EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Esinti merhaba ayni durum benimde 4. haftada meydana geldi sildikce gelen kirmizi lekelenme ve crinone jel kullaninca gecti. dun crinone jel 5. haftamda pembe pembe geri geldi yurt disinda oldugum icin doktor onumuzdeki haftaya verdi randevuyu ve canim istedikce arayamiyorum yatip dinleniyorum su an gecti lekelenmelerim. Bende senin gibi surekli endiseliyim. Allah meleklerimizi korusun.

Dermannuri hiiiccc uzulme ben 5. denememde hamile kalmayi basarabildm hemde sadece 2 yumurta ile. Umarim sende en kisa zamanda bebeklerine kavusursun. Bizde esimde de sorun var idi

Yok canım negatif adet bile oldum
canım hiç üzülme benim kuzenim tam 10 yıl bekledi ve sonunda dünya güzel iki erkek bebeği oldu.Sadece zamanı var ve o zamanı bekliyoruz.Umudunu yitirme sakın herşeyin hayırlısı.Beklemek cok zor ama inşallah Allah nasip ederse bu beklemelerine değecek.

herkese günaydın arkadaşlar hamileler gözünüz aydın olsun negatifler yola devam durmak yok ümidimizi kaybetmeyelim lütfen benimde az kaldı cuma günü ilk iğnemi yapmaya başlıyorum uzun protokol hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.

Bugün muayene günü çok gerginim ilk bebeğimin kalbi durmuştu Rabbim kimseye yaşatmasın yıkılmıştım

canım kaçıncı hafta olmuştu bu üzücü durum? bu arada umarım duymuşssundur bebeğinin kalp atışlarını, insan onu duymadan bir türlü rahat edemiyor.

canım kaçıncı hafta olmuştu bu üzücü durum? bu arada umarım duymuşssundur bebeğinin kalp atışlarını, insan onu duymadan bir türlü rahat edemiyor.
Daha girmedim doktorun yanına on dk sonra belli olacak inşallah 7. Haftada durmuştu aslında o hafta kontrole gittiğimizde atıyordu 11. haftada Dr. 7. Haftada durmuş dedi

Daha girmedim doktorun yanına on dk sonra belli olacak inşallah 7. Haftada durmuştu aslında o hafta kontrole gittiğimizde atıyordu 11. haftada Dr. 7. Haftada durmuş dedi
canım inşallah duymuşsundur lakap atışlarını şimdiden hayırlısı olsun yaranı deşmek gibi olmasın ama böyle şeyler duyunca insan tedirgin oluyor ilk bebeğimin kalbi durdu demissin peki hiç belirti vermedi kanama falan gibi 7 haftalıkken durmuş 11 haftalık farketmissiniz arada 4 haftada bi farklılık hissettin mi

Arkadaşlar merhaba,
benimde bu ayın 16.da yani p.tesi günü transferim oldu bende inşallah sizler gibi güzel haberler alırım, kucağıma almak nasip olur.

ıkıncı de öldü hıç belırı yokken ılkı hep kanamalıydı bunda öyl bışıy yokkn gııttı çok kötüyüm nasıl toparlanırım nbılmıyorum

ıkıncı de öldü hıç belırı yokken ılkı hep kanamalıydı bunda öyl bışıy yokkn gııttı çok kötüyüm nasıl toparlanırım nbılmıyorum
ben ne diyeceğimi bilemedim su an inanamadım okuduklarıma Rabbim sabır versin canım doktor bi şey demedi mi nedeni hakkinda

Olmayacak bir hayalmiş benimkiside burda bitti bugün kalp atışını duymak için gittik 6 haftalık kalmış kuzum çok kötüyüm neye inanacağımı şaşırdım tüp bebeğe karşı olan inancım da bitti... İlkini 17 haftalıkken kaybettim bu 2...doktor nedense 1 hafta daha bekleyelim dedi önümüzdeki hafta kürtaj...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…