• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 14,3%
  • Kasım

OY: 33 58,9%
  • Aralık

OY: 15 26,8%

• Ankete Katılan
    56
Arkadaşlar bende bugünnn aranıza katıldımmm inşallah Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldırır 🤭
hoş geldinn 💜💜 gördüm diğer topikte çok sevindim. Sağlıkla inşallah

Oyyşş yeriz minişini bakkk :D yavrum randevu için erken sanırım kese görünsün istiyorsan 1-2 hafta bekle bakalım. Arada artış bak. Bakmasan da olur sorun yok. İstersen erken randevu al ama yine şu gün gel diyebilir. Ben de dpo9’da öğrendim. Bat günü ve 2 gün sonra baktım. Randevuma da hala var. Canın nasıl istiyorsa öyle yap yani canım ❤️‍🔥
Dpo 9 ta idrar mi yaptın canım bende test sipariş verdim salı gelecek çarşamba yaparım 12 olacak o gun

Ayyy canımsss sanki ilk gebeliğim gibi heyecanlıyım sanırım 6 yıl geçince aradan böyle oldu 😁 yarın bi kan vereyim sonra yoluma ona göre bakayım sizi yine rahatsız ederim 😅
Sabah akşam buralardayız canım her zaman bekleriz 😅 Allah bağışlasın evladını da 🌸

Dpo 9 ta idrar mi yaptın canım bende test sipariş verdim salı gelecek çarşamba yaparım 12 olacak o gun
Awox yaptım. Dpo14’e kadar tekrarladım testi. Sonra kan testi verdim

Bende prediktor ekstra aldım 3 adet eğer pozitif çıkarsa kan veririm seker hastasıyım cunku
İnşallah pozitif çıkar 😍😍😍 şeker için de geçmiş olsun dikkat istiyor

Kızlar ya göğüsten koltuk altına arada sızı, çekilme oluyor. Gebelikle mi alakalı bu? Öyleyse ne alaka?

Back
X