- 4 Kasım 2015
- 71
- 79
- 3
- 46
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.501
Olmayacak bir hayalmiş benimkiside burda bitti bugün kalp atışını duymak için gittik 6 haftalık kalmış kuzum çok kötüyüm neye inanacağımı şaşırdım tüp bebeğe karşı olan inancım da bitti... İlkini 17 haftalıkken kaybettim bu 2...doktor nedense 1 hafta daha bekleyelim dedi önümüzdeki hafta kürtaj...
Rabbim derdinle beraber sabrını da versin çok geçmiş olsun ama belki de bi ümit daha vardır belki geriden geliyordur gelişimi o yüzden bi hafta daha bekleyelim demiştir doktorOlmayacak bir hayalmiş benimkiside burda bitti bugün kalp atışını duymak için gittik 6 haftalık kalmış kuzum çok kötüyüm neye inanacağımı şaşırdım tüp bebeğe karşı olan inancım da bitti... İlkini 17 haftalıkken kaybettim bu 2...doktor nedense 1 hafta daha bekleyelim dedi önümüzdeki hafta kürtaj...
bu durumda adetinin3.günü başlamış oluyorsun herhalde ben de adetin 3.günü başlamıştım tedaviye hicbir sorun olmadibirde kızlar hemşiremi aradım sordum birşey olmaz dedi ama yinede size yazayım dedim uzun protokol olacak benim 27 ekimde regl oldum kasımın 20 sinde iğnelere başlayın dediler aralığın 3 ü kontrolüm var diğer iğneleride verecekler ama ben bugün regl oldum erken oldu biraz heöşire bşy olmaz iğneleri aynı gün ve saatte yapmaya başlayın siz dedi siz ne diyorsunuz böyle olan varmı
Canım gerçekten zor bir durum.Şuan ne desek de boş biliyorum ama hiç umudunu kayıpetme herşeyde bir hayır vardır.Allahtan ümit kesilmez verende o alan da o elbet bir hikmeti vardır.Bol bol dua et sende canım bizde tüm bebek bekleyen hamile olan ve bebeğini kayıp edenler için dua edelim inşallah.ıkıncı de öldü hıç belırı yokken ılkı hep kanamalıydı bunda öyl bışıy yokkn gııttı çok kötüyüm nasıl toparlanırım nbılmıyorum
Çok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşıyoruz Allahım sabır versin bizlere diyecek bişey bulamıyorum Yaşamakla yaşamamak arasındayım sen kürtaj oldun mu?Doğuma gitmek nasip olmayacak sanırım şık şık kürtaj bize. Nasip!
oldum evet o ayrıca psıkıoljımı bozuyor zaten ben bunu 2. kez yaşadım tüp bebek yaptırmakta hata mı yapıyorum dıye düşünüyorum ama normal yolla da hamıle kalamıorum nerde hta yapıoruz ya dayanamıyorumÇok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşıyoruz Allahım sabır versin bizlere diyecek bişey bulamıyorum Yaşamakla yaşamamak arasındayım sen kürtaj oldun mu?
senınkı ne kadarlıktı klbı mı durdu çok geçmış olsun tesellı edecek tek bor kelımem yok en ıyı ben anlıyorumÇok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşıyoruz Allahım sabır versin bizlere diyecek bişey bulamıyorum Yaşamakla yaşamamak arasındayım sen kürtaj oldun mu?
senınkı ne kadarlıktı klbı mı durdu çok geçmış olsun tesellı edecek tek bor kelımem yok en ıyı ben anlıyorum
Rabbim sabır versin geçmiş olsun...benim bebeğimin hiç kalp atışı duyulmadı yok her hafta duycaz diye gidiyoruz yok...bende aynı soruyu soruyorum tüp bebeğe karşı inancım kalmadı ama şu da var bir sürü insan evlat sahibi oluyor nasip demek kabullenmek lazımoldum evet o ayrıca psıkıoljımı bozuyor zaten ben bunu 2. kez yaşadım tüp bebek yaptırmakta hata mı yapıyorum dıye düşünüyorum ama normal yolla da hamıle kalamıorum nerde hta yapıoruz ya dayanamıyorum
Kesinlikle katılıyorum benim de 2 tanesi tuttu ama kalp atışını duyamadık en son cgh yaptırdık bizim kromozomlarımızda sorun olmamasına rağman bebeklerimizde sorun oluyomuş 1 tane sağlıklı embriyomuz kaldı geriye demekki düşenler sağlıksız olanlarmış. Bence tüp bebekte bu cgh kesinlikle yapılmalı bir parçası olmalı hattaMerhaba kislar
eger tup yaptirip defalarca tutmuyorsa tutup dusuyorsa kesinlikle embriyoda genetik arastirilsin derim
bende 3 tup denedim hicbiri tutmadi dr 4. Denemede cgh yapalim dedi ve 7 embriyodan iki tanesi temiz cikti sizde yaptirin derim
Catlatma ignesiji 10 gun once kullandim suan igne kullanmiyorum bitek bugun ignem var .belkide haklison aslimda bilemedim :)Daha cok erken canim bu silik olusunun sebebi kullanilan catlama ignrsi hcg attisina srbep oluyo henuz implatasyon bile olmaz altu gunde oluuo cunku
Merhaba canım ben varim aralikta transfer edilecek. Adet olmayi bekliyorum şu an. Önümüzdeki adetin 2.3.günü gidecez ne zaman transfer olacak doktor belirleyecekkızlar günaydın kimse yokmu benim gibi iğnelere başlayan arkadaşlar aralıkta transfer bekleyenler ne kadar sıkıcı bir süreç geçmek bilmiyo birde transfer sonrası beklemek var rabbim herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?