- 6 Kasım 2025
- 438
- 292
- 18
- 28
Hazırım hazırımAzz kaldııı hazırlannn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazırım hazırımAzz kaldııı hazırlannn
Güzel geçsinnn. Foti bekliyoruzzHazırım hazırımçocukları okula bırakıyorum ordan minubuse binicem 30 40 dakka arası yol az kaldı
![]()
O saate alamıyorum çocuklar evde uyuyor okul var biri 13.00 da diğeri 13.15 te gidio pes peşe bırakıom yetişemem bu gidicem hastane biraz daha uzak çünkü minübüs ile 30 40 dakkaBen direkt 8.30 aldım randevuyuGüzel haberlerle gel inşallah içerde keyfi yerinde bebişin
![]()
canım DPO 16 bugun. test yapmadım bugun doktor kontrolum vardı , vajınal muayenede baktı rahim kalınlaşmış cuma gunu sabah kan ver dedi. progestan ve diğer ılaclara devam dedi. cuma netleşecek o zaman kdr olmazsam tabı:)amanbocegi naptın yavru kuş bat geldi mi
İnşallah devlet hastanesi izin verirse çekerim yada ultrason verirseGüzel geçsinnn. Foti bekliyoruzz
Sen hem kese hem bebeğini görceksin inşallah6 gün varrrrrrgitmeden önce sağlık ocağından yine tam kan tahlili rica edicem. Özelde ekstra tahlil istemesinler diye. Başka ne istenebilir ilk muayene özelde?
Gecikir miydin hiç? Sabrın takdire şayancanım DPO 16 bugun. test yapmadım bugun doktor kontrolum vardı , vajınal muayenede baktı rahim kalınlaşmış cuma gunu sabah kan ver dedi. progestan ve diğer ılaclara devam dedi. cuma netleşecek o zaman kdr olmazsam tabı:)
6 gün varrrrrrgitmeden önce sağlık ocağından yine tam kan tahlili rica edicem. Özelde ekstra tahlil istemesinler diye. Başka ne istenebilir ilk muayene özelde?
Yerinde duruyordur annesi kaçacak yeri yokO saate alamıyorum çocuklar evde uyuyor okul var biri 13.00 da diğeri 13.15 te gidio pes peşe bırakıom yetişemem bu gidicem hastane biraz daha uzak çünkü minübüs ile 30 40 dakka
Sen iyi yapmıssın sabahtan git gör gün gecmıo yoksaamin canım hepimiz inşallah
bakalım yerindemi
![]()
Benim doktor diretmiyor galiba. Öyle duydum inşallah öyle olur. Sağlık ocağı 1 günde çıktı. Güveniyorum ya sorun yok sanırımSen hem kese hem bebeğini görceksin inşallahDevlette verme imkanın varsa eğer kan tahlilini sağlık ocağında verme bende yarın rica edicem alsınlar tekrar diye sağlık ocağında çok bekliyor kan ben bi güvenemedim ama sen bilirsin tabi. Hiçbirşey istemiyorlar canım kan tahlilin bizim hastanemizde yapılsın diye direten doktorlar olabiliyormuş her ihtimale karşı aç gitmende fayda olabilir bilemedim
İnşallah hayırlı haberi alırsın rahim kalınlaşması gebelik değil mi zaten çok bilmiyorumda ama benim ilkinde rahim kalınlaşmış gebelik gibi gözüküyor kan takibi yapıcaz demişti. İnşallah seninledir bebeğincanım DPO 16 bugun. test yapmadım bugun doktor kontrolum vardı , vajınal muayenede baktı rahim kalınlaşmış cuma gunu sabah kan ver dedi. progestan ve diğer ılaclara devam dedi. cuma netleşecek o zaman kdr olmazsam tabı:)
Nasıl değerler? Atsana olurİstersen doktorun istediği değerlerin listesini atabilirim sana canım
Baya detaylı bakıyorlar
İsteyenin bi yüzüüü demişler:) sen ricanı yap da bakalım verirlerİnşallah devlet hastanesi izin verirse çekerim yada ultrason verirse![]()
1 güne çıkıyor zatende kan çok beklemiş oluyor hastanede 2 saate sonuç çıkıyor ben o yüzden yok güvenemedim bir iki sonuca rica edicem alırlarsa inşallah kan yarınBenim doktor diretmiyor galiba. Öyle duydum inşallah öyle olur. Sağlık ocağı 1 günde çıktı. Güveniyorum ya sorun yok sanırımdevlet fobim var benim de
Ay randevu da yok yakında. Baktım şimdi dahiliye ya da genel cerrahiye1 güne çıkıyor zatende kan çok beklemiş oluyor hastanede 2 saate sonuç çıkıyor ben o yüzden yok güvenemedim bir iki sonuca rica edicem alırlarsa inşallah kan yarın
Kan dışında ne var burda? Bi şeyler var sankii
Kan dışında ne var burda? Bi şeyler var sankii
Paşa paşa özelde yaptırayım bunlarıBu listeye ek olarak
Glukoz, Açlık
İnsülin
İnsülin Rezistans İndeksi (HOMA-IR)
Hemoglobin A1c (HbA1c)
bakıldı