• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 16,0%
  • Kasım

OY: 29 58,0%
  • Aralık

OY: 13 26,0%

• Ankete Katılan
    50
Herhalde heyecan yapıyoruz bilinçaltında o yüzden uyanıyoruz. Ben gece tuvalete uyanmıyorum tam sabaha karşı 5-6 gibi uyanıyorum sıkışmış oluyorum sonra da geri uyuyamıyorum 🤦🏼‍♀️ ki normalde çok uyurum hemen dalarım uykum çok güzeldir 😂
Öyle bir geliyorki sanki günlerdir tutuyorum gitmeme şansım yok zorlasam gece gece yatak silmem gerekir 😂😂
Bende öyleyim uyandımmı kolay geri uyurum normalde hamilelikte olmuyor aynı sorun oğluma hamileyken de vardı kızımda cok guzel uyurdum ama 7 24 😂😂
Valla Zaman durdu 😂😂 Allah yardımcımız olsun
haha aynen inşallah 🤲🤭

hiç birsey olmaz cancazım daha cok zerdacal zencefıl cay formlarını içmeyin bitki çaylarını baharatları bu traz azaltın o da fazlası zarar dıye yanı kız yemege koydugundan hıc bırsey olmaz merak etme :*
Çok teşekkür ederim bir kasılma falan hiçbirşey olmadı çok şükür😍

Kızlaar bebek yatağı hakkında fikir verin, direkt karyola alıp oda mı yapalım yoksa park yatak, beşik, anne yanı gibi mi? Çok kararsızım bu konuda :110:

Kızlaar bebek yatağı hakkında fikir verin, direkt karyola alıp oda mı yapalım yoksa park yatak, beşik, anne yanı gibi mi? Çok kararsızım bu konuda :110:
Ben direkt park yatak ve ikea nın çok güzel bir divanı var onu alıcam ergenliğine kadar kullanır😂 yanına koruma alıp çocuk yatağı yapabiliyorsun büyüyünce korumayı çıkarıp tek kişilik ve ya çift kişilik yatak yapabiliyorsun

Ben direkt park yatak ve ikea nın çok güzel bir divanı var onu alıcam ergenliğine kadar kullanır😂 yanına koruma alıp çocuk yatağı yapabiliyorsun büyüyünce korumayı çıkarıp tek kişilik ve ya çift kişilik yatak yapabiliyorsun
2 adet alacaksın yani

Bende bebek arabası konusunda ne yapacağını bilemeyenlerdenim hem acemilik var hem kararsızlık var. Muhtemelen kabin boy tarzı birşey alcam hem hafif hem seyahatlerde kolay olur

Bende bebek arabası konusunda ne yapacağını bilemeyenlerdenim hem acemilik var hem kararsızlık var. Muhtemelen kabin boy tarzı birşey alcam hem hafif hem seyahatlerde kolay olur
umarım aldıklarımızdan pişman olmayız :D

2 adet alacaksın yani
Evet park yatak bir yere kadar kullancak anne yanı olarak kullancam onu daha çok divanda odasını hazırlama hevesindeyim biraz 6 aydan sonra başlıcam tabi bunlara 6 ay dan önce iğne almam muhtemelen öncekinde de öyle yaptım iyi ki yapmışım dedim sonradan. Çok cici bir oda yapmak istiyorum🥰

Ay bi bilgim yok benim şu an hiç 🥲 ama araştırmaya geçmedim daha bu tarz şeyleri

Günaydın ☀️
Ben Chicco next2me forever anne yanı beşik aldım
4 yaşa kadar kullanılabiliyor
Burun tıkanıklığı ve reflü için eğim verilebiliyor
Ayaklarını çıkarınca oyun alanına dönüşüyor
Geçen hafta sonu da odasını aldım
Yatak, şifonyer, dolap
Yatağı 100x200 ve korkuluklu
Korkuluğu sonradan çıkabiliyor
Yatağın altında da çekmece var
Oraya istersen başka bir yatak koyuyorsun istersen çekmece olarak kullanıyorsun
Uzun süre kullanabileceği bir oda olacak yani

Ben Cybex alacağım ama gidip modellerine bakmadım
12- 13 kg civarındaki arabaları annenin tek başına katlaması kaldırması çok zor diyorlar
Kabin boylar daha rahat diyorlar ama ben o kadar küçük bir araba olsun istemiyorum
Orta boy alacağım galiba
Bir de tekerlek önemliymiş
Çok küçük tekerlekli arabalar çok sallanıyormuş

Ben oğlumda öyle yaptım çift kişilik yatak oluyor. Ama o benimle uyumayı tercih ediyor 🤣

Ben Cybex alacağım ama gidip modellerine bakmadım
12- 13 kg civarındaki arabaları annenin tek başına katlaması kaldırması çok zor diyorlar
Kabin boylar daha rahat diyorlar ama ben o kadar küçük bir araba olsun istemiyorum
Orta boy alacağım galiba
Bir de tekerlek önemliymiş
Çok küçük tekerlekli arabalar çok sallanıyormuş
Bende erken ama araştırmaya başladım biraz ben uçakla gidip gelirken falan kolaylık olsun diye biraz kabin boy yattı aklıma ama orta boyda mantıklı ay çok karışık işler ya Allah yardımcımız olsun😂

Evet park yatak bir yere kadar kullancak anne yanı olarak kullancam onu daha çok divanda odasını hazırlama hevesindeyim biraz 6 aydan sonra başlıcam tabi bunlara 6 ay dan önce iğne almam muhtemelen öncekinde de öyle yaptım iyi ki yapmışım dedim sonradan. Çok cici bir oda yapmak istiyorum🥰
park yatak ablamda vardı büyüktü. 3 yasına kadar severek kullandı yeğenim. oda için erken diye düşünüyorum ben. Hiçbi şeyin farkında olmayacak zaten :) yeni doğumda uygunsa park alırım o zaman, ondan emin olamıyorum.

Ben oğlumda öyle yaptım çift kişilik yatak oluyor. Ama o benimle uyumayı tercih ediyor 🤣
Annesine aşık bir erkek çocuğu😍 Allah bağışlasın canım ❤🙏🏻 Dediğinde doğru bizden ayrılmak istemeyecekler ama çok heves ettim oda yapmaya onuda kullanışlı uzun vadeli olsun istiyorum şuan için fikrim değişmezse

Back
X