Tamam canım peki satımı 28 günlük döngüye göre bi kaç gün ileri çekeyim mi kafamda 35 değil de klasik 28 gibiSen mutlaka görürsün vajinal ultrasonda bebeği değil sadece kalp atışınıda duyarsın gibi geliyor bana benim ilkinde öyle olmuştu muayne anında beni rahatlatmak için dinletmişti doktorum pamuk gibi olmuştum. Gebelik hesaplamanı son adet tarihine göre yap canım diğer türlü kafa karışır ve doktorunda öyle hesaplayacak
Doğru diyorsunÇok fazla ayakta kalmamak en doğrusu olur ama dikkat et ben direkt red ettim rahatsızım dedim hafta sonuna bana da eşim tarafından yatılı gelenler olucaktı kabul edemedim üzüldüm kabul edemedim diyede ama ilk 3 ay riskli güzelce dinlen yorgunluğunu atBenimki yorgunluk değil ama sanki inşaaat işinde çalışıyor gibi hissediyorum 2-3 gündür aşırı bi enerjisizlik var
AminÇarşamba güzel haberlerini bekliyoruz herşey yolundadır inşallah
Yaa yerim ben o bezelyeyi6. Haftada bezelye tanesi olucak minik susamcık
Kız aramızda ne kadar var ben bi çözemedim benim 4 hafta oldu bugün tam 10 Kasımdan alıyor son regl günüm işteSata göre 6 hafta oluyor hatta geçiyor. Ovülasyona göre de 3.5 hafta gibi. Görürüm gibi geliyor. Senin az kaldı sen de kese görürsün bence ya
Haha iyimiş o bak bende telefona not edeyim hatta onuda kilit ekran fotosu yapayım garanti olsunAnnem de unuttuğu içi kağıda yazar aklına gelenio an unutulur çünkü hep bi şeyler tavsiye
Olabilir her şey olabilirHamilelikte baş ağrısına normal diyorlar ama zorluyor insanı
İlaç da içmiyorum
Bugün tüm gün evdeyim
Farklı bir şey yemedim, içmedim
Bütün gün dinlendim
Ev sıcak ama hava mı etkiledi anlamadım
Geçer inşallah bir an evvel
Ne demek canımTamam canım teşekkür ederim. İstek gitmeden gitmedennnKontrole kadar o konuda dikkat edilmeli mi diye merak etmiştim ama doktorlar bi şey dememişse sorun olmaz
28 gün olarak hesaplıyorlar ama zaten ilk kontrolünde doktorun hesaplayıp söyleyecek benim döngüm 30 günde bir ama ikisinde de 28 gün diye hesaplandı bende ilkinde nasıl olabilir ama yumurtlama dönemim farklı demiştimTamam canım peki satımı 28 günlük döngüye göre bi kaç gün ileri çekeyim mi kafamda 35 değil de klasik 28 gibiumarım duyarım ve duyarsam çoook mutlu olurum pambık gibiii
Satım 30 ekim (35 gün döngüü)Kız aramızda ne kadar var ben bi çözemedim benim 4 hafta oldu bugün tam 10 Kasımdan alıyor son regl günüm işte
Aa bak onu soracaktım cinsellikle alakalı şuna kadar dikkat edin gibi durum var mı?
önümüzdeki yaz yicez doya doya Allah’ın izniyleYaa yerim ben o bezelyeyi
Happy Mom indirdim ordan günlük hem bizim hem bebeğimizin gelişimi hakkında bilgiler veriyor her gün heycanla okuyorumYaa yerim ben o bezelyeyi
Canım onu doktora söyle onlar ayarlıyor daha doğru şekildeSatım 30 ekim (35 gün döngüü)
Hadi 5 kasım diyeyim neyse. Randevu tarihim 16’sı 1 hafta ekledim, o yüzden ona göre hesapladım.
