Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar nasılsınız bakalım girip çıkıyordum ne zamandır bugün yazmak istedim özlemişim sizleri gyilmaz1982 gyilmaz1982 opera opera gulsennnn gulsennnn nasıl gidiyor bakalım
Canım bende seni çok özledim, çok hasta oldum bugün daha iyiyim, pazar bi kanamam oldu ama bugün kalbini duydum, Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah, Allahım kimseye negatifi göstermesin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah, dualarimda hep olacaksın çok dua ediyorum.

evet canım belirti bizim yarattığımız şeyler teselli bulduğumuz durumlar..Bizler elimizden geleni yaptık..takdir ALLAH'IN ol derse olur.. iyim çok şükür.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
canım test günün ne zamandı senin ikimizin yakın gibi hatırlıyorum.benim 23 aralık salı günü ama sanırım pazartesi ka veririm ben

alemsin yahu. sen 9 ay nası bekleyeceksin merak ediyorum:KK48: ben de bgn gittim doktora çok şükür gördük keseyi ama bu sefer de kalp atışı için sabırsızlanıyorum. onu da görsem rahatlicam diyorum ama sanmıyorum bu sefer de kendini görmek isticem:KK54:

büssürü soru geliyo aklıma gitmeden önce. gidince hepsini unutuyorum iyi mi... Tüm ilaçlara devam. kalp atışından sonra clexane iğneyi kesicekmiş. 2 ocağa kadar nasıl beklicem şimdi ben yaa:) senin gibi de değilim ki diyemiyorum daha erken geleyim

belirsizlik beni geriyor cok, hani 12 hafta riskli diyorlar ya, sonrasında rahat olurum ben
aslında pimpirikli değilimdir hiç, evde işlerimi yapıyorum, bugün kuaföre gittim falan.. ama kese, kalp atışı önemli yani ;)
ayrıca söyle doktora yaaa, sabırsızlanıyorum de, sana dert olacagına ona olsun :)

Ayy alemsin, sen bu gidişle eve usg kurup hergün bakarsın. Biri bizi gözetliyor gibi, çok şekersin ya:)

ben de seni düşünüyordum az önce, sanırım brokoli yapmamın da bunda etkisi var:kk77:

Iyiyim canım çok şükür işe başladım kilo almıştım tedaviden dolayı rejim spor toparladım kendimi daha iyiyim sizlerin güzel haberleriyle daha mutlu oluyorum

ooo süper valla, kilo vermek, spor yapmak gibi motivasyon var mı :nazar:

Duydum :KK71: Allahım şükürler olsun, ya ben diyorum kızım olursa adi kesinlikle Naz olacak, erkekte anlamı nazlı gibi bi isim varsa o olur heralde, girdim doktorun odasına esimde görmek istiyordu doktora söyledim esimide cagirdim, neyse hazırlandı çıktım çatala vajinal baktı bebek görünmedi korkunca ben korkma sakin ol gorcem ben onu dedi dur bide karnından bakacağım dedi bu sefer karından baktı doktor gördü keseyi de kalp atışını da yine kaybetti aşağıya kacmis :mad: ben göremediğimiz için hala korkuyorum tabi dediki doktor yine bana gördüm kalbinin attığını sanada göstereceği bi problem yok tamamı dedi tamam dedim. Aşağıya kactigi için yine vajinal baktı bu sefer yakaladik dedi gösterdi kalp atisini , dinletmek çok sağlıklı değil ama sana dinletecegim dedi duydum da :KK73: Allahım herkese nasip etsin, Allahım a şükürler olsun, inşallah sende görürsün en kısa zamanda

Ayy cok sevindim canimmm çok şükür darısı başıma inşallah ayin 30u gelir mi nasıl geçecek bilmiyorum yaa :) dün Keseyi gördüm ama şimdi 12gun sonra gideceğim ya kalp atışı için normalde bukadar süre hiç hastaneye gitmemezlik olmadı aklım hep minik kelebeğimde

Ayy cok sevindim canimmm çok şükür darısı başıma inşallah ayin 30u gelir mi nasıl geçecek bilmiyorum yaa :) dün Keseyi gördüm ama şimdi 12gun sonra gideceğim ya kalp atışı için normalde bukadar süre hiç hastaneye gitmemezlik olmadı aklım hep minik kelebeğimde
Amin canım herkese yasatsin Allahım inşallah, merak etme kelebeğin büyüyordur benim pazar günü 3.2 mm idi bugün 6 mm olmus doktor diyoki bebeginide olcelim bakalım ne kadarmis kesimde diyoki kaç cm doktor dediki ne cm i gokhan bey mm dır o daha :KK48: bende 8. Haftada gideceğim bende nasıl beklerim bilmem ama bundan sonrası daha kolay olur heralde

