• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 14,3%
  • Kasım

OY: 33 58,9%
  • Aralık

OY: 15 26,8%

• Ankete Katılan
    56
Ben de henüz karar vermedim, bir tek markasına karar verdim ama çevremdekilerin deneyimlerinden ve araştırmalarımdan gördüğüm kolay kapanması, katlanması önemliymiş
Küçük tekerlekler daha çok sallanıyormuş
Yeni doğan için tam yatış olmalıymış, biraz büyüyünce de bebekler dik durmak istiyorlarmış yani bir çok pozisyonu olması gerekiyormuş arabanın
Alt sepetinin geniş olması eşyalarını koymak için iyi oluyormuş
Kabin boyları baya övüyorlar ama ben o kadar küçük bir araba almak istemiyorum
Ağırlığı çok zorlamayacak bir araba, puset ve oto koltuğu almayı düşünüyorum
Bence en iyisi gidip denemek
Puset olarak da kullanılan çıkmalı arabalar işine yaramaz mı o zaman? Tam yatış pozisyonu olmuyor değil mi 🤔 hafiflik de önemli cidden. Denemelerimizi paylaşalım

Puset olarak da kullanılan çıkmalı arabalar işine yaramaz mı o zaman? Tam yatış pozisyonu olmuyor değil mi 🤔 hafiflik de önemli cidden. Denemelerimizi paylaşalım

Puseti arabaya takılabilen modellerden almayı düşünüyorum, arabayla da kullanabileyim çünkü puset 4- 5 kg içinde bebek de olacak
Onu sürekli elde taşımak çok zor olabilir, arabaya monte edilebilmesi lazım bence
Bir de her bebek puset sevmiyormuş
Pusette bir ay bile zor durdu diyen arkadaşlarım var
Mayıs annelerininde de okumuştum, puset almayın çok kullanılmıyor diyenler vardı
Benim istediğim markada tam yatış özelliği olan puset var ama tüm markalarda var mı bilmiyorum, araştırmadım
Bu pazar eşimle gidip denemeyi düşünüyoruz
Gidersek yazarım buraya ☺️

Arkadaşlar 🥲🥹 keseyi gördüm ben de
Çok heyecanlıyım kan ve idrar verdim çıktım nasıl mutlu oldum doktor da beklemiyordu önce adet tarihimi sordu sonra dedi ki direkt sen 2 hafta sonra gel dedi ben de üzüldüm yine de bakalım bi dedi ultrasonla umutsuz bir şekilde bi baktık ki benim pirinç tanemin kesesi var 🤲🏼 hemen beni alıp kayıt ettiler gebe okuluna falan bi yerlere çağırdı öğleden sonra
Tebrik ederim hayırlı olsun 🥰

Kızlar napıyorsunuz ❤
Ben grip olmuşum sanırım ya dün 2 saate yakın yol yürüdük onun yorgunluğu sanırım üstüne eklendi bide dün dondurma yedim ben deli gibi🥴 hepsi birleşince aldım boyumun ölcüsünü şuan limonlu ıhlamur içiyorum uzandım vücudumda agrımayan yerim yok içim bile acıyor nefes alırken verirken sağlam hasta oldum galiba normalde hiç olmam gebelik insanı hastalığa açık hale getiriyor aman siz dikkat edin kendinize

Kızlar napıyorsunuz ❤
Ben grip olmuşum sanırım ya dün 2 saate yakın yol yürüdük onun yorgunluğu sanırım üstüne eklendi bide dün dondurma yedim ben deli gibi🥴 hepsi birleşince aldım boyumun ölcüsünü şuan limonlu ıhlamur içiyorum uzandım vücudumda agrımayan yerim yok içim bile acıyor nefes alırken verirken sağlam hasta oldum galiba normalde hiç olmam gebelik insanı hastalığa açık hale getiriyor aman siz dikkat edin kendinize
Gunde 1 bardaktan fazla icme

Kızlar napıyorsunuz ❤
Geçmiş olsun ❤️‍🩹

Puseti arabaya takılabilen modellerden almayı düşünüyorum, arabayla da kullanabileyim çünkü puset 4- 5 kg içinde bebek de olacak
Onu sürekli elde taşımak çok zor olabilir, arabaya monte edilebilmesi lazım bence
Bir de her bebek puset sevmiyormuş
Pusette bir ay bile zor durdu diyen arkadaşlarım var
Mayıs annelerininde de okumuştum, puset almayın çok kullanılmıyor diyenler vardı
Benim istediğim markada tam yatış özelliği olan puset var ama tüm markalarda var mı bilmiyorum, araştırmadım
Bu pazar eşimle gidip denemeyi düşünüyoruz
Gidersek yazarım buraya ☺️
Puset çok ağır. Ablam da ilkinde aldı hiç kullanmadı, diğerlerinde almadı :)) eziyet o çoğu zaman. Bebek arabası ve ana kucağı alırım gibi hissediyorum şu an :D Gerekli görürsem de alırım o dönem. Tamam canım bakın bi bakalım

Ya içimi rahatlattıgin için çok teşekkür ederim canımsın 🥹 evet çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok hep böyle devam etsin Rabbim sağlıkla kucağımiza alalım inşallah 🤱🏻🤍 sen tekrar ne zman gitceksin şimdi sırada ne var 😇
Devam eder Allah’ın izniyle🥰 ben salı günü kan ve idrar tekrarı istedi onları göstercem sonra ikili test ve fetal dna var sırada nasipse

Kızlaaar bebek arabasında nelere dikkat edeceğiz? Hafiflik mi? Çift yön mü? Pusetli ya da oto koltuğu da olabilmesi mi? 5 bine de var 60 bine de bu meretler. Neye göre bu fiyatlar?
hiç oyle pahalı seylere gerek yok kuzular : arabanız varsa katlanabilir olsun kolalık oluyor. sakın ınstada o sahane reklamlı işlevssel seylerden almayın:D

bızımkı sundandı 3 yaşına kadar kullandı :)

Kanz Easygo Çift Yönlü Travel Sistem-Seyahat Sistem Bebek Arabası Siyah​

pusette arabada ilk 9 aya kadar kullandım ben.

hiç oyle pahalı seylere gerek yok kuzular : arabanız varsa katlanabilir olsun kolalık oluyor. sakın ınstada o sahane reklamlı işlevssel seylerden almayın:D

bızımkı sundandı 3 yaşına kadar kullandı :)

Kanz Easygo Çift Yönlü Travel Sistem-Seyahat Sistem Bebek Arabası Siyah​

pusette arabada ilk 9 aya kadar kullandım ben.
Sağ ol canım zaten Insta hesabımı aktif kullanmıyorum, dolandırılacak kapim yok sanırım 😅 merak da etmedim değil o şahane işlevsel ürünleri

gamze kuş benım bugun lekelenmem oldu :( sabah 6 da ama sonra gelen giden yok bakalım yarın netleşecek.
Yerleşme kanaması kendini yeni dışarı atabilmiş olabilir mi

Back
X