• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 14,3%
  • Kasım

OY: 33 58,9%
  • Aralık

OY: 15 26,8%

• Ankete Katılan
    56
Arkadaşlar 🥲🥹 keseyi gördüm ben de
Çok heyecanlıyım kan ve idrar verdim çıktım nasıl mutlu oldum doktor da beklemiyordu önce adet tarihimi sordu sonra dedi ki direkt sen 2 hafta sonra gel dedi ben de üzüldüm yine de bakalım bi dedi ultrasonla umutsuz bir şekilde bi baktık ki benim pirinç tanemin kesesi var 🤲🏼 hemen beni alıp kayıt ettiler gebe okuluna falan bi yerlere çağırdı öğleden sonra
Ay çok sevindiimmmm ♥️ maşallah 🧿

Çok heyecanlıyım kan ve idrar verdim çıktım nasıl mutlu oldum doktor da beklemiyordu önce adet tarihimi sordu sonra dedi ki direkt sen 2 hafta sonra gel dedi ben de üzüldüm yine de bakalım bi dedi ultrasonla umutsuz bir şekilde bi baktık ki benim pirinç tanemin kesesi var 🤲🏼 hemen beni alıp kayıt ettiler gebe okuluna falan bi yerlere çağırdı öğleden sonra
Maşallahhhh 😍 Gözünaydın canım sağlıkla gelsin inşallahhhh Allah kucağına almayı sağlıkla büyütmeyide nasip etsin🥰

Gözün aydın olsun canım maşallah 4+3 de mi görmüş oldunn🥰 bı de vajinal mi karından mi gördün çok soru sordum ama🥹

Gözün aydın olsun canım maşallah 4+3 de mi görmüş oldunn🥰 bı de vajinal mi karından mi gördün çok soru sordum ama🥹
Senin muayne zamanın ne zamandı canım? Döllenmeyle alakalı tamamen benim mesela adetlerim düzenlidir bat günü beta hcg 1076 çıktı 1 gün sonrası bile gitsem vajinaldan kese görünürdü benim tercihim beklemek oldu seninde görünür Allah ın izniyle herşey yolunda gider güzel düşün🥰

Senin muayne zamanın ne zamandı canım? Döllenmeyle alakalı tamamen benim mesela adetlerim düzenlidir bat günü beta hcg 1076 çıktı 1 gün sonrası bile gitsem vajinaldan kese görünürdü benim tercihim beklemek oldu seninde görünür Allah ın izniyle herşey yolunda gider güzel düşün🥰
Ay kuzum benim bat 8 Aralık. 22 Aralık'ta ilk randevum. Bat günü beta 185,79 çıktı bir daha almadı hekim gerek yok şimdilik dedi pazartesi(15 Aralık) beta bakalım dedi onu bekliyorum bakalım🙂↕️ maşallah canım senin çok güzel çıkmış döllenme erken mi oldu ki senin🤭 ben 23 Kasım da pik görmüştüm ertesi gün çatlamışti döllenme ne zman oldu bilmiyorum ama hekim değerin iyi dedi bat günü. Sabırla randevuyu beklicem inşallah her şey yolunda gider hepimizin süreci sağlıkla güzellikle geçsin inşallahh siramiz geldiğinde keseyi ve kalbi duyarız bizde🥹🙏🏻🥰

Kızlaaar bebek arabasında nelere dikkat edeceğiz? Hafiflik mi? Çift yön mü? Pusetli ya da oto koltuğu da olabilmesi mi? 5 bine de var 60 bine de bu meretler. Neye göre bu fiyatlar?

Ay kuzum benim bat 8 Aralık. 22 Aralık'ta ilk randevum. Bat günü beta 185,79 çıktı bir daha almadı hekim gerek yok şimdilik dedi pazartesi(15 Aralık) beta bakalım dedi onu bekliyorum bakalım🙂↕️ maşallah canım senin çok güzel çıkmış döllenme erken mi oldu ki senin🤭 ben 23 Kasım da pik görmüştüm ertesi gün çatlamışti döllenme ne zman oldu bilmiyorum ama hekim değerin iyi dedi bat günü. Sabırla randevuyu beklicem inşallah her şey yolunda gider hepimizin süreci sağlıkla güzellikle geçsin inşallahh siramiz geldiğinde keseyi ve kalbi duyarız bizde🥹🙏🏻🥰
Normal aslında benim 6 kasımda hatta 5i 6ya bağlayan gece silikleşmişti sabah yaptığım pikti o gün akşamı çatlama gördüm bat 21 kasımdı benimde. Riskli bir durum görmedikçe beta takibi yapılmaması normal güzelim zaten Allah korusun kimyasal falan olsa şiddetli ağrılı kanamalı geçiyor sanırım dış gebelikte ciddi ağrılar yapıyor. Biz kasık ağrıları çekiyoruz ara ara ama normal derecede biraz ağrı eşiğimize görede değişiyor. Herşey yolunda gidicek Allah’ın izniyle hiç merak etme😍 Gebeliğimiz sağlıkla geçicek bebişlerimiz sağlıkla gelcek içini hep ferah tut sen🩵🩵🩵

