Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar ben salı günükan tahlilimi yaptırmıştım biliyorsunuz.Doktor tekrar yaptırmana gerek yok dedi ama ben bu sabah yine kan verdim 11.30gibi çıkıcakmış sonuç.Dayanamadım işe gelirken verdim.Hiç bir belirtim yok inşallah değerim ikiye katlanmıştır dualarınızı bekliyorum

Canim Günaydın öncelikle teşekkür ederim sanırım dediğin gibi tansiyonum düşmüş olmalı iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Kan testinde çok iyi çıkacak inşallah emin ol ben de sen gibiydim ikinci testimi yaptırınca hiç belirtim yoktu kese için gün saymaya bak :) sonra ben gibi kalp atışıni duymak için gün say inşallah

Bende 2. Tahlilimi verdiğimde kendi kendimi yedim sonuç 1 saatte çıkıyor beni neden aramadılar sonuç kötü de ondan mı aramıyorlar diye hastaneyi ayağa kaldırdım :) doktorum aradı da içim rahat etti. Inşallah sonucun iyi çıkacak merak etme dualarım seninle :anneadayı:

Bende 2. Tahlilimi verdiğimde kendi kendimi yedim sonuç 1 saatte çıkıyor beni neden aramadılar sonuç kötü de ondan mı aramıyorlar diye hastaneyi ayağa kaldırdım :) doktorum aradı da içim rahat etti. Inşallah sonucun iyi çıkacak merak etme dualarım seninle :anneadayı:
canım benimde senin gibi 12.gün 164
14.gün 396 çıktı.
bu cumartesi inşallah görmeye gidicem.
hayırlı güzel haberlerle dönerim inşallah...

Güzel haberlerini bekliyoruz canım bundan sonra Ağustos - Eylül anneleri diye bi topik açarız artık :)

Selam kizlar bugun doktordaydim recetemi yazdi insallah 3 ekimde ignelerime basliyorum..uzun protokol olucak yine ve 1 ay surecek...Allahim insallah bu sefer nasip eder...

canım merhaba,
sevgili bebeğin hayırlı olsun :) Sana bir konuda danışmak istiyorum. Şubat ayı reglimde bende tüp bebek yaptıracağım. Daha önce 1 tüp 2 negatif aşılamam var. Tüp bebek galyana gelmişti nasıl yaptık doğru dürüst anımsamıyorum bile ama yumoş toplandı bi kaç gün sonra transfer olmuştu. Sen de uzun protokol olmuş. Fark nedir ve neden uzun protokol yapılır? Sebebini biliyor musun

kızlar herkse iyi akşamlar iyi sonuç alan arkadaşlar sizlerinde gözü aydın umarım hep böyle olum güzel sonuçlarla sürer gebeliğiniz.
kızlar size bir şey danışıcam ben ege ünv. tedaviye başlıyorum rapor içinde bir yığın prosödür var anlıyacağınız bunlardan biride dahiliyeden konsiltasyon bugün sonuçlarım için gittim fakat dr. toplantıda olduğu için görüşemedim sonuçlardan biri olan sedimantasyon sınır 20 benikide 26 çıkmış bu ne demek oluyor şimdi canım çok ama çok sıkıldı dahiliye doktorunun bu işlem için izin vermesi gerekiyor şimdi yarın tekrar gidicem hastaneye doktor ne diyecek bilmiyorum ama benim canım çokkkk ama çokkk sıkkın şuanda o_O

canm benım yaş 29 eşim 27 3,5 yıllık evlıyız eşimde varıkosel var özelde 1 aşılamamız ve 1 tup bebek olumsuz sonuclandı sımdı dondurulmuslarla denıcez oda olmazsa maddı olarak cok sıkıntıya gırıcez ve rapor çıkartmak istesek mumkunmu yanı neler istıyolar ne sartlar gerekıyo bende izmirdeyım ve ne kadar surede oluyo bu rapor işlemleri bilgi verırmısın acaba inş senın işinde rast gıder alırsın raporunu..

