Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

oooo hadi gozun aydin canim :) kacinci gun embryosuydu seninki birde idrar testini kacinci gun yaptin?
Kuzum benimkisi 6.gun dondurulmus embriouydu
Transferden sonra 6.gun basladi silik cikmaya sonRadan da belirginlesmeye basladi
Ve dun 10.gun en son digital yapTim
image.webp
Oda bole cikti aRtik test gunumu bekliorum :)

mrvisim gurbet topigine yazan yoktu son zamanlarda tek kaldim orda.yazan.olursa guncelleriz yine tabi.biz arada guncelleyelim o zaman yazan olur belki... :KK66:
Eveg bi zeyneb vardi en son hamisti sonra noldu geliomu hic bilmiorum
Arada bir guncelliyelim gurbet topicimizi yaLniz kalmayalim ilerde tedavi olmak isteyenlere umut olur insalah

Kuzum benimkisi 6.gun dondurulmus embriouydu
Transferden sonra 6.gun basladi silik cikmaya sonRadan da belirginlesmeye basladi
Ve dun 10.gun en son digital yapTim
Eki Görüntüle 1234967 Oda bole cikti aRtik test gunumu bekliorum :)
ooo canim masallah 2-3 haftalik olmus birde :) masallah bebisine..bu testi kaca aldin? en guvenilir bunlarmis ama pahali galiba digerlerine gore baya :)
Eveg bi zeyneb vardi en son hamisti sonra noldu geliomu hic bilmiorum
Arada bir guncelliyelim gurbet topicimizi yaLniz kalmayalim ilerde tedavi olmak isteyenlere umut olur insalah
tamam canim oyle yapalim o zaman..hem bakarsin bizede yeniden lazim olur ilerde ...

ooo canim masallah 2-3 haftalik olmus birde :) masallah bebisine..bu testi kaca aldin? en guvenilir bunlarmis ama pahali galiba digerlerine gore baya :)

tamam canim oyle yapalim o zaman..hem bakarsin bizede yeniden lazim olur ilerde ...
Cnm kagidinda 2-3haftalik yazan doktor kontorunde 3-4haftalik olur dio
Aslinda cok pahali diil ama bulundugun sehRe gore de degisio
Mesela ben 6euroya aldim
PaRiste normal bi gebelik teSti 5.80 di hayirlioRum
InSallah sali gunu yuksek bir deger gelir

Cnm kagidinda 2-3haftalik yazan doktor kontorunde 3-4haftalik olur dio
Aslinda cok pahali diil ama bulundugun sehRe gore de degisio
Mesela ben 6euroya aldim
PaRiste normal bi gebelik teSti 5.80 di hayirlioRum
InSallah sali gunu yuksek bir deger gelir
ayy evet canim bende sana onu yazacaktim simdi..aslinda 1-2 hafta yazanlarin 3-4 hafta ,3-4 hafta yazanlarin 4-5 haftalik falan oldugu yaziyordu sitesinde...zaten nirmalde son adet tarihine gore hesqplandigi icin normalidr o olmali :)
sen baya ucuza almissin evet burdada normal testler birkac seneye kadar 7 euro falandi simdide heralde 5-5.5 falan bu da 10 euro vardir sanirim...neyse o gun gelsinde fiyat onemli degil aliriz :)

ayy evet canim bende sana onu yazacaktim simdi..aslinda 1-2 hafta yazanlarin 3-4 hafta ,3-4 hafta yazanlarin 4-5 haftalik falan oldugu yaziyordu sitesinde...zaten nirmalde son adet tarihine gore hesqplandigi icin normalidr o olmali :)
sen baya ucuza almissin evet burdada normal testler birkac seneye kadar 7 euro falandi simdide heralde 5-5.5 falan bu da 10 euro vardir sanirim...neyse o gun gelsinde fiyat onemli degil aliriz :)
Insallah o testi yapmayi ve pozitif enciente yazan sonucu gormeyi nasip etsin allahim sana da
Ben bu testi ilk defa yapmadim gecen aylarda yapmistim pas enciente yazdiginda icimden gecirmistim ne var hamile yazisini gorsem die kismet buguneymis
Ama ilk tedavimde degerim yukselmedigi icin icimde korku var acikcaSi

arkadaşlar selamlar allahım hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı bebişlerle doldursun inşallah. bende ekim ayında dondurulmuş 4 bebişimden 2 tanesini allahın izniyle göbüşüme alıcam. ilk tüp bebek denememi 2010 şubat ayında yapmıştık 3 embriyodan 1 tane tuttu ve ekim 2010 da sabırsız prensesim 34+2 haftalık sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. aylardır kız kardeş diye tutturuyor. allahım ikinci bir evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah sağlıkla sıhattle ablasıyla koşar oynarlar. hayali bile mucize. allahım cuma günü hürmetine dualrımızı kabul etsin sağlıkla kavusalım bebişlerimize.

canim benim ilk transferimde iki cok guzel kaliteli konulup bir de normal embryo dondurulmustu..bu tekti ve iyi kalitrliydi ama digerleri en iyileriydi..ama iki taneden biri bile tutmadi..bizde umitsuzca tek.kalan dondurulmusu denedik ve hic unudumuz yokken tuttu su an yanimda cizgi film izliyor ve 5 yasinda :) sakin umudunu kaybetme :KK66:
çok güzel yaaa sagol canım cvp için allah razı olsun :) demek ki 1-2kalite bahene rabbim ol dedikden sonra oluyor darısı isteyenlerin başına inş. bol dua ve sabır gerekiyor demekki :))

arkadaşlar selamlar allahım hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı bebişlerle doldursun inşallah. bende ekim ayında dondurulmuş 4 bebişimden 2 tanesini allahın izniyle göbüşüme alıcam. ilk tüp bebek denememi 2010 şubat ayında yapmıştık 3 embriyodan 1 tane tuttu ve ekim 2010 da sabırsız prensesim 34+2 haftalık sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. aylardır kız kardeş diye tutturuyor. allahım ikinci bir evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah sağlıkla sıhattle ablasıyla koşar oynrlar. hayali bile mucize. allahım cuma günü hürmetine dualrımızı kabul etsin sağlıkla kavusalım bebişlerimize.
canim bende 2. bebek.icin deniycem insallah cok bekletmez bizi bebislerimiz :) senin yas kacti canim?

