Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

vaayyyy desene heyecanli bekleyislerimiz beraber surecek :) baya var evet baslamamiza ama olsun sonu bizi sevindiricek sekilde bitsin yeterki biz bekleriz degilmi? :)
sana sormusmuydum bilmem yasin kac ve kac senelik evlisin canim?
evet canım onlar yeterki gelsin biz bekleriz :KK36::KK36:
evet canım yaşımı sormuştun olsun yine söylerim 25 yaşındayım 2 senelik evliyiz evlendiğimiz günden beri deniyoruz ama bende endometriyozis varmış boşa kürek çekmişisiz şimdi tüp deniyoruz :KK73:

evet canım onlar yeterki gelsin biz bekleriz :KK36::KK36:
evet canım yaşımı sormuştun olsun yine söylerim 25 yaşındayım 2 senelik evliyiz evlendiğimiz günden beri deniyoruz ama bende endometriyozis varmış boşa kürek çekmişisiz şimdi tüp deniyoruz :KK73:
sanirim yasitim varmi diye cogunluga sordugum icin kimseninkini hatirlayamiyorum :)
hadi bakalim ilk randevum cuma gunu srninki benden once sanirim...cuma gunu recetemi yazar doktorum bi bile heyecanlandiriyor beni sanki.ilk defa deniyormusum gibi :)

Merhaba, benim durum biraz farkli, yani tup bebek tedavimi temmuz ayinda tamamlayip 4 adet yumos sahibi oldum fakat bu surec icerisinde rahimde yapisiklik oldugunu gorunce embriyolari dondurmak zorunda kaldik. Simdi operatif histeroskopi olabilmek icin bir kez daha regli olmayi bekliyorum. Bu ay icerisinde ameliyati gecirip cabucak iyilesmeyi umuyorum ki Ekim yada en gec Kasim gibi transfer yaptirabileyim. Boylesi cok daha zor oldu benim icin. Beklemekten yoruldum resmen. Oysa ki tup bebek tedavim sirasinda cok rahattim. Neyse sonuc guzel olsun da ben beklerim. Hepimize bol sans :)

Merhaba arkadaşlar, bende ekim ayında dondurulmuşlarla denicem. 1 negatif aşılama 2 de tüp bebek denemem var sadece ilk tüp bebekte kimyasal gebelik oluştu. Sebepsiz diolar sorunumuz görünmüyor. Yeni bir mekeze gittim genetik test yaptılar orda da bişey çıkmadı. Dondurulmuşlarınla devam edebilirsin dedi dr. Yaşım 29 eşimin 32 bu denemede inşallh olumlu sonuç alırız hepimiz. Allh isteyen bekleyen herkese nasip eder....

Merhaba, benim durum biraz farkli, yani tup bebek tedavimi temmuz ayinda tamamlayip 4 adet yumos sahibi oldum fakat bu surec icerisinde rahimde yapisiklik oldugunu gorunce embriyolari dondurmak zorunda kaldik. Simdi operatif histeroskopi olabilmek icin bir kez daha regli olmayi bekliyorum. Bu ay icerisinde ameliyati gecirip cabucak iyilesmeyi umuyorum ki Ekim yada en gec Kasim gibi transfer yaptirabileyim. Boylesi cok daha zor oldu benim icin. Beklemekten yoruldum resmen. Oysa ki tup bebek tedavim sirasinda cok rahattim. Neyse sonuc guzel olsun da ben beklerim. Hepimize bol sans :)
haklisin beklemek hem cok zor hemde yorucu gercekten ama sonu guzel olsunda insallah bekledigimize yiprandigimiza deger o zaman..

Merhaba arkadaşlar, bende ekim ayında dondurulmuşlarla denicem. 1 negatif aşılama 2 de tüp bebek denemem var sadece ilk tüp bebekte kimyasal gebelik oluştu. Sebepsiz diolar sorunumuz görünmüyor. Yeni bir mekeze gittim genetik test yaptılar orda da bişey çıkmadı. Dondurulmuşlarınla devam edebilirsin dedi dr. Yaşım 29 eşimin 32 bu denemede inşallh olumlu sonuç alırız hepimiz. Allh isteyen bekleyen herkese nasip eder....
amin canim insallah bu sefer hepimiz yeni yila anne adaylari olarak gireriz :)

evet kizlar goruyorumki kasimda sonuc alacak 3-4 kisi olduk simdiden :) hadi bakalim insallah ayni ayin hamisleri oluruz :)

E="candanote, post: 36798695, member: 352677"]sanirim yasitim varmi diye cogunluga sordugum icin kimseninkini hatirlayamiyorum :)
hadi bakalim ilk randevum cuma gunu srninki benden once sanirim...cuma gunu recetemi yazar doktorum bi bile heyecanlandiriyor beni sanki.ilk defa deniyormusum gibi :)[/QUOTE]
Brnim
Yok canim benim randevum ekimde olacak embriyolarim hazir beni bekliyorlar ya o yuzden ekimde gidecegim doktor amcasi tamam derse transfee icin ilaclara baslicaz

