• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 7 18,4%
  • Kasım

OY: 24 63,2%
  • Aralık

OY: 7 18,4%

• Ankete Katılan
    38
Evet canım fırsat olmuyorki iş güç çoluk çocuk havada soğuk git gel derken çokta üşüdüm ondan oldu galiba
Ihlamur yapıcam akşam limonlu inşallah iyi gelir ilaçta içemiyoruz bu süreçte
Portakal dün yedim akşamda yerim miğdem fena asitli daha fena yapıo bilmiyorum nasıl geçecek böyle Allah'ım yardım etsin hepimize güç kuvvet versin inşallah 🤲
Ay yakın olsaydık yardıma koşardım sana :( doğru asit meselesi de var bi yandan aşağısı sakal yukarısı bıyık :D buharlı buharlı duş al dinlenebileceğin zaman. Bak çorapsız gezmyesin kontrol ederim :D

Ay bugün de benim hiç belirti yok alttan bi ağrı olmuyor kasığıma falan batma oluyordu da yok bugün de
Dinlenme modu aktif bebişin. Senin randevun güzel benimli 16’ya kaldı gerçekten. Stres yapıyorsan yapma :D sen uyurken büyümüştür simdi dinleniyordu hahah

Kızlar benim gibi sersem hisseden var mı ya 2-3 gündür bir halsizlik bir sersemlik var üzerimde gören hasta sanıyor ama hasta değilim kafam bir garip bulanık gibi mide bulantım olcak gibi ama mide bulantımda yok🥺 Anlayamadım bir türlü

Kızlar benim gibi sersem hisseden var mı ya 2-3 gündür bir halsizlik bir sersemlik var üzerimde gören hasta sanıyor ama hasta değilim kafam bir garip bulanık gibi mide bulantım olcak gibi ama mide bulantımda yok🥺 Anlayamadım bir türlü
Ay ben de yorgunum ama 1 haftadır yatılı misafirim vardı ondan dün de başka yatılı misafirim geldi pek dinlenemedim tam da öğrendiğim haftaya denk geldi ayrıca bi sınav bi diş bi acil derken yoruldum 😢

Ben hallederim onu sen merak etme uzun da dinlerim kısa da dinlerim video da çekerim yaparım bir şeyler :D her seferinde tabii izin vereceklerini ben de zannetmiyorum da inşallah ya inşallah gittiğin zaman kalp atışını da duyabilirim işte o zaman var ya tadından yenmez gerçekten. Hem kese görürüm hem yol görürüm hem kalp atışı duyarım inşallah bakalım o zaman daha kolay ilerler artık süreç. Bugün nasılsın keyifler nasıl

Devlet hastanesini bilmiyorum ama özelde video çekmekte sorun olacağını zannetmiyorum
Eşim de hep çekiyor ☺️
Kalp atışını bebeğe zararlı olmasın diye çok dinletmiyorlar ama kısa da değil
Gayet anlaşılır bir şekilde bir süre duyuyorsun, çok çok uzun değil sadece
Her gittiğinde dinletiyor zaten
Bir de ultrasonda kalbinin attığını görüyorsun
Bir nokta zıplıyor gibi
Çok tatlı duruyor 🩷
İnşallah gitmişken hepsini görürsün canım
Benim bugün başım ağrıyor 😕
Alnımın ortasında baskı var gibi
Sabah da 4- 5 saat midem bulandı, geçti
Senin nasıl oldu miden ve başın

Ay ben de yorgunum ama 1 haftadır yatılı misafirim vardı ondan dün de başka yatılı misafirim geldi pek dinlenemedim tam da öğrendiğim haftaya denk geldi ayrıca bi sınav bi diş bi acil derken yoruldum 😢
Çok fazla ayakta kalmamak en doğrusu olur ama dikkat et ben direkt red ettim rahatsızım dedim hafta sonuna bana da eşim tarafından yatılı gelenler olucaktı kabul edemedim üzüldüm kabul edemedim diyede ama ilk 3 ay riskli güzelce dinlen yorgunluğunu at♥️ Benimki yorgunluk değil ama sanki inşaaat işinde çalışıyor gibi hissediyorum 2-3 gündür aşırı bi enerjisizlik var

Enerjisel meseleler :) Yediğine içtiğine biraz da daha dikkat et bakalım belki toparlarsın. Ben iki üç gün hep yattım bugün daha iyi enerjim. Dönem dönem olacak galiba. Biraz daha yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, protein, vitamin. Boş besinlerden biraz da uzak durmaya çalışıyorum bakalım böyle böyle alışacağız herhalde ya. Uyku var mı?

