seninde tedavin hayirli olsun canim yas kac?merhaba bende varım ekim başında dondurulmuş embriyolarımla kavuşmak için transfer hazırlıklarına başlayacağız benim ilk tedavim olacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninde tedavin hayirli olsun canim yas kac?merhaba bende varım ekim başında dondurulmuş embriyolarımla kavuşmak için transfer hazırlıklarına başlayacağız benim ilk tedavim olacak![]()
amin canım Allah evladını sana bağışlasın.inşallah ikincide zorlanmazsın.Bizim sınavımız buymuş. sabretmekten dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok.Allah çok büyük.ikinciyi de verir. sabır kardeşim..aslinda benim bir evladim var canim cok zor ulastigim evladim...6 negatif asilama ve 2 tup bebek sonrasi olan...ben simdi.ikinci icin ciktim bu yola canim insallah ilki kadar uzun surmez cunku cok ama cok yiprandim ilki olana kadar..cok mucadeleler verdim cok gozyasi doktum...ama sabrettim duaya sigindim cok sukur oldu..insallah yine olur Rabbim tum isteyenlere versin insallah...
senin tedavi hazırlıkları ne zaman başlayacak canımşimdiden hayırlı olsun canım. benim de dondurulmuş olacak.
kurban bayramından sonra inşallah canım.senin tedavi hazırlıkları ne zaman başlayacak canım
amin canim Allah razi olsun...Rabbim buyuk sesimizi duyar insallah..evlat hasreti yillar gectikce insanin canini daha cok yakan bir durum ,cok zor yasayan bilir Rabbim yuzumuzu gulsursun bu sene insallah...amin canım Allah evladını sana bağışlasın.inşallah ikincide zorlanmazsın.Bizim sınavımız buymuş. sabretmekten dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok.Allah çok büyük.ikinciyi de verir. sabır kardeşim..
aminnamin canim Allah razi olsun...Rabbim buyuk sesimizi duyar insallah..evlat hasreti yillar gectikce insanin canini daha cok yakan bir durum ,cok zor yasayan bilir Rabbim yuzumuzu gulsursun bu sene insallah...
yaşım 25 canım inşallah hepimizin tedavisi hayırlı olurseninde tedavin hayirli olsun canim yas kac?
büyük ihtimal benimkide öyle olacak öncesinde kontrole gideceğim bir aksilik olmazsa bayramdan sonra başlarız ayy ne güzel benimle aynı anda tedaviye başlıcak birini buldumkurban bayramından sonra inşallah canım.
:) hadi hayırlısı canımbüyük ihtimal benimkide öyle olacak öncesinde kontrole gideceğim bir aksilik olmazsa bayramdan sonra başlarız ayy ne güzel benimle aynı anda tedaviye başlıcak birini buldum
ayni ayin hamisleri oluruz insallah hep beraber :)büyük ihtimal benimkide öyle olacak öncesinde kontrole gideceğim bir aksilik olmazsa bayramdan sonra başlarız ayy ne güzel benimle aynı anda tedaviye başlıcak birini buldum
insallah canim insallah...yaşım 25 canım inşallah hepimizin tedavisi hayırlı olur
tedavin hayirli olsun canim Rabbim kucagini doldursun insallah... kacinci denemen canim?Yaşım 37, haftaya laparoskopi ile kapalı bir tüpüm alınacak. Ekim ayında adet döneminde ilk tüp tedavisine başlayacağım. Doktorum Fulya Bahçeci de Güvenç bey.
Inşallah, bütün isteyenlerintedavin hayirli olsun canim Rabbim kucagini doldursun insallah... kacinci denemen canim?
3 sene oldu canım evleneli esim azosperm mucıze beklıyoruz sperm cıkması ıcın bakalım insallah bende tup bebek heycanını yasayabılırım:)aynen canim :) bu arada kac senelik evlisin?
hangi şehirdesin canım ? aa neden yazmadıklar kiBende varım kızlar nasip olursa ekim başı gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum haftaya doktorua gidicem ama hastaneye yada doktora karar veremedim ya aklım allak bullak oldu kimsede cevap vermiyo ztan yazdıklarıma beni beğenmediler mi acaba :))