Canım bende seni çok özledim, çok hasta oldum bugün daha iyiyim, pazar bi kanamam oldu ama bugün kalbini duydum, Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah, Allahım kimseye negatifi göstermesin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah, dualarimda hep olacaksın çok dua ediyorum.
Çok sevindim canım benim Rabbim kucağına Almayıda nasip edecek ben hep inanmıştım senin iyi haberlerini almaya belki senden bile daha çok inanmışımdır dualarım hep seninle Rabbim inşallah banada gösterir bu günleri ben biraz daha dinlenip seneye tekrar denemeyi düşünüyorum bakalım belki son tedavimde bebişime kavuşacağım çünkü bunda da olmazsa doktor artık denememi söyledi sağlığım bozulmaya başladı çünkü

Çok sevindim canım benim Rabbim kucağına Almayıda nasip edecek ben hep inanmıştım senin iyi haberlerini almaya belki senden bile daha çok inanmışımdır dualarım hep seninle Rabbim inşallah banada gösterir bu günleri ben biraz daha dinlenip seneye tekrar denemeyi düşünüyorum bakalım belki son tedavimde bebişime kavuşacağım çünkü bunda da olmazsa doktor artık denememi söyledi sağlığım bozulmaya başladı çünkü
Evet sen çok inanmıştın inşallah tamamına da erdirir Rabbim, sen nerede tedavi olmustun doktorun bahsettiği sağlık ruh sagliginmi bence maddi olarak hazır olduğun her an denemelisin çünkü ne zaman olacağını bilemessin, inşallah 2015 teki tedavinin son olur ve bebisini sağlıkla kucağına alırsın benim duaların hep sizlerle olacak, isim çok aklımda tutamıyorum ama sen ve okyanusu unutmuyorum isim olarak dua ettigimde

IMG_94054214849717.webp

Günaydın kızlar :KK25:
kuzununannesi kuzununannesi canım benim, ne diyecegimi bilemiyorum.. bildiğim kadarıyla bir kızın vardı, evlat sahibi olmanın ne demek oldugunu tattıgına sükret, görüyorsun bizleri, gebelik testinde çift çizgiyi yıllarca göremeyen kadınlarız biz :(
inşallah yavruna bir kardeş, yuvanıza bir bebek daha gelir en kısa zamanda ama kendini üzme ne olur..

Benim sonucum negatif bugun 9. Gunumdu 0.8 cikti
Hayırlısı olsun hakkinda. Sen pekcok deneme sonrasi bir kiz evlada kavuşmuştundegil mi. Rabbim onu sana bagislasin. Bu süreçleri en iyi bilenlerdensin. İnşallah en kisa zamanda yeniden dener ve olumlu sonuca ulasirsin.

Hayırlısı olsun hakkinda. Sen pekcok deneme sonrasi bir kiz evlada kavuşmuştundegil mi. Rabbim onu sana bagislasin. Bu süreçleri en iyi bilenlerdensin. İnşallah en kisa zamanda yeniden dener ve olumlu sonuca ulasirsin.
... Hanım günaydın,
Maalesef gebelik olsa değer biraz daha yüksek çıkardı,bence gebelik olmadı.Bu nedenle ilaçları bırakalım.Adet olunca 3.günü bir kontrole gelirseniz,ne yapabileceğimizi konuşalım.
Moralinizi bozmayın lütfen.
Saygı ve sevgiler.
Doktoruma gece e mail atmistim cevaplamis nasipte yokmus Allahtan umit kesilmez. Bir sonraki denemede görüşürüz

... Hanım günaydın,
Maalesef gebelik olsa değer biraz daha yüksek çıkardı,bence gebelik olmadı.Bu nedenle ilaçları bırakalım.Adet olunca 3.günü bir kontrole gelirseniz,ne yapabileceğimizi konuşalım.
Moralinizi bozmayın lütfen.
Saygı ve sevgiler.
Doktoruma gece e mail atmistim cevaplamis nasipte yokmus Allahtan umit kesilmez. Bir sonraki denemede görüşürüz
Allah gönlüne göre versin ..

Gunaydin arkadaşlar transferimin 6 gunundeyim 4 gundur adet sancıları gibi ağrılarım oluyor çok tedirginim .hamile kalan arkadaşlar belirtiler neler yardımcı olursanız çok sevinirim

yarın testim yapılacak ve ben bugünü nasıl geçiricem bilmiyorumm :( dün akşam ve bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktıı çok üzüldüm ama hala bir umut bekliyorum yani :( allahım hepimizin yardımcısı olsunn :cry:

benimde transferim perşembe günü yapıldı.benim hiç bir belirtim yok şuan

bende ilk 3 gün belimde ve kasımlarımda ağrı sonra ordaki ağrılar geçti göğüslerim şişti ve acımaya başladı sadece ara ara göbeğime sancı girdi okadar. şuan hiç bişiyim yok göğüslerim dışında,yarını bekliyorum bakalımm

yarın testim yapılacak ve ben bugünü nasıl geçiricem bilmiyorumm :KK43: dün akşam ve bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktıı çok üzüldüm ama hala bir umut bekliyorum yani :KK43: allahım hepimizin yardımcısı olsunn :cry:

idrar testleri moralini bozmasın lütfen. bir arkadaşımızın, 15. günde kan testinde pozitifi gördüğü halde aynı gün idrar testinde çıkmamıştı. dayanamazsan bugün git yaptır, kan testinde nasılsa belli olur. Allah yardımcın olsun canım

Back
X