- 22 Ekim 2025
- 164
- 102
- 18
Senin için daha zor ben başa başı çalışıyorum ama yinede bazı hareketlerde ağrım oluyorÖğretmenim ve ayakta ders anlatırken ağrım oluyor. İki gündür en ufak fırsatta oturuyorum. Değişik bir ağrı oluyor kasıklrda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin için daha zor ben başa başı çalışıyorum ama yinede bazı hareketlerde ağrım oluyorÖğretmenim ve ayakta ders anlatırken ağrım oluyor. İki gündür en ufak fırsatta oturuyorum. Değişik bir ağrı oluyor kasıklrda
hoş geldinnArkadaşlar bende bugünnn aranıza katıldımmm inşallah Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldırır![]()
Dpo 9 ta idrar mi yaptın canım bende test sipariş verdim salı gelecek çarşamba yaparım 12 olacak o gunOyyşş yeriz minişini bakkkyavrum randevu için erken sanırım kese görünsün istiyorsan 1-2 hafta bekle bakalım. Arada artış bak. Bakmasan da olur sorun yok. İstersen erken randevu al ama yine şu gün gