- 18 Kasım 2013
- 1.244
- 1.133
- 208
- 40
bende senin gibi aynı ilaçları hala kullanıyorum.
cnm doktorun ne zaman keseceğine dair birşey söyledi mi? Gerçi henüz keseyi görmeye gitmemiştin galiba dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende senin gibi aynı ilaçları hala kullanıyorum.
bu cumartesi gidicem ama duyduğum kadarıyladacnm doktorun ne zaman keseceğine dair birşey söyledi mi? Gerçi henüz keseyi görmeye gitmemiştin galiba dimi?
bu cumartesi gidicem ama duyduğum kadarıylada
daha devam ettiriyormuş.
iğnelerden hayırlısıyla bir kurtulsaydım daha rahat edicem
ama tabiiki bunada razıyım
şikayet etmiyorum.
A.s Canim benim de bulantılar başladı dün hicbirseyim yoktu bende 6+3um kokuya karşı hassasiyetim oluyor su bile icerken fena oluyorum sabahta tansiyonum düştü yemek yiyemiyorum öğünlerini çoğalt ama azaz yemeni tavsiye edebilirimselam arkadaslar,
bende bugün 6+1im ve dün sabahtan beri feci bulantilarim basladi hic yemek dahi görmek istemiyorum. zar zor biraz havuc kaynamis patates kraker felan yiyebiliyorum. su dahi zor iciyorum. ama olsun bebisim iyi olsun yeter ki. dün aksamda koyu kanamam oldu hemen acile gittik esimle bebek iyimis elhamdulillah kalbi atiyordu cok sükür. baya bi rahatladik. doktor panik yapma üc gün kalkmadan yatmami söyledi. bugün bidaha kanamam olmadi cok sükür. kanamam gecmezse üc gün sonra yine gel dedi. insaallah önemsiz birseydir. hayirlisi allahtan. dualarinizi eksik etmeyin. sizde benim dualarimdasiniz![]()
A.s Canim benim de bulantılar başladı dün hicbirseyim yoktu bende 6+3um kokuya karşı hassasiyetim oluyor su bile icerken fena oluyorum sabahta tansiyonum düştü yemek yiyemiyorum öğünlerini çoğalt ama azaz yemeni tavsiye edebilirim
canım bende 1 aşılama 1 tüp bebeği özelde denedim aynı senin gibi fakat benim dondurulmuş yumurtam olmadığı için aynen maddi yönden dolayı ege ünv. tercih ettim bikaç tanıdığım tepecik doğum evinede gittiler fakat orda hastalara hiç güzel yaklaşımda bulunmuyorlarmış zaten aklımdanda hiç orası geçmiyordu bazı rahatsızlarımdan dolayı takiplerim hep egede yapıldığı için ben ege ünv. tercih ettim iyikide etmişim hemşiresi doktoru gerçekten çok ilgili ilk görüşmede hatta bana neden ilk buraya gelemedin bizler de burda hastalarımıza özel hastanelerde olduğu gibi muamele yapıyoruz demesi bile güler yüzlü tatlı dilli yaklaşması insanın içini ısıtıyor ve gerçektente neden gitmediğime pişman olmadım desem yalan olur o kadar çok hasta varki rapora dahi giremeyenler dışarda özel hastanelerde yaptıracaklarına burda 55oo tl yaptırıyorlar ben rapora girince tahmini 1500-2000 arası tam konuşmadığım için fiyatı oradaki bayanlardan öğrendim.Rapor olayına gelince ilk önce belli bir yaş sınırı var ben 33 yaşındayım yaştan kurtarıyorum sanırım sende giriyorsun gecen bende söyle bir sorun çıktı amh değerim onlara yüksek geldi o yüzden tüp bebek raporuna giremezsiniz 2 aşılama yapılıp tutmazsa tüp bebek dendi bende kan tahlilimi tekrarladım insan bu değere sevinirmi 0,7 çıktı bunula direk giriyorum şimdi tüp bebek raporuna senin böyle bir sorunun yok sanırım sizde sorun eşinde sanırım bu yüzden günün herhangi bir saati hiç farketmez ege ünv. tüp bebek bölümüne git ve ön görüşme yap hiçbir ücret ödemiyorsun ilk gittiğinde sadece sana bilgi veriyorlar neler istiyorlarsa söylüyorlar eğer elinde 1-2 ay içinde yapılmış tahlilleriniz flimleriniz varsa muhakkak götür rapor olayı çok uzun sürmüyor sadece dosyan açıldıktan sonra onlar tedavi için 1 yada yoğunluğa göre 2 ay içinde seni arıyorlarmış şimdi ben adetimi bekliyorum 2. günü gidip hormon tahlillerim yapılacak eşim kan ve sperm vericek dahiliye doktorundan kosiltasyon isteniyor zaten 3 gündür beni oyalayan o oldu ben çeşmealtında oturuyorum bu yüzden urla devlet hastanesinde yaptırayım dedim ama sağolsun doktor işimi uzattıda uzattı diğer özellerin istediği gibi vukaatlı nüfus örneği ikametgah bikaç ıvır zıvır daha var yani ama onlar ufak tefek şeyler sen şimdi nerde deniyorsun umarım dondurulmuş yumurtaların senin yüzünü güldürür ve son denemen olur ege ye gitmene gerek kalmaz canım allah hepimizin gönlüne göre versin bu yolda sabır güç kuvvet maddi yöndende eşlerimize iş açıklığı versin valla :)
Smdi sana ozelden yzcktim cnm hayirlisi olsun saglikla al kycagina ♥♥♥Merhaba, 6+6 da kalp atışını duydum miniğimin. Ikiz başlamış ama bir tanesi ipi göğüslemiş:) 8,5mm. 2. Kontrolüm 3 Ocak ta. Sen neler yaptın? Ben de de bulantı yok. Inşallah da olmaz.
