- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.481
Yok canım negatif adet bile oldumDermannuri pozitif aldı mı. ?
Cok üzüldüm. Ama ümidini kaybetme.istersen biraz hem vücut olarak hemde psikolojik dinlen.sonra devam etYok canım negatif adet bile oldum
canım hiç üzülme benim kuzenim tam 10 yıl bekledi ve sonunda dünya güzel iki erkek bebeği oldu.Sadece zamanı var ve o zamanı bekliyoruz.Umudunu yitirme sakın herşeyin hayırlısı.Beklemek cok zor ama inşallah Allah nasip ederse bu beklemelerine değecek.Yok canım negatif adet bile oldum
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.herkese günaydın arkadaşlar hamileler gözünüz aydın olsun negatifler yola devam durmak yok ümidimizi kaybetmeyelim lütfen benimde az kaldı cuma günü ilk iğnemi yapmaya başlıyorum uzun protokol hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Hayırlı olsun canım.herkese günaydın arkadaşlar hamileler gözünüz aydın olsun negatifler yola devam durmak yok ümidimizi kaybetmeyelim lütfen benimde az kaldı cuma günü ilk iğnemi yapmaya başlıyorum uzun protokol hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Allah birdaha yaşatmasın inşallah.Bugün muayene günü çok gerginim ilk bebeğimin kalbi durmuştu Rabbim kimseye yaşatmasın yıkılmıştım
Bugün muayene günü çok gerginim ilk bebeğimin kalbi durmuştu Rabbim kimseye yaşatmasın yıkılmıştım
Daha girmedim doktorun yanına on dk sonra belli olacak inşallah 7. Haftada durmuştu aslında o hafta kontrole gittiğimizde atıyordu 11. haftada Dr. 7. Haftada durmuş dedicanım kaçıncı hafta olmuştu bu üzücü durum? bu arada umarım duymuşssundur bebeğinin kalp atışlarını, insan onu duymadan bir türlü rahat edemiyor.
canım inşallah duymuşsundur lakap atışlarını şimdiden hayırlısı olsun yaranı deşmek gibi olmasın ama böyle şeyler duyunca insan tedirgin oluyor ilk bebeğimin kalbi durdu demissin peki hiç belirti vermedi kanama falan gibi 7 haftalıkken durmuş 11 haftalık farketmissiniz arada 4 haftada bi farklılık hissettin miDaha girmedim doktorun yanına on dk sonra belli olacak inşallah 7. Haftada durmuştu aslında o hafta kontrole gittiğimizde atıyordu 11. haftada Dr. 7. Haftada durmuş dedi
ıkıncı de öldü hıç belırı yokken ılkı hep kanamalıydı bunda öyl bışıy yokkn gııttı çok kötüyüm nasıl toparlanırım nbılmıyorumcanım inşallah duymuşsundur lakap atışlarını şimdiden hayırlısı olsun yaranı deşmek gibi olmasın ama böyle şeyler duyunca insan tedirgin oluyor ilk bebeğimin kalbi durdu demissin peki hiç belirti vermedi kanama falan gibi 7 haftalıkken durmuş 11 haftalık farketmissiniz arada 4 haftada bi farklılık hissettin mi
ben ne diyeceğimi bilemedim su an inanamadım okuduklarıma Rabbim sabır versin canım doktor bi şey demedi mi nedeni hakkindaıkıncı de öldü hıç belırı yokken ılkı hep kanamalıydı bunda öyl bışıy yokkn gııttı çok kötüyüm nasıl toparlanırım nbılmıyorum
Anca kürtaj. Parası onların derdi cumartesi kendi doktoruma gidixem ikinci de nedenini araştırıyorlar. Bakalım neymişben ne diyeceğimi bilemedim su an inanamadım okuduklarıma Rabbim sabır versin canım doktor bi şey demedi mi nedeni hakkinda
Sanmam genetik test yaptırdık çıkmadıacaba pıhtılaşma problemin olabilir mi cgh yaptırmışsınız galiba çünkü embriyolara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?