Tamam korkmam zaten sorarım. Ben satımı çatlamamı her şeyi söylerim o nasıl hesaplarsa hesaplasın o zaman. Doktorlar ortalama yumurtlama 14 olduğundan, üzerine 2 ekleyip devam ediyorlarmış zaten sorun çıkmaz. Döngü süremi de belirtirsem 4 gün öne ya da geri çekip en doğru hesaplamayı yapar öyleyse. 1 hafta falan sapma olur en fazla. Doğumun ne zamana geleceğini merak ediyorum. Herkes fındıkta olacak28 gün olarak hesaplıyorlar ama zaten ilk kontrolünde doktorun hesaplayıp söyleyecek benim döngüm 30 günde bir ama ikisinde de 28 gün diye hesaplandı bende ilkinde nasıl olabilir ama yumurtlama dönemim farklı demiştimHepimiz düşüyoruz o yanılgıya ilk kez yaşıyoruz sonuçta benim iki tecrübemde de son adet tarihime göre ve 28 gün olarak hesaplandı bebek görünmeye başladıktan sonra boy falan ölçülüp haftayla uyuma bakıldı benim hiç geriden ve ya önden gitmediği için o konuda ne oluyor bilmiyorum tecrübe etmedim canım. Pamuk gibi olcaksın inan bana ve görüceksin bebeği inşallah kalp atışı bazen dinletmeyebiliyorlarmış doktordan doktora değişiyormuş kimisi 8 haftadan önce dinletmiyormuş ama bebeği ve kalp atışını gösteriyorlarmış bana dinlettiler herhalde 6+3 emin değilim 6+2 de olabilir. Kalp atışı duyamazsanda bunda korkcak birşey yok 8 haftaya kadar yolu var çünkü döngün uzun
Progesteran neden veriyorlar konu ne1. trimesterde benim bir doktorum direkt önermedi
Pimpirikli biri, tedbir alıyor hep
Çok şükür hiç kanamam olmadı, risk yoktu ama tutmaya yardımcı olması için Progestan 200 mg kullandım
Diğer doktorum da ilaç kullandığım için önermedi
2. trimesterde de zaten başından beri yok diye biz yapmıyoruz
Bir daha da doktora sormadık zaten
Burada ilişkiden sonra leke kanama görenler de olmuştu
Doktorun seni muayene ettikten sonra daha doğru şekilde yönlendirir
Aynen en güzeli doktor hesaplar zaten direkt son adet tarihini soruyor döngünü falan söylersin. Aileye hakiki bir fındık geliyor yapcak birşey yok annen kaynanan bırakacak fındığıTamam korkmam zaten sorarım. Ben satımı çatlamamı her şeyi söylerim o nasıl hesaplarsa hesaplasın o zaman. Doktorlar ortalama yumurtlama 14 olduğundan, üzerine 2 ekleyip devam ediyorlarmış zaten sorun çıkmaz. Döngü süremi de belirtirsem 4 gün öne ya da geri çekip en doğru hesaplamayı yapar öyleyse. 1 hafta falan sapma olur en fazla. Doğumun ne zamana geleceğini merak ediyorum. Herkes fındıkta olacak
Satım 30 ekim (35 gün döngüü)
Hadi 5 kasım diyeyim neyse. Randevu tarihim 16’sı 1 hafta ekledim, o yüzden ona göre hesapladım.
Evet bu yüzden önemlidir diyorum. Maksadım ille yumurtlamadan saymak değil de doktorlar 28 gün hesabı yaptığı için benim döngüm ilerde ya da geride kalmasın. Ortalama olsun diye düşündüm ben deCanım onu doktora söyle onlar ayarlıyor daha doğru şekilde
Benimde regl düzenim 30 38 gün arasıydı spiralden dolayı 30 Eylül'dü son adet tarihim döllenmeye göre doktor 5 ekime çekelim dedi her doktora öyle söyledim sonrasında
Eğer 30 Eylül'den saysak gece döllenme oluyordu ve şuan 9+1 deil 9+6 olurdu ama ultrasonda geri gözükürdü keseyi geç görmüş olurdum
Tek olmaz dersin ya? Galiba tek kalacağım çünkü. Alt katta ablam var ama onda da 5 çocuk var kimseyi darlamak istemiyorum. Kaç gün önemli??Aynen en güzeli doktor hesaplar zaten direkt son adet tarihini soruyor döngünü falan söylersin. Aileye hakiki bir fındık geliyor yapcak birşey yok annen kaynanan bırakacak fındığıAnne ya da kız kardeş olursa yanında ve ya kimin yanında rahat olabiliyorsan o olsa senin için daha güzel olur. Nazımızı acemiliğimizi çekebilcek birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?