• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 14,3%
  • Kasım

OY: 33 58,9%
  • Aralık

OY: 15 26,8%

• Ankete Katılan
    56
kızlar freely marka bu test ama hemen çıkmadı 1 saat sonra falan belli oldu acaba yalancı pozitif mi bu markayı kullanan var mı faha 5 gün var reglime
1 saat sonrası dikkate alınmamalı canım öyle yazıyor testlerde genelde :( markayı da hiç tecrübe etmedim. Bu ay olmamışsa, diğer ay için awox al yine de

En sevdiğim kısım. Sorunsuzca uykuya dalmak. Mutluluktan uçuyorum 2 haftadır 😅😅
uykuya dalmakta problemim yok çok şükür yastık görmesin kafam anında gidiyorum 😂 sayılı gün çabuk geçer az kaldı kontrolüne ben dayanamadım cumartesi tekrar gideceğim başka doktora belki karından bakar 😂

Kızlar bende 2 hafta önce alınan idrar testinde enfeksiyon çıkmıştı ağrı yanma vs yoktu. Turna yemişi(Cranberry) tüketiyorum o günden beri hemen hemen hergün enfeksiyondan eser kalmamış. İdrar testim çıkmış idrar kültürü çıkmamış daha ama idrar testi çıkmıştı ve enfeksiyon yok çok şükür. Aklınızda bulunsun idrar yolu enfeksiyonu kaçınılmaz olcak bizim için. Su da tüketiyorum günlük 2 litre garanti 3 litreye zorluyorum hergün. Turna yemişini yiyin yedirin önerin 😂😂

Canım ilerleyen aylarda herşey yolunda giderse inşallah ayda bir gidicez doktora 🥺 Üzülme bak güzel şeyler oluyor kese göründü sıra da kalp atışı var sonra gelişimi takip edilcek herşey güzel olcak kalp atışından sonra beta aklına bile gelmez😍
Haklısın neyse artık kese görmeyi bile beklemiyordum ben bugün büyük sürpriz oldu bize 💖🌸 teşekkür ederim canım

uykuya dalmakta problemim yok çok şükür yastık görmesin kafam anında gidiyorum 😂 sayılı gün çabuk geçer az kaldı kontrolüne ben dayanamadım cumartesi tekrar gideceğim başka doktora belki karından bakar 😂
Cumartesi mi ya sabırsızsın sabırsızzz :D uşağın da sana benzeyecek doğduğunda haha 🙃:))

kızlar bu sefer testim böyle çıktı

Eklentiler

• 1000052593.webp
    1000052593.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 11
Ben çok erken öğrendim ya dpo 10 zaman geçmiyor 🤗 yarın tekrar artış için kan vericem ondan sonra ne zaman gitmem gerekir yani şuan daha 3+3 haftalık minişim 💖

Kızlar uykunuz geliyor mu ya işyerinde bilgisayarın karşısında gözlerimi açamıyorum uykusuzluktan sanki sıfır enerji akşam olsada eve gidip uyusam derdindeyim kaç gündür 😂 yoruldukça kasıklarımda ağrı hissediyorum bide
Öğretmenim ve ayakta ders anlatırken ağrım oluyor. İki gündür en ufak fırsatta oturuyorum. Değişik bir ağrı oluyor kasıklrda

Ben çok erken öğrendim ya dpo 10 zaman geçmiyor 🤗 yarın tekrar artış için kan vericem ondan sonra ne zaman gitmem gerekir yani şuan daha 3+3 haftalık minişim 💖
Oyyşş yeriz minişini bakkk :D yavrum randevu için erken sanırım kese görünsün istiyorsan 1-2 hafta bekle bakalım. Arada artış bak. Bakmasan da olur sorun yok. İstersen erken randevu al ama yine şu gün gel diyebilir. Ben de dpo9’da öğrendim. Bat günü ve 2 gün sonra baktım. Randevuma da hala var. Canın nasıl istiyorsa öyle yap yani canım ❤️‍🔥

Oyyşş yeriz minişini bakkk :D yavrum randevu için erken sanırım kese görünsün istiyorsan 1-2 hafta bekle bakalım. Arada artış bak. Bakmasan da olur sorun yok. İstersen erken randevu al ama yine şu gün gel diyebilir. Ben de dpo9’da öğrendim. Bat günü ve 2 gün sonra baktım. Randevuma da hala var. Canın nasıl istiyorsa öyle yap yani canım ❤️‍🔥
Ayyy canımsss sanki ilk gebeliğim gibi heyecanlıyım sanırım 6 yıl geçince aradan böyle oldu 😁 yarın bi kan vereyim sonra yoluma ona göre bakayım sizi yine rahatsız ederim 😅

Back
X