- 25 Ekim 2025
- 1.512
- 972
- 38
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir geliyorki sanki günlerdir tutuyorum gitmeme şansım yok zorlasam gece gece yatak silmem gerekirHerhalde heyecan yapıyoruz bilinçaltında o yüzden uyanıyoruz. Ben gece tuvalete uyanmıyorum tam sabaha karşı 5-6 gibi uyanıyorum sıkışmış oluyorum sonra da geri uyuyamıyorumki normalde çok uyurum hemen dalarım uykum çok güzeldir
![]()
haha aynen inşallahValla Zaman durduAllah yardımcımız olsun
Çok teşekkür ederim bir kasılma falan hiçbirşey olmadı çok şükürhiç birsey olmaz cancazım daha cok zerdacal zencefıl cay formlarını içmeyin bitki çaylarını baharatları bu traz azaltın o da fazlası zarar dıye yanı kız yemege koydugundan hıc bırsey olmaz merak etme :*
Kontrole gittin miiiiiiiÖyle bir geliyorki sanki günlerdir tutuyorum gitmeme şansım yok zorlasam gece gece yatak silmem gerekir
Bende öyleyim uyandımmı kolay geri uyurum normalde hamilelikte olmuyor aynı sorun oğluma hamileyken de vardı kızımda cok guzel uyurdum ama 7 24
haha aynen inşallah![]()
Ben direkt park yatak ve ikea nın çok güzel bir divanı var onu alıcam ergenliğine kadar kullanırKızlaar bebek yatağı hakkında fikir verin, direkt karyola alıp oda mı yapalım yoksa park yatak, beşik, anne yanı gibi mi? Çok kararsızım bu konuda![]()
2 adet alacaksın yaniBen direkt park yatak ve ikea nın çok güzel bir divanı var onu alıcam ergenliğine kadar kullanıryanına koruma alıp çocuk yatağı yapabiliyorsun büyüyünce korumayı çıkarıp tek kişilik ve ya çift kişilik yatak yapabiliyorsun
umarım aldıklarımızdan pişman olmayızBende bebek arabası konusunda ne yapacağını bilemeyenlerdenim hem acemilik var hem kararsızlık var. Muhtemelen kabin boy tarzı birşey alcam hem hafif hem seyahatlerde kolay olur
Evet park yatak bir yere kadar kullancak anne yanı olarak kullancam onu daha çok divanda odasını hazırlama hevesindeyim biraz 6 aydan sonra başlıcam tabi bunlara 6 ay dan önce iğne almam muhtemelen öncekinde de öyle yaptım iyi ki yapmışım dedim sonradan. Çok cici bir oda yapmak istiyorum2 adet alacaksın yani
Umarım ya kullanışlı olması önemliumarım aldıklarımızdan pişman olmayız![]()
Ay bi bilgim yok benim şu an hiçKızlaar bebek yatağı hakkında fikir verin, direkt karyola alıp oda mı yapalım yoksa park yatak, beşik, anne yanı gibi mi? Çok kararsızım bu konuda![]()
Kızlaar bebek yatağı hakkında fikir verin, direkt karyola alıp oda mı yapalım yoksa park yatak, beşik, anne yanı gibi mi? Çok kararsızım bu konuda![]()
Bende bebek arabası konusunda ne yapacağını bilemeyenlerdenim hem acemilik var hem kararsızlık var. Muhtemelen kabin boy tarzı birşey alcam hem hafif hem seyahatlerde kolay olur
Ben oğlumda öyle yaptım çift kişilik yatak oluyor. Ama o benimle uyumayı tercih ediyorBen direkt park yatak ve ikea nın çok güzel bir divanı var onu alıcam ergenliğine kadar kullanıryanına koruma alıp çocuk yatağı yapabiliyorsun büyüyünce korumayı çıkarıp tek kişilik ve ya çift kişilik yatak yapabiliyorsun
Bende erken ama araştırmaya başladım biraz ben uçakla gidip gelirken falan kolaylık olsun diye biraz kabin boy yattı aklıma ama orta boyda mantıklı ay çok karışık işler ya Allah yardımcımız olsunBen Cybex alacağım ama gidip modellerine bakmadım
12- 13 kg civarındaki arabaları annenin tek başına katlaması kaldırması çok zor diyorlar
Kabin boylar daha rahat diyorlar ama ben o kadar küçük bir araba olsun istemiyorum
Orta boy alacağım galiba
Bir de tekerlek önemliymiş
Çok küçük tekerlekli arabalar çok sallanıyormuş
park yatak ablamda vardı büyüktü. 3 yasına kadar severek kullandı yeğenim. oda için erken diye düşünüyorum ben. Hiçbi şeyin farkında olmayacak zaten :) yeni doğumda uygunsa park alırım o zaman, ondan emin olamıyorum.Evet park yatak bir yere kadar kullancak anne yanı olarak kullancam onu daha çok divanda odasını hazırlama hevesindeyim biraz 6 aydan sonra başlıcam tabi bunlara 6 ay dan önce iğne almam muhtemelen öncekinde de öyle yaptım iyi ki yapmışım dedim sonradan. Çok cici bir oda yapmak istiyorum![]()
Annesine aşık bir erkek çocuğuBen oğlumda öyle yaptım çift kişilik yatak oluyor. Ama o benimle uyumayı tercih ediyor![]()