offf ben de bir tek bende var sanıyordum. bir de benim doktor hiçbir ilacımı kesmedi. hepsine aynen devam. Estrofem günde 4 kez, crinone jel, clexane iğne, progestan iğne, climara fort bant, folic asit ve coraspin. bu kadar ilaç almak da korkutuyor. ve tedavi öncesine göre 2 kilo aldım bile. acayip de iştahım var. çok korkuyorum böyle giderse fena halde şişicem. şimdiden pantolonlarım olmuyo. İlaçlardandır inşallah yaa.

bi de milleti okuyorum 15-16 haftalık daha bir kilo aldım falan yazmışlar, kimisi kusmaktan ilk aylarda kilo vermiş. İnsan bende mi bi tuhaflık var demeden edemiyo:KK64:

günaydınlar..
bu şişkinlik hakkaten başa bela.. doktor bana estrofemi bıraktırdı, cirnone günde 2 kez devam ediyorum ama şişkinlik tam gaz devam ediyor, 5 aylık gebe gibiyim..
ama ödem de var vücudumda, yüzük ve saat takamıyorum o kadar sıkıyor ki bu aralar..
ilaçlardan olurmuş hatta bu gaz ve şişkinlik kasık ve karın agrılarına sebep oluyormuş.

offf ben de bir tek bende var sanıyordum. bir de benim doktor hiçbir ilacımı kesmedi. hepsine aynen devam. Estrofem günde 4 kez, crinone jel, clexane iğne, progestan iğne, climara fort bant, folic asit ve coraspin. bu kadar ilaç almak da korkutuyor. ve tedavi öncesine göre 2 kilo aldım bile. acayip de iştahım var. çok korkuyorum böyle giderse fena halde şişicem. şimdiden pantolonlarım olmuyo. İlaçlardandır inşallah yaa.

bi de milleti okuyorum 15-16 haftalık daha bir kilo aldım falan yazmışlar, kimisi kusmaktan ilk aylarda kilo vermiş. İnsan bende mi bi tuhaflık var demeden edemiyo:KK64:

folik asit ve coraspini ben de kullanıyorum, onlar kan sulandırıcı ve vitamin sonucta
ama senin ilaçlar bana da fazla göründü hani her bünye, her gebelik farklıdır ama ben 2 estrofem 2 crinone jel bir de 5 günde bir pruluton yaptırıyordum, estrofemi bıraktım crinone ve prulutona devam ediyorum
bahceciden bir dr hemen ilaçları azaltıp, ilaçla tutunacaksa tutunmasın nasılsa bir yerde düşecekse düşer gibi bir sey söylemişti ya bir arkadasımıza, bana cok mantıklı geliyor o, bu saatten sonra eger düşecekse zaten genetik bir bozukluk oldugundan vücut atıyordur yoksa bu kadar ilaçla onu zorla tutundurmanın manası yok gibime geliyor. hani kanama falan da yoksa..
senin dr kimdi?

Kızlar ben salı günükan tahlilimi yaptırmıştım biliyorsunuz.Doktor tekrar yaptırmana gerek yok dedi ama ben bu sabah yine kan verdim 11.30gibi çıkıcakmış sonuç.Dayanamadım işe gelirken verdim.Hiç bir belirtim yok inşallah değerim ikiye katlanmıştır dualarınızı bekliyorum

Sonucum cikti.765.

12.gün 410du.bugun 14.gun 765.Tam iki kat artmamis iyi mi bu sonuc yoksa bi probleme isaret mi

Canım değerin çok güzel yükselmiş illa 2 kat diye birşey yok benim 14. Gün değerim seninkinin yarısı kadardı. Doktorunu arayıp haber ver sonucu değerlendirsin. Üzülme yinede Allahım bebişini sana bağışlasın.

Canım değerin çok güzel yükselmiş illa 2 kat diye birşey yok benim 14. Gün değerim seninkinin yarısı kadardı. Doktorunu arayıp haber ver sonucu değerlendirsin. Üzülme yinede Allahım bebişini sana bağışlasın.
saol canım ay ne biliyim öyle iki kat görmeyince panik oldum acaba bi sorun mu var diye.