Kızlaaar bebek arabasında nelere dikkat edeceğiz? Hafiflik mi? Çift yön mü? Pusetli ya da oto koltuğu da olabilmesi mi? 5 bine de var 60 bine de bu meretler. Neye göre bu fiyatlar?
Büyük bir kaos ve belirsizlik bence bu konu🤣 Ama benim aklıma yatan şuanlık fikir olarak kabin boy olucak hafiflik tek elle açıp kapata bilmek açısından ama denemedim daha bir deneyim öyle karar vercem bende

Günaydııııınnnnnnn 🌸🌸
Bende tam yazmaya girmiştim 😂
Artık resmen gebeyim kızlar duyduk kalp atışını binlerce kez şükürler olsun🙏🏻🙏🏻 Herşey yolunda haftasıyla uyumlu gidiyor kan ve idrar testini tekrarladı bir tanesi 3 güne çıkarmış salı günü sonuç göstermeye gidicem kendi doktoruma bulamadım randevu ama başka bir doktorda görebilir dediler bekletmeden göstercem😍
Life Lover Life Lover 😍😍
Hayırlı olsun canım 💕Darısı tüm bekleyenlerin başına🙏

Büyük bir kaos ve belirsizlik bence bu konu🤣 Ama benim aklıma yatan şuanlık fikir olarak kabin boy olucak hafiflik tek elle açıp kapata bilmek açısından ama denemedim daha bir deneyim öyle karar vercem bende
Ay şişecem ben de zaten şişimmm :D bebek arabasını ne derece aktif kullanırım hiç bilmiyorum. Kabin boylarda da 5-10 bin lira arası fiyat olanlar var. Kız bu bebek arabaları da eski tiplere hiç benzemiyor her şey değişmiş. Anne kucağı gibi şeyleri çok kullanırım gibi geliyor. Annem çarşafla bağlarmış bizi sırtına, işleri öyle yaparmış. Bende de bi eski usüllük var gibi du bakalım 😅😅 yeni doğuran arkadaşlarıma soracağım bi ne diyorlar bakalım. Sen de denediğinde paylaş bizimle

Normal aslında benim 6 kasımda hatta 5i 6ya bağlayan gece silikleşmişti sabah yaptığım pikti o gün akşamı çatlama gördüm bat 21 kasımdı benimde. Riskli bir durum görmedikçe beta takibi yapılmaması normal güzelim zaten Allah korusun kimyasal falan olsa şiddetli ağrılı kanamalı geçiyor sanırım dış gebelikte ciddi ağrılar yapıyor. Biz kasık ağrıları çekiyoruz ara ara ama normal derecede biraz ağrı eşiğimize görede değişiyor. Herşey yolunda gidicek Allah’ın izniyle hiç merak etme😍 Gebeliğimiz sağlıkla geçicek bebişlerimiz sağlıkla gelcek içini hep ferah tut sen🩵🩵🩵
Ya içimi rahatlattıgin için çok teşekkür ederim canımsın 🥹 evet çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok hep böyle devam etsin Rabbim sağlıkla kucağımiza alalım inşallah 🤱🏻🤍 sen tekrar ne zman gitceksin şimdi sırada ne var 😇

Ben de henüz karar vermedim, bir tek markasına karar verdim ama çevremdekilerin deneyimlerinden ve araştırmalarımdan gördüğüm kolay kapanması, katlanması önemliymiş
Küçük tekerlekler daha çok sallanıyormuş
Yeni doğan için tam yatış olmalıymış, biraz büyüyünce de bebekler dik durmak istiyorlarmış yani bir çok pozisyonu olması gerekiyormuş arabanın
Alt sepetinin geniş olması eşyalarını koymak için iyi oluyormuş
Kabin boyları baya övüyorlar ama ben o kadar küçük bir araba almak istemiyorum
Ağırlığı çok zorlamayacak bir araba, puset ve oto koltuğu almayı düşünüyorum
Bence en iyisi gidip denemek

Maşallah gözün aydın canım ❤💐🌸

Back
X