• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 14,5%
  • Kasım

OY: 32 58,2%
  • Aralık

OY: 15 27,3%

• Ankete Katılan
    55
Kızlar demiştim ya size benim doktor çok rahat diye. Benden hiç kan almadı bu adam ya şüphelendim siz kan verince. Betalarıma baktı keseyi gördü beta takipini bırakıyoruz dedi

Günaydin kızlar
Hayatımda geçirdiğim en zor geceydi gece 12 den sabah 6 buçuğa kadar kustum artık mıgdede bısı kalmadı su kusmaya basladım bogazımı yaktı asit bogazım tahriş oldu yutkunamıyorum acısından hala miğdem bulanıo birde cırcır olmuşum afedersiniz sabaha karşı sanırım baya agır üşüttüm bütün gece de sıtma tuttu resmen ısınamadım ayaklarım demir gibiydi acile gidicektim eşim hazırlan dedi çocuklar evde uyuyorlar diye kalsın gecmezse öğlen giderim en kötü dedim canımdan can gitti hayatımda hiç kusmadım acısı çıktı ömrümde kusacağımı tek gecede kustum 8 ı buldu rahat 🥺🥴
Günaydın, zor gece atlatmışsın :( üzüldüm geçmiş olsun. Şimdi nasılsın

Ya o hastane kapandı diğer özellerde 2500 cok pahalı vermek istemiyorum 2 çocuk daha var onlara harcarım ihtiyaçlarına ultrason cok onemli gelmiyor şuan ilk çocuk olsa evet kesin giderdim 🤭 1150 tl ye özel var onunda ultrason iyi değil ama yinede ona gıderım 13. Haftada 14 de de kontrol olur cinsiyet öğrenirim belki 🥰
Hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda gerisi önemsiz sadece merak 🤭🥰🤲
Sağlıklı olsun da inşallah önemli değil gerisi ❣️

Günaydin kızlar
Hayatımda geçirdiğim en zor geceydi gece 12 den sabah 6 buçuğa kadar kustum artık mıgdede bısı kalmadı su kusmaya basladım bogazımı yaktı asit bogazım tahriş oldu yutkunamıyorum acısından hala miğdem bulanıo birde cırcır olmuşum afedersiniz sabaha karşı sanırım baya agır üşüttüm bütün gece de sıtma tuttu resmen ısınamadım ayaklarım demir gibiydi acile gidicektim eşim hazırlan dedi çocuklar evde uyuyorlar diye kalsın gecmezse öğlen giderim en kötü dedim canımdan can gitti hayatımda hiç kusmadım acısı çıktı ömrümde kusacağımı tek gecede kustum 8 ı buldu rahat 🥺🥴
Ayy geçmiş olsun üşütmekten mi oldu bu? Kötü bi gece geçirmişsin inşallah tekrarı olmaz

Günaydın herkese ☀️
Güzelliklerle dolu bir gün olsun hepimiz için 🩷
Çok geçmiş olsun canım, bir an evvel toparlanırsın inşallah MinaEfrahim34 MinaEfrahim34
Bu sabah 8:30’da randevun vardı canım GamzeGmze GamzeGmze
Nasıl geçti, duydunuz mu minnoşun kalbini ☺️
Günaydııııınnnnnnn 🌸🌸
Bende tam yazmaya girmiştim 😂
Artık resmen gebeyim kızlar duyduk kalp atışını binlerce kez şükürler olsun🙏🏻🙏🏻 Herşey yolunda haftasıyla uyumlu gidiyor kan ve idrar testini tekrarladı bir tanesi 3 güne çıkarmış salı günü sonuç göstermeye gidicem kendi doktoruma bulamadım randevu ama başka bir doktorda görebilir dediler bekletmeden göstercem😍
Life Lover Life Lover 😍😍

Günaydııııınnnnnnn 🌸🌸
Artık resmen gebeyim kızlar duyduk kalp atışını binlerce kez şükürler olsun🙏🏻🙏🏻 Herşey yolunda haftasıyla uyumlu gidiyor kan ve idrar testini tekrarladı bir tanesi 3 güne çıkarmış salı günü sonuç göstermeye gidicem kendi doktoruma bulamadım randevu ama başka bir doktorda görebilir dediler bekletmeden göstercem😍
Life Lover Life Lover 😍😍

Çok sevindim canım 😍
O sesin hissettirdiği paha biçilemez ❤️
Sağlıkla gelsin minnoş 🙏🏼

Günaydııııınnnnnnn 🌸🌸
Life Lover Life Lover 😍😍
Gözün aydınn 🌺🌺💜

Günaydııııınnnnnnn 🌸🌸
Life Lover Life Lover 😍😍
Çok sevindiiimmmm ♥️

Günaydın, zor gece atlatmışsın :( üzüldüm geçmiş olsun. Şimdi nasılsın
Sağol canım Allah ragzı olsun hala miğdem berbat bişi yiyemiyorum içemiyorum tuvalet konusunda aynı acile gidicem çocukları okula bırakıp

Sağol canım Allah ragzı olsun hala miğdem berbat bişi yiyemiyorum içemiyorum tuvalet konusunda aynı acile gidicem çocukları okula bırakıp
Enfeksiyon mu kaptın ne yaptın canım ya git bakalım neymiş sorun

Ayy geçmiş olsun üşütmekten mi oldu bu? Kötü bi gece geçirmişsin inşallah tekrarı olmaz
Çok sağol canım Allâh ragzı olsun galiba ondan hiç böyle olmamıştım Amin Allah kimsenin başına vermesin inşallah 🤲 acile gidicem bakım neden olmuş

Back
X