canm benım yaş 29 eşim 27 3,5 yıllık evlıyız eşimde varıkosel var özelde 1 aşılamamız ve 1 tup bebek olumsuz sonuclandı sımdı dondurulmuslarla denıcez oda olmazsa maddı olarak cok sıkıntıya gırıcez ve rapor çıkartmak istesek mumkunmu yanı neler istıyolar ne sartlar gerekıyo bende izmirdeyım ve ne kadar surede oluyo bu rapor işlemleri bilgi verırmısın acaba inş senın işinde rast gıder alırsın raporunu..
canım bende 1 aşılama 1 tüp bebeği özelde denedim aynı senin gibi fakat benim dondurulmuş yumurtam olmadığı için aynen maddi yönden dolayı ege ünv. tercih ettim bikaç tanıdığım tepecik doğum evinede gittiler fakat orda hastalara hiç güzel yaklaşımda bulunmuyorlarmış zaten aklımdanda hiç orası geçmiyordu bazı rahatsızlarımdan dolayı takiplerim hep egede yapıldığı için ben ege ünv. tercih ettim iyikide etmişim hemşiresi doktoru gerçekten çok ilgili ilk görüşmede hatta bana neden ilk buraya gelemedin bizler de burda hastalarımıza özel hastanelerde olduğu gibi muamele yapıyoruz demesi bile güler yüzlü tatlı dilli yaklaşması insanın içini ısıtıyor ve gerçektente neden gitmediğime pişman olmadım desem yalan olur o kadar çok hasta varki rapora dahi giremeyenler dışarda özel hastanelerde yaptıracaklarına burda 55oo tl yaptırıyorlar ben rapora girince tahmini 1500-2000 arası tam konuşmadığım için fiyatı oradaki bayanlardan öğrendim.Rapor olayına gelince ilk önce belli bir yaş sınırı var ben 33 yaşındayım yaştan kurtarıyorum sanırım sende giriyorsun gecen bende söyle bir sorun çıktı amh değerim onlara yüksek geldi o yüzden tüp bebek raporuna giremezsiniz 2 aşılama yapılıp tutmazsa tüp bebek dendi bende kan tahlilimi tekrarladım insan bu değere sevinirmi 0,7 çıktı bunula direk giriyorum şimdi tüp bebek raporuna senin böyle bir sorunun yok sanırım sizde sorun eşinde sanırım bu yüzden günün herhangi bir saati hiç farketmez ege ünv. tüp bebek bölümüne git ve ön görüşme yap hiçbir ücret ödemiyorsun ilk gittiğinde sadece sana bilgi veriyorlar neler istiyorlarsa söylüyorlar eğer elinde 1-2 ay içinde yapılmış tahlilleriniz flimleriniz varsa muhakkak götür rapor olayı çok uzun sürmüyor sadece dosyan açıldıktan sonra onlar tedavi için 1 yada yoğunluğa göre 2 ay içinde seni arıyorlarmış şimdi ben adetimi bekliyorum 2. günü gidip hormon tahlillerim yapılacak eşim kan ve sperm vericek dahiliye doktorundan kosiltasyon isteniyor zaten 3 gündür beni oyalayan o oldu ben çeşmealtında oturuyorum bu yüzden urla devlet hastanesinde yaptırayım dedim ama sağolsun doktor işimi uzattıda uzattı diğer özellerin istediği gibi vukaatlı nüfus örneği ikametgah bikaç ıvır zıvır daha var yani ama onlar ufak tefek şeyler sen şimdi nerde deniyorsun umarım dondurulmuş yumurtaların senin yüzünü güldürür ve son denemen olur ege ye gitmene gerek kalmaz canım allah hepimizin gönlüne göre versin bu yolda sabır güç kuvvet maddi yöndende eşlerimize iş açıklığı versin valla :)

folik asit ve coraspini ben de kullanıyorum, onlar kan sulandırıcı ve vitamin sonucta
ama senin ilaçlar bana da fazla göründü hani her bünye, her gebelik farklıdır ama ben 2 estrofem 2 crinone jel bir de 5 günde bir pruluton yaptırıyordum, estrofemi bıraktım crinone ve prulutona devam ediyorum
bahceciden bir dr hemen ilaçları azaltıp, ilaçla tutunacaksa tutunmasın nasılsa bir yerde düşecekse düşer gibi bir sey söylemişti ya bir arkadasımıza, bana cok mantıklı geliyor o, bu saatten sonra eger düşecekse zaten genetik bir bozukluk oldugundan vücut atıyordur yoksa bu kadar ilaçla onu zorla tutundurmanın manası yok gibime geliyor. hani kanama falan da yoksa..
senin dr kimdi?