Kizlar uzuntuden ölmek uzereyim bu gece tuvalete bi gittim once acik pembe kan geldi biraz bekleyip yine gidince bu seferde kirmizi kucuk parcalar geldi kesin dusuk yapiyorum suanda.Allahim sabir versin aglamaktan zor yaziyorum zaten
Geçmiş olsun canım.bebeğinin seninle çok sevindim.kendini üzme bebeğin etkilenmesin.yat dinlen inşallah bir hafta sonrada herşey güzel olcak.Kizlar aksamdan beri aglamaktan icim bitti.sabah hemen doktoruma gittim.kese duruyo bebekte gelismis eger aglamazsan kalp atislarini dinleticem sana dedi.duydum cok sukur.ama bayilacaktim nerdeyse heyecandan.Ama dusuk tehliken yok diyemem dedi 1 hafta surekli yatcan sonra yine kontrol dedi.dualariniz icin hepinizden Allah razi olsun.Kim ne diliyorsa Rabbim bu mubarek gunun hurmetine versin herkese..
Kizlar aksamdan beri aglamaktan icim bitti.sabah hemen doktoruma gittim.kese duruyo bebekte gelismis eger aglamazsan kalp atislarini dinleticem sana dedi.duydum cok sukur.ama bayilacaktim nerdeyse heyecandan.Ama dusuk tehliken yok diyemem dedi 1 hafta surekli yatcan sonra yine kontrol dedi.dualariniz icin hepinizden Allah razi olsun.Kim ne diliyorsa Rabbim bu mubarek gunun hurmetine versin herkese..
2. kalite 1 embriyo ile mi hamile kaldınız ne güzel. kaçıncı gün embriyosu idi. benimde 2. kalite 1 tane idi ancak negatif sonuçlandı. transferden sonra hep negatif düşündüm nasılsa tutmayacak diye meğerki tutma ihtimali varmış boşa üzmüşümkendimicanım hayırlı olsun öncelikle.benimde senin gibi 2.kalite 1 embriyo transfer edildi.Bende dün pozitif sonucu aldım Allah'a şükür.10 gün sonra çağırdı doktorum.Bu 10 günbeklemek yine zor gelicek işalah bu arada birşey çıkmaz.Senin kan değerlerin nasıldı ben bi kere verdim kan oda dün
Kizlar aksamdan beri aglamaktan icim bitti.sabah hemen doktoruma gittim.kese duruyo bebekte gelismis eger aglamazsan kalp atislarini dinleticem sana dedi.duydum cok sukur.ama bayilacaktim nerdeyse heyecandan.Ama dusuk tehliken yok diyemem dedi 1 hafta surekli yatcan sonra yine kontrol dedi.dualariniz icin hepinizden Allah razi olsun.Kim ne diliyorsa Rabbim bu mubarek gunun hurmetine versin herkese..
Canim ne guzel hir evladin var stres yapma yakinda kardes gelir.rabbim hayirlisni versin once.buralarda dondurulmuşlarla devam edenlere öyle bir özeniyorum ki benim son tedavimde bir tane yumurta o da 2. kalite transfer edildi. tutmadı. bırak dondurmayı transfer edilecek 2. yumurta bile yoktu. ancak bir önceki tedavimde kızıma kavuştuğum tedavimde 1 tane 3. gün 1 kalite dondurulabilecek bir yumurtam vardı ancak 2. tüp bebek ve 1 ameliyat sonrası maddi olarak çöküntü yaşadığımızdan dondurulmasına karar veremedik ve çöpe gitti. şimdi okadar üzülüyorum ki keşke bulup buluşturup dondursaydık belki onunla 2. evladın sahibi olurdum diye. yanlış mı bilmiyorum daha embriyodu ama ben vicdan azabı duyuyorum. kürtaj olup yada çocuğunu bile isteye öldürenler nasıl yaşayabiliyor bilmiyorum. bu aralar çok duygusalım sanırım![]()