Ay yakın olsaydık yardıma koşardım sana :( doğru asit meselesi de var bi yandan aşağısı sakal yukarısı bıyık :D buharlı buharlı duş al dinlenebileceğin zaman. Bak çorapsız gezmyesin kontrol ederim :D
Düşünmen yeter valla etmiş kadar oldun Allah ragzı olsun ❤
Dün aldım sıcak duş uzun uzun rahatlatıyor aslında olmazsa yine alayım kemiklerim ısınsın kalcam bile ağrıyor saglı sollu kemikleri
Ay çorapsız gezer miyim 😂 terlikte ayağımda yatağa girene kadar çıkarmıyorum 🤭

Enerjisel meseleler :) Yediğine içtiğine biraz da daha dikkat et bakalım belki toparlarsın. Ben iki üç gün hep yattım bugün daha iyi enerjim. Dönem dönem olacak galiba. Biraz daha yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, protein, vitamin. Boş besinlerden biraz da uzak durmaya çalışıyorum bakalım böyle böyle alışacağız herhalde ya. Uyku var mı?
Ben dikkat ederim canım nefsim izin verdikçe paketli gıdaları tüketmemeye gayret ediyorum normalde de böyleydim zaten ama dediğin gibi dönem dönem olacak herhalde bunlar. Tam tersi uykum problemli erkenden uyuyamıyorum gece idrara sıkışıp uyanıyorum çok zor geri uyuyorum falan. Gün içinde bazen uykum geliyor ama uyuyup kalma iç geçmesi durumu olmadı ben uyumuyorum direniyorum sonra geçiyor o hal☺️ sende nasıl uyku durumu

Devlet hastanesini bilmiyorum ama özelde video çekmekte sorun olacağını zannetmiyorum
Eşim de hep çekiyor ☺️
Kalp atışını bebeğe zararlı olmasın diye çok dinletmiyorlar ama kısa da değil
Gayet anlaşılır bir şekilde bir süre duyuyorsun, çok çok uzun değil sadece
Her gittiğinde dinletiyor zaten
Bir de ultrasonda kalbinin attığını görüyorsun
Bir nokta zıplıyor gibi
Çok tatlı duruyor 🩷
İnşallah gitmişken hepsini görürsün canım
Benim bugün başım ağrıyor 😕
Alnımın ortasında baskı var gibi
Sabah da 4- 5 saat midem bulandı, geçti
Senin nasıl oldu miden ve başın
Yaaa kıyamam yok başın falan ağrımasın berbat bi şey. Farklı bi şey yiyip içtin mi? Çok dikkat edelim artık her şeye. İş yediklerimizi çıkarmaya gelirse enerjimiz de tükenir :( gözlerini dinlendir, sıcak yerde ol. Soğuk olmamaya çalış. Gerginlikten lütfen uzak dur kafana da bir şey takma. Neyin ağrı getirdiği belli olmuyor :D benim uyuduktan sonra geçti. Bugün iyiyim. Ağrının çoğalmaması için uğraş ama

Düşünmen yeter valla etmiş kadar oldun Allah ragzı olsun ❤
Dün aldım sıcak duş uzun uzun rahatlatıyor aslında olmazsa yine alayım kemiklerim ısınsın kalcam bile ağrıyor saglı sollu kemikleri
Ay çorapsız gezer miyim 😂 terlikte ayağımda yatağa girene kadar çıkarmıyorum 🤭
Sıcak duş almamak lazımmış canım beni bu konuda o kadar çok uyardılar ki en son doktoroda sordum önermiyoruz demişti önceki gebeliğimde. Su ne sıcak ne soğuk olucak ılıktan bir tık daha sıcak olsun diye önerdiler

Az önce yazdım bende aynıyım bugün berbat hissediyorum gözlerim bile bulanık görüyor yorgun havalardanda olabilir birden cok soğudu direncimiz kırıldı heralde

Back
X