doktorum suzan hanım. İstanbul tüp bebek merkezinde. dediğin şeyi bahçecide Lulindaya söylemişlerdi. bana da mantıklı geliyor ama doktoruma böyle soramıyorum tabi. korkuyorum da bu kadar ilaç kullanırken. muhtemelen clexanı keseriz dedi bir sonraki kontrolde. ama diğerlerine 12. haftaya kadar devam dedi. ama çok şişkinlik gaz ve ödem yaptığını sölicem. rahat edemiyorum. yani en azından azaltamaz mıyız diye sorucam.

Kızlar günaydın herkese... Üçüncü seferde pozitifi gören biri olarak, beklemenin ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu anlıyorum. Allahım tez zamanda isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı yavrular versin.

Bu arada sevgili anne adayları 6 hafta bitmesine rağmen bende bulantı falan yok çok şükür. Ama okuduğum her yerde mide bulantısı kusmadan bahsediyor. Sizde böyle şikayetler var mı? Umarım hiç yakalanmadan atlatırız tabi ama insan merak ediyor. Bir de Lulinda Lulinda ne yaptın duydun mu kalp atışını? İkiz mi?
Merhaba, 6+6 da kalp atışını duydum miniğimin. Ikiz başlamış ama bir tanesi ipi göğüslemiş:) 8,5mm. 2. Kontrolüm 3 Ocak ta. Sen neler yaptın? Ben de de bulantı yok. Inşallah da olmaz.

Çoktandır giremiyorum arkadaslar. Sayfalar birikmiş. Biz de cuma günü 6+5 te alttan muayene ile kalp atışını duyduk şükürler olsun. Ama alttan muayenede oranın çok dar olduğunu ve kemik yapısından normal doğum yapamayacağımı söyledi.bir de tüp bebekler de sezaryen olduğunu söyledi çok şaşırdım ve üzüldüm. Tabi hayırlısı olsun da o ani yaşamayı çok istemiştim.yani doğarken bebegimi görmeyi. Nasip artik:110:
Tüp bebeklerde normal doğum olmadığını kim söylediyse sallamış biraz sanki:) diğer sebep mantıklı da. Çok kişi tanıyorum normal doğum yapan. Ayrıca epidural sezeryanla Bebeğin çıkışını çok rahat görebilirsin canım.

Merhaba, 6+6 da kalp atışını duydum miniğimin. Ikiz başlamış ama bir tanesi ipi göğüslemiş:) 8,5mm. 2. Kontrolüm 3 Ocak ta. Sen neler yaptın? Ben de de bulantı yok. Inşallah da olmaz.

ben de keseyi gördüm, 2 ocakta kalp atışı için çağırdı. o zaman 7+5 oluyo benim hesabıma göre. ama çok şişim. hiçbir ilacı bıraktırmadı doktor. gidince sorucam. çok rahatsız hissediyorum kendimi. çok şükür bulantı falan yok ama bir iştah var allahlık :KK64:

• 0
    Normal canım özellikle estrofem yapıyor diye tahmin ediyorum tabi kullanıyorsan. O şişkinlik yüzünden o kadar rahatsiz olmuştum ki transfer heyecanını bilr yaşayamamıştım
    Evet kullaniyorum gunde 3 tane
ben de keseyi gördüm, 2 ocakta kalp atışı için çağırdı. o zaman 7+5 oluyo benim hesabıma göre. ama çok şişim. hiçbir ilacı bıraktırmadı doktor. gidince sorucam. çok rahatsız hissediyorum kendimi. çok şükür bulantı falan yok ama bir iştah var allahlık :KK64:
afiyet bal şeker olsun bebeginede sanada yarasın inşallah:)sizin adınıza çok seviniyorum benim transferin 4.günü ve 2gündür karnım davul gibi nefes alamıyorum günde 1 öğün yemek diğeri atıştırmalık yerken şuan dana gibi ne görsem yiyorum 3 öğün yemek :) daha hamile olup olmadığımız belli bile değilken :)

bende senin gibi aynı ilaçları hala kullanıyorum.

Back
X