• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 15,7%
  • Kasım

OY: 30 58,8%
  • Aralık

OY: 13 25,5%

• Ankete Katılan
    51
Kız arkadaşımla konuştum şimdi 16’sında özeldeki doktor muayene ettikten sonra testleri isteyecek dedi, zaten 18’inde kadın doğumda devlette randevun olduğu için o da aynılarını muhtemelen isteyecek ayrıca da söylersin dedi o şekilde ilerlersin dedi. Seninle aynı şeyi söyledi yani :D
Aklın yolu bir😂 aynı testleri isteyecek sen devlette yaptırırsın 18 aralıkta ☺️

ya boyle seyler duyunca umudum artıyorrr:D ınsallah allah nasip etsinnn
Benimde öyle fark edildi ilk kayıp gebeliğimde 3. Haftada hemde baya erken o gün kan alındı 35 mi ne çıkmıştı kandan önce muaynede direkt gebelik gibi görünüyor rahim kalınlaşmış denildi o yüzden bence gebesin cuma günü bizimlede paylaş lütfen dualarımız seninle 😍 alırsın inşallah gebelik haberini hayırlısıyla🙏🏻🙏🏻

Kızlar bugün baya yorucu geçiyor benim okulda çok yoruldum. Karnım ağrıdı hafiften. Bi de giydiğim pantolon sıktı gazdan şişti herhalde. Doktorun heyecanıyla birleşti. 1 dersim kaldı ama nasıl heyecanlıyım 😬
Rahat giyinmeye çalış canım . Heycanını anlıyoruz ve paylaşıyoruz bizde bekliyoruz doktor randevusu ve zaman geçmiyor ama ilk güzel haber senden gelcek gibi hadi inşallah bizide haberdar et inşallah herşey yolundadır😍

Kızlar özel hastaneden doğum paketi vs araştırdınız mı yada fiyat aldınız mı hiç

İlk gebeliğimin üzerinden 6 sene geçince ben her şeyi unutmuşum 😇 peki kızlar kese ne zaman görünür kaç gün sonra hastaneye gitmek gerekir sizde nasıl ilerledi beni aydınlatsanız 🤗

İlk gebeliğimin üzerinden 6 sene geçince ben her şeyi unutmuşum 😇 peki kızlar kese ne zaman görünür kaç gün sonra hastaneye gitmek gerekir sizde nasıl ilerledi beni aydınlatsanız 🤗
Genelde 5. Haftada görünüyor ama bazıları geç döllenme olabiliyor o yüzden benim tecrübelerime göre en neti beta 1500leri geçince vajinal ultrasonda görünüyor 5000-6000leri geçincede karından ultrasonda görünüyor

Benimde öyle fark edildi ilk kayıp gebeliğimde 3. Haftada hemde baya erken o gün kan alındı 35 mi ne çıkmıştı kandan önce muaynede direkt gebelik gibi görünüyor rahim kalınlaşmış denildi o yüzden bence gebesin cuma günü bizimlede paylaş lütfen dualarımız seninle 😍 alırsın inşallah gebelik haberini hayırlısıyla🙏🏻🙏🏻
ay ınsallah allah ağzından işitsin :D rahim kalınlığını hatırlıyoır musun diye cok manasız bir soru sorazgım jhflkjhg:D

ay ınsallah allah ağzından işitsin :D rahim kalınlığını hatırlıyoır musun diye cok manasız bir soru sorazgım jhflkjhg:D
Hayır söylemedi çünkü söylese hatırlardım ben gebelik şüphesiyle gitmemiştim baya bi şaşırmıştım. Ama sanki bu gebelikte karından ultrasonda henüz kese görünmüyordu 22 gibi birşey dedi yanılıyorda olabilirim 2 gün sonrasında karından kese göründü

Hayır söylemedi çünkü söylese hatırlardım ben gebelik şüphesiyle gitmemiştim baya bi şaşırmıştım. Ama sanki bu gebelikte karından ultrasonda henüz kese görünmüyordu 22 gibi birşey dedi yanılıyorda olabilirim 2 gün sonrasında karından kese göründü
anladım canım neyse cumaya kadar sabretcem artık:D negatif cıkar diye idrar testi de yapmıyorum:D

Back
X