Tatlm ben 1.5 yıllık evliyim yaşda 25 pco var bende eşiminde sperm hareketliliğinde ufak bi sorun var senin sorunun neydi birde ben bi tane aşılama atlattım tutmadı
canim bizdeki sebepsiz infertilite.benimde 6 asilamam var tup bebeklerden once..3. asilamamda tutmustu ama dusukle sonuclandi digerlerinin hepsi negatif..ilk tup bebek denemem negatifti 2. dondurulmus tek embryo kondu oldu.3. de yani 2 ay once hic embryom olmadi yada gelisimi durdu soylemediler onu..sadece transfer iptal embryo yok dediler 2. gun arayip :( insallah bu sefer sorun cikmaz korkuyorum gecen seferki gibi olur diye aslinda biraz ama birazda umutluyum cunku bu seferki mikroenjeksiyon olacak oncekiler hep klasik tup bebekti...hakkimizda hayirlisi artik...

Insallah o testi yapmayi ve pozitif enciente yazan sonucu gormeyi nasip etsin allahim sana da
Ben bu testi ilk defa yapmadim gecen aylarda yapmistim pas enciente yazdiginda icimden gecirmistim ne var hamile yazisini gorsem die kismet buguneymis
Ama ilk tedavimde degerim yukselmedigi icin icimde korku var acikcaSi
amin canim benim insallaahhh...
evet canim yaa insan oyle oluyor dimi? bende ilkinde her test yaptigimda negatifi gordugumde acaba kaderimde pozitifi gormek varmi?varsa ne zaman acaba ? diyordum hep :( Allahim hic olmayan cok isteyen herkese versin insallah..Rabbim evlat hasreti cektirmesin kimseye cok zor....

amin canim benim insallaahhh...
evet canim yaa insan oyle oluyor dimi? bende ilkinde her test yaptigimda negatifi gordugumde acaba kaderimde pozitifi gormek varmi?varsa ne zaman acaba ? diyordum hep :KK43: Allahim hic olmayan cok isteyen herkese versin insallah..Rabbim evlat hasreti cektirmesin kimseye cok zor....
Aminn cnm tum kalbimle duana amin diorum
Bir turlu inanamior insan
Sende dondurulmus transferinde 15 gun sonra mi verdin testini
Tec'lerde 15.gûn istniomus off yaa beklemek ne zorr:(

Aminn cnm tum kalbimle duana amin diorum
Bir turlu inanamior insan
Sende dondurulmus transferinde 15 gun sonra mi verdin testini
Tec'lerde 15.gûn istniomus off yaa beklemek ne zorr:(
canim benim testimi 13.-14. gun diye yazmislardi ben 13. gun yaptirmistim ama benimki ilkinde 2. gun ikincide 3. gun embryosuydu..evet beklemek cok zor ama ben pozitifi gordukten sonra daha kolay geliyordu bana sadece merak.ediyor insan degerin kac cikacagini...zaten bu meraklar hiiic bitmiyor bebek dogana kadar inan..degerler iyidir keseyi merak edersin onu gorursun kap atisi.onu duyarsin her ay gelisimini merak edersin taaki dogana kadqr stres devam ediyor..Allahim bizlere sabir versin gercekten cok mesakatli ve zor bir surec bizimki...

selam ,
benimde dun yumurta toplama işlemim vardı . bugun 9 tanesinin bebek adayı olduğunu söylediler. pazara kadar dayananları donduracaklar. doktor bir sonraki regl dönemimde gelmem gerektiğini söyledi eylul sonu ekim bası gibi transfer olacak sanırım. belki de aynı günlerde gelir bebişlerimiz :)
hadi bakalım ne güzel artık hiiç yalnız değilim bir sürü yol arkadaşım oldu maşallah bebek adaylarına inşallah hepsi pazara kadar değil annesinin karnında doğana kadar dayanacak ve uzun ömürlü evlatlar olsunlar inşallah

kizlar kimler kasim ortasi sonuc alacagi sekilde basliyor tedaviye?
bakalim kimlerle ayni anda alicaz sonucumuzu kimlerle ayni anda sevinicez insallah :)

kizlar kimler kasim ortasi sonuc alacagi sekilde basliyor tedaviye?
bakalim kimlerle ayni anda alicaz sonucumuzu kimlerle ayni anda sevinicez insallah :)
benn bennn yine bennn :KK71::KK71:
çünkü bana doktorum ekim başı gel demişti ekim sonu kasım başı gibide transfer olur demişti sonuç kasım oratalarına geliyor bu durumda off daha varmış yaa böyle düşününce :KK57:

benn bennn yine bennn :KK71::KK71:
çünkü bana doktorum ekim başı gel demişti ekim sonu kasım başı gibide transfer olur demişti sonuç kasım oratalarına geliyor bu durumda off daha varmış yaa böyle düşününce :KK57:
vaayyyy desene heyecanli bekleyislerimiz beraber surecek :) baya var evet baslamamiza ama olsun sonu bizi sevindiricek sekilde bitsin yeterki biz bekleriz degilmi? :)
sana sormusmuydum bilmem yasin kac ve kac senelik evlisin canim?

Back
X