- 25 Ekim 2025
- 1.552
- 998
- 38
- 32
Amin canım. Güzel haberlerle içimizi ferahlattın mutlu oldukSende yaşayacaksın bu duyguyu Allah ın izniyle tüm gebeler yaşayacak ve sağlıkla gelcek bebeklerimiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım. Güzel haberlerle içimizi ferahlattın mutlu oldukSende yaşayacaksın bu duyguyu Allah ın izniyle tüm gebeler yaşayacak ve sağlıkla gelcek bebeklerimiz![]()
Evet baktım 11’deymişşşşDaha yeni içerdedirr :) bu saatlerdeydi galiba randevusu. Yarım saate haber gelir
Amin canım sağol Allah ragzı olsunGünaydın herkese
Güzelliklerle dolu bir gün olsun hepimiz için
Çok geçmiş olsun canım, bir an evvel toparlanırsın inşallahMinaEfrahim34
Bu sabah 8:30’da randevun vardı canımGamzeGmze
Nasıl geçti, duydunuz mu minnoşun kalbini![]()
bilmiyorum ki canım olabilir birden böyle olması cok garip bizim gelinde olmuştu bir kaç hafta önce aynı böyle beraber gitmiştik acile serum vermişlerdi ona düzeldi birdaha olmadı inşallah banada iyi gelir Rabbim kimseye yaşatmasınEnfeksiyon mu kaptın ne yaptın canım ya git bakalım neymiş sorun
Cok sukur tebrikler canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydııııınnnnnnn
Bende tam yazmaya girmiştim
Artık resmen gebeyim kızlar duyduk kalp atışını binlerce kez şükürler olsunHerşey yolunda haftasıyla uyumlu gidiyor kan ve idrar testini tekrarladı bir tanesi 3 güne çıkarmış salı günü sonuç göstermeye gidicem kendi doktoruma bulamadım randevu ama başka bir doktorda görebilir dediler bekletmeden göstercem
@Life Lover![]()
Ah yavrum yaa. Eşin iştedir. Çocuklar var zaten. Kendinle tam zamanlı ilgilenemiyorsunAmin canım sağol Allah ragzı olsun
bilmiyorum ki canım olabilir birden böyle olması cok garip bizim gelinde olmuştu bir kaç hafta önce aynı böyle beraber gitmiştik acile serum vermişlerdi ona düzeldi birdaha olmadı inşallah banada iyi gelir Rabbim kimseye yaşatmasın
Amin canım cümlemizin inşallah sağlıkla gelsin bebişleriCok sukur tebrikler canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah❤
Çok geçmiş olsun allah şifa versin dikkat edin kendinizeAmin canım sağol Allah ragzı olsun
bilmiyorum ki canım olabilir birden böyle olması cok garip bizim gelinde olmuştu bir kaç hafta önce aynı böyle beraber gitmiştik acile serum vermişlerdi ona düzeldi birdaha olmadı inşallah banada iyi gelir Rabbim kimseye yaşatmasın
Evet eşim sabah 6 buçukta gidiyor annem var ona gidicem şimdi akşama kadar onda kalır dınlenirim az önce biraz muz yedim azıcıkta nesquik yedim kusmadım cok şükür bakım düzelirse acile gitmicem biraz dinlenip sıcak tutuyim kendimi ne olucak dün ben cok üst üste yedim belkide ondan oldu Amin sağol canımAh yavrum yaa. Eşin iştedir. Çocuklar var zaten. Kendinle tam zamanlı ilgilenemiyorsunAllah’ım sağlık versin. Bi daha yaşatmasın inşallah. Dikkat et kuzum kendine.
Cok sağol canım Amin Allah ragzı olsunAmin canım cümlemizin inşallah sağlıkla gelsin bebişleriÇok geçmiş olsun sana da bian önce daha iyi olursun inşallah
![]()
Cok sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun allah şifa versin dikkat edin kendinize
Çookk geçmiş olsunn dikkat edin kendinize en kısa sürede şifalar diliyorumGünaydin kızlar
Hayatımda geçirdiğim en zor geceydi gece 12 den sabah 6 buçuğa kadar kustum artık mıgdede bısı kalmadı su kusmaya basladım bogazımı yaktı asit bogazım tahriş oldu yutkunamıyorum acısından hala miğdem bulanıo birde cırcır olmuşum afedersiniz sabaha karşı sanırım baya agır üşüttüm bütün gece de sıtma tuttu resmen ısınamadım ayaklarım demir gibiydi acile gidicektim eşim hazırlan dedi çocuklar evde uyuyorlar diye kalsın gecmezse öğlen giderim en kötü dedim canımdan can gitti hayatımda hiç kusmadım acısı çıktı ömrümde kusacağımı tek gecede kustum 8 ı buldu rahat![]()
Ay canımm çok sevindimm gözün aydınn Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn inşallahGünaydııııınnnnnnn
Bende tam yazmaya girmiştim![]()
Artık resmen gebeyim kızlar duyduk kalp atışını binlerce kez şükürler olsunHerşey yolunda haftasıyla uyumlu gidiyor kan ve idrar testini tekrarladı bir tanesi 3 güne çıkarmış salı günü sonuç göstermeye gidicem kendi doktoruma bulamadım randevu ama başka bir doktorda görebilir dediler bekletmeden göstercem
@Life Lover![]()
Ya gözün aydınGünaydııııınnnnnnn
@Life Lover![]()
Amiiiiinnn cümlemizinkini inşallahÇookk geçmiş olsunn dikkat edin kendinize en kısa sürede şifalar diliyorum
Ay canımm çok sevindimm gözün aydınn Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn inşallah![]()
Teşekkür ederimmmmYa gözün aydın![]()
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun sağlıkla vakitlice kucağına almak nasip olsunGünaydııııınnnnnnn
@Life Lover![]()
Evet baktım 11’deymişşşş
gurbetsel haydi bak bekliyoruz gir de güzel haber ver artıkınnn
Arkadaşlar
Arkadaşlarkeseyi gördüm ben de
Çok heyecanlıyım kan ve idrar verdim çıktım nasıl mutlu oldum doktor da beklemiyordu önce adet tarihimi sordu sonra dedi ki direkt sen 2 hafta sonra gel dedi ben de üzüldüm yine de bakalım bi dedi ultrasonla umutsuz bir şekilde bi baktık ki benim pirinç tanemin kesesi varhemen beni alıp kayıt ettiler gebe okuluna falan bi yerlere çağırdı öğleden sonra
yuppiii gözün aydınAyy hadi gözün aydın sağlıcakla kucağınaalmak da nasip olsun inşallahArkadaşlarkeseyi gördüm ben de
Çok heyecanlıyım kan ve idrar verdim çıktım nasıl mutlu oldum doktor da beklemiyordu önce adet tarihimi sordu sonra dedi ki direkt sen 2 hafta sonra gel dedi ben de üzüldüm yine de bakalım bi dedi ultrasonla umutsuz bir şekilde bi baktık ki benim pirinç tanemin kesesi varhemen beni alıp kayıt ettiler gebe okuluna falan bi yerlere çağırdı öğleden sonra