Selam kizlar kimler ekim-kasim aylarinda tup bebek tedavisine baslayacak?
selam
bende tüp bebek yaptıracaklar danım ama halen nerde yapacağımıza karar veremedik.
istanbulda tüp bebebk merkezi arıyoruz.
bizdeki sorun hareketli sperm olmaması siz arkadaşlar nerde tedaviye başladınız dr. kim yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar size de başarılar.. Allah inşallah tüm bebek isteyen kullarına ve bize nasip etsin

hadi bakalım ne güzel artık hiiç yalnız değilim bir sürü yol arkadaşım oldu maşallah bebek adaylarına inşallah hepsi pazara kadar değil annesinin karnında doğana kadar dayanacak ve uzun ömürlü evlatlar olsunlar inşallah

Bugun aradılar 9 u da dayanıklı çıkmış çok şükür artık sabırlam bekleme zamanı .

selam
bende tüp bebek yaptıracaklar danım ama halen nerde yapacağımıza karar veremedik.
bizdeki sorun hareketli sperm olmaması siz arkadaşlar nerde tedaviye başladınız dr. kim yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar size de başarılar.. Allah inşallah tüm bebek isteyen kullarına ve bize nasip etsin

Merhaba,
Ben baya araştırma yapmıştım. Eşim varikoselden ameliyat olmuştu. 3 ay sonra değerlerinin düştüğünü görünce panikledim biraz ama sağlam karar vermem gerekiyordu. Eşim ameliyat olduktan sonra bahçeci kliniğine mail atmıştım ve aynı gün içinde Güvenç Bey'den geri dönüş olmuştu. Ama belki değerler düzelir diye beklemedeydik. Sonra sonuçları görünce daha detaylı araştırdım ve kesinlikle güvenç bey dedim. İlk görüşmede de o sıcakkanlılığını bilgisi işine olan özverisini hissettim. Ben bir insana ısınamazsam huzursuz olurum o da tedaviyi elbette etkiler. Her gitmemde beni sürekli bilgilendirdi ve şu anda ise transfer gününü bekliyorum.hakkımızda hayırlısı .

selam
canim ben yurtdisindayim sana bir merkez oneremiycem istanbulda ama esinin sperm hareketliligi icin keciboynuzu ve ari sutu onerebilirim..ari sutu hem kadinlarin yumurta kalitesini hem erkeklerin sperm kalitesini arttiriyormus...ben ari sutunu bu seferki tedavimde kendim icin kullanicam...

Selamin aleykum kiizlar bende tüp bebek yaptircam 14eylulde Dr gorusmem var ozaman hepsi belli olacak bakalım cumlemizin hakkimizda hayirlisi olsun kizlar

Kizlar ben tatilde olduğum için telefondan bağlanma zorundayim buradan mesaj yazmak resmen işkence bazen sizin sorularinizi kacirabilirim sizleri yeni buldum hemen kaybetmek istemiyorum beni unutmayin

Selamin aleykum kiizlar bende tüp bebek yaptircam 14eylulde Dr gorusmem var ozaman hepsi belli olacak bakalım cumlemizin hakkimizda hayirlisi olsun kizlar
aleykum selam canim 12 sindede benim randevum var buyuk.ihtimalle eylul sonu ekim basi ignelere basliycam.ayni doneme debk grlucek galiba tedavilerimiz..seninki uzun protokolmu olacak bellimi?

Kizlar ben tatilde olduğum için telefondan bağlanma zorundayim buradan mesaj yazmak resmen işkence bazen sizin sorularinizi kacirabilirim sizleri yeni buldum hemen kaybetmek istemiyorum beni unutmayin
yok canim unuturmuyuz hic sen tatilin tadini cikar :) ama nr zaman bitecek tatilin merak ettim ? :)

C candanote tatlm bilmiorumki nasul olacak gecen ay asilama yaptm ondan kalan iğnelerin var yetmez ama bide SGK dan rapor cikarttirip takviye olur herhalde bakalim zaman bize neler gösterecek girdik bu yola alnimizin akiyla cikmayi nasip etsin Rabbim cumlemize inşallah

selam

canım öncelikle allahım dualarını kabul etsin kucağını boş bırakmasın inşallah. bizimde spermlerle alakalı sorunumuz vardı ben anadolu yakasındayım medicana çamlıca hastahanesi dr hüseyin arık benim doktorum. mutlaka tanışmanı tavsiye ederim insana müthiş moral veriyor. tecrübeli ve sabırlı, istediğin zaman gece gündüz hiç farketmez istediğin zaman ulaşabiliyorsun.

Back
X