• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 14,3%
  • Kasım

OY: 33 58,9%
  • Aralık

OY: 15 26,8%

• Ankete Katılan
    56
vallahi hiç bilmiyorum ağrım falanda yok regli olsa alt karın agrısı falan olmazmıydı chatgbt vajinal muaye sonrarı bu donemlerde olur dıyor ama belkı ona ınanmak istioyurm:D
İnsan hisseder ama hamile mi değil mi :) bu gerçek bence. Nasıl hissediyorsun

Puset çok ağır. Ablam da ilkinde aldı hiç kullanmadı, diğerlerinde almadı :)) eziyet o çoğu zaman. Bebek arabası ve ana kucağı alırım gibi hissediyorum şu an :D Gerekli görürsem de alırım o dönem. Tamam canım bakın bi bakalım

Bu yıl Sağlık Bakanlığı taburcu olmak için araca sabitlenebilen ana kucağı ya da direkt oto koltuk zorunluluğu getirdi
Ana kucağı ile çıkaracaksan ana kucağının oto koltuğu da olabildiğine dair sertifikası olması gerekiyormuş
Benim almak istediğim puset bebek arabasına bağlanıyor, emniyet kemeriyle de otomobile sabitleniyor ama ben ayrıca oto koltuk alacağım
O hep arabada durur
Puseti artık eşim elinde taşır
Ben de rahat edersem bebek severse bebek arabasına takıp kullanırım
Dediğin gibi gerek olursa o zaman da alırsın canım

gamze kuş benım bugun lekelenmem oldu :( sabah 6 da ama sonra gelen giden yok bakalım yarın netleşecek.
Üzülmek yok tamam tabiki netleşmeden fazla umutlanmıyoruz ama tek başına bir lekelenme gebelik yok demek değildir bunuda biliyoruz. Belki dikkatsiz bir hareketin oldu, fazla ayakta kaldın , belkide hiçbirşey yok bu da senin sürecinin bir parçası bilmiyoruz. Allah ın izniyle yarın gülcek yüzün🥰 Sende gelip mutlu mutlu haberi verceksin bize inşallah 😍😍

değilim en başında beri de hiç hissetmedim bu ay:D bence değilim
Ben de hiç hissetmedim bu arada sadece her ay regl öncesi olan kasık ağrılarım olurdu o ay olmadı ve bir iki kere göğsüme bıçak saplanır gibi ağrılar girdi hani önemsenmeyecek gibi değil baya şiddetli korktuk eşimle acile gidicektik sol tarafta olunca ilk, göğüs ucu hassasiyeti başladı ama dokunmasam hissetmem onuda regl öncesi diye düşündüm. Ben klasik korunmayı bıraktıktan sonra buradan okuduğum gibi reglden 3 gün önce ovü denedim öyle şüphelendim. Halsizlık idrar sıkışması koku hassasiyeti vs hiçbirisi olmadı ovü yapmasam ben adet geçene kadar anlamazdım mesela. O his belirti falan olmuyor herkeste o yüzden herkes belirti falan his arayarak kendine eziyet ediyor bende onlarda biriydim üstelik benimki sadece 2 ay sürdü ona rağmen psikolojim bozuldu uzun süre deneyip gebelik oluşmayanlar için daha zor
Rahim kalışması demiş ya doktor kaç mm söyledi mi?

Son düzenleme:
Kızlar uykunuz geliyor mu ya işyerinde bilgisayarın karşısında gözlerimi açamıyorum uykusuzluktan sanki sıfır enerji akşam olsada eve gidip uyusam derdindeyim kaç gündür 😂 yoruldukça kasıklarımda ağrı hissediyorum bide

Kız keseyi gördün artık beta yok 🤣 napcan betayı şimdi bebeğinin kalp atışını duymayı bekle paha biçilemez birşey gerçekten gözlerin dolucak 😍
Doğru diyorsun Allah a çok şükür de bi kere gördük bu daha kaldı ya içimde bi yerde kaldı o artışı nasıldı acaba diye

Kızlar uykunuz geliyor mu ya işyerinde bilgisayarın karşısında gözlerimi açamıyorum uykusuzluktan sanki sıfır enerji akşam olsada eve gidip uyusam derdindeyim kaç gündür 😂 yoruldukça kasıklarımda ağrı hissediyorum bide
Benide basıyor bazen uyku ama direniyorum az sonra geçiyor😂 Allah kolaylık versin çalışan insana daha zor

Doğru diyorsun Allah a çok şükür de bi kere gördük bu daha kaldı ya içimde bi yerde kaldı o artışı nasıldı acaba diye
Canım ilerleyen aylarda herşey yolunda giderse inşallah ayda bir gidicez doktora 🥺 Üzülme bak güzel şeyler oluyor kese göründü sıra da kalp atışı var sonra gelişimi takip edilcek herşey güzel olcak kalp atışından sonra beta aklına bile gelmez😍

Bu yıl Sağlık Bakanlığı taburcu olmak için araca sabitlenebilen ana kucağı ya da direkt oto koltuk zorunluluğu getirdi
Ana kucağı ile çıkaracaksan ana kucağının oto koltuğu da olabildiğine dair sertifikası olması gerekiyormuş
Benim almak istediğim puset bebek arabasına bağlanıyor, emniyet kemeriyle de otomobile sabitleniyor ama ben ayrıca oto koltuk alacağım
O hep arabada durur
Puseti artık eşim elinde taşır
Ben de rahat edersem bebek severse bebek arabasına takıp kullanırım
Dediğin gibi gerek olursa o zaman da alırsın canım
Bunu bilmiyordum bak iyi ki söyledin hiç duymamışım yeni kararnameleri. Tamam çiçeğim ona göre alacağım

kızlar freely marka bu test ama hemen çıkmadı 1 saat sonra falan belli oldu acaba yalancı pozitif mi bu markayı kullanan var mı faha 5 gün var reglime

Eklentiler

• 1000052591.webp
    1000052591.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 8
Sağlık ocağına git 2 gün arayla iki kez. Bakmış olursun 😅 kalmasın içinde

Back
X