir noktada oluyor özellikle uzun süre oturunca yada ayakta durunca oluyor ayaklarımın altına yastık koyup uzanınca geçiyor.

Canım benim..biz birlikte yola çıktık.inşallah sonuçlarımız da olumlu olur.bende de adet sancısı gibi sancı oluyor
.belim ve kasıklarda ağrıyor.lütfen endişelenme. Ben senin olumlu sonuçlarla bu siteyi şenlendireceğini düşünüyorum inşallah.hadi hayırlısı az kaldı..başıyla sonuyla hayırlı şeyler yaşatır rabbim inşallah:)

Bende 2 sefer oldu biri iki gun once solda biride bugun cok siddetli sagda...evet cok ayakta kalinca yada cok oturunca oluyor banada..birde yatarken duz sekilde sirt ustu yatamiyorum karnim geriliyor aciyor..yan ve dizlerimi bukerek yatiyorum hep...

Bende 2 sefer oldu biri iki gun once solda biride bugun cok siddetli sagda...evet cok ayakta kalinca yada cok oturunca oluyor banada..birde yatarken duz sekilde sirt ustu yatamiyorum karnim geriliyor aciyor..yan ve dizlerimi bukerek yatiyorum hep...
bende bu yüzden dizlerimin altına koyuyorum minderleri evde elime bir minder aldım ben nereye o oraya küçük çocuklar ayıcıklarını taşırlar ya bende minder taşıyorum
benimki hep aynı nokta olması kafamı bulandırdı ??

canim arkadasinki 5. gun embryosu ve 6. gunuydu bugun kanda da idrardada çikmis
Ay valla ya maşallah ne güzel ben yapsam çıkmaz ki 3. Gün embriyosu bugün 8. Gün ama cesaret yok belki bi ihtimal 10. Gün yaparım düşününce bile heycanlanıyorum acaba diyorum direk kan mı versem

Canım benim 3 gün önce sürekli sağda batmalarım olmuştu tüm gün boyunca aynı gün çok bel ağrım vardı ertesi günde sürekli solda batmalarım oldu sonra batmalarım geçti ama geceleri çok şiddetli bi sancıyla uyanıyorum korkuyorum bu sancıdan çünkü çok şiddetli yürüyemiyorım bile kasıklarım ve bacaklaım yanıo sanki bide canım ayıptır sorması akıntı durumun nasıl benim hiç yok akıntım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…