EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Hayırlı olsun canım benimde üçüncü denemem aynı senin gibiyim hala inanamıyorum allahın izniyle kalbini duyunca belki inanırım o da olmazsa göbüş çıkınca artık

Ayy süper ikimizin herseyi aynı maşallah bebislerimiz ise inşallah kucagimiza alırız canım sen nerde yaptırdın?

Merhaba arkadaşlar.
Bende aranıza yeni katıldım.Bende yaklaşık 2 yıllık evliyim ve bebeğimiz olmadı yaklaşık 1 yıl önce bazı tetsler yaptırdık ve eşimin sperm sayısı düşük çıktı.Benimde bir tüpüm kapalı imiş.Bazı doktorlara gittik kimisi hemen tüp bebek dedi kimisi bu değerlerlerde normal yoldan çocuğunuz olur dedi bizde birazdaha deneyelim dedik ve cocuk olmadı malesef artık fazla beklemek istemiyorum tüp bebek raporu alıp özel bir hastanede tüp bebek yaptımak istiyorum.İnşallah hepimiz hayırlısı ile bebişleri elimize alırız.Allah yar ve yardımcımız olsun.

Tüp bebek raporu alanlar varsa raporun işleyişi hakkınd abilgi veririsenzi cok sevinirim.Eşimin sperm sayısı 5 milyon altında olduğundan erkek faktörlü olabilirmiş sanırım.Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler. :)

Ayy süper ikimizin herseyi aynı maşallah bebislerimiz ise inşallah kucagimiza alırız canım sen nerde yaptırdın?

Florence Nightingale hastanesinde Alper Şişmanoğlu doktorum tavsiye üzerine gittim ve her anlamda memnun kaldım amacı sadece para olan bir insan değil

Florence Nightingale hastanesinde Alper Şişmanoğlu doktorum tavsiye üzerine gittim ve her anlamda memnun kaldım amacı sadece para olan bir insan değil

Teşekkür ederim canım bir rapor cıkartıyım inşallah tüp bebeğe başlıyıcam.Tüp bebek aşamaları nasıl geçiyor ağrılı falanmı acaba canım.

E esinti83 canım inşallah Sende bebeğinde iyisinizdir....
Teşekkür ederim canlar sağolun lütfen bilgişi olan yardım etsin cumartesi akşam koyu kırmızı renkli sildikce gelen bir kanama vardı hemen proluton depot iğne vurdurdum kesildi doktor bişeyyoktur dinlen dedi pazar günü kırmızı ya döndü tabi yine aynı cevaplar pazartesi sildikce gelen pembe renge döndü ve doktora gittim çok şükür kalp atışını duydum şimdi devamli yatıyorum böyle bi durum yaşayan hamileliği devam eden yakınında yada kendi olan varsa yardimci olursanız sevinirim.

Merhaba ben aranıza yeni katıldım.İşyerinden arkadaşım hamile iken aynı senin gibi olmuştu .Doktor düşük tehlikesi var ve sürekli olarak dinlen dedi.Arkadaşımız yaklasık 3 hafta işe gelemedi ancak cok şükür hiçbirsey olmadan atlattı.Şuan tehlikesi kalmadı ve hamileliğide gayet iyi gidiyor.Sende merak etme sakın stres etme bazı hamileliklerde olur boyle şeyler.Allahın izniyle bişey olmayacak ve eline alıcaksın bebişini inşallah canım .Sadece kanı sulandıran seylerden yeme örneğin tere gibi nar gibi falan..

Cnm teşekkür ederim Sağol böyle şeyler duyunca içim rahat ediyo biraz

Cnm teşekkür ederim Sağol böyle şeyler duyunca içim rahat ediyo biraz
Canım sen stres etme gerisini Allaha bırak Arkadaşımın yüzde 80 düşer dedi doktor ve dışardan kanama durmasına rağmen içeride hala kanaması vardı ama bebişi onu bırakmadı :) sendede oyle olcak inşallah sadece dinlen hiçbirsey yapma banyo falan olma sakın bol bol dua et tek rar geçmiş olsun canım.

İyi olmanıza çok sevindim canım inşallah bi daha böyle bişey yaşamazsın...benimde 1-2 damla kan gelmişti kanama alanım varmış doktor çok dikkat et kendini yorma dedi bende çoğunlukla yatıyorum dışarıya çıkamıyorum sıkıntı yapma kendine inan çoğu kadının başına gelebiliyor

Teşekkür ederim canım bir rapor cıkartıyım inşallah tüp bebeğe başlıyıcam.Tüp bebek aşamaları nasıl geçiyor ağrılı falanmı acaba canım.

Herkesin ki başka canım benim ilk denememde yumurtalar büyüdükçe eğilip kalkamıyordum bunda pek öyle olmadı sonrası ağrılı geçti bir hafta kadar sürdü ondan sonrasında transfer oldu bunda acı verecek bişey yok iğne haricinde

selam arkadaşlar kasım grubuna da yazdım bugun tahlil sonucumu olumlu olarak öğrendim.Ama kalp atışını duyana kadar cok dikkatli olmalıymışım. Rabbim ilerisinide sağlıklı hayırlı bir şekilde gösterir inşallah. Darısı basınıza umarım tüm isteyenlerin kucakları sevgi pıtırcıklarıyla dolar

Cok tesekkurler canım bakalim hayırlısı insallah bebek icin herseye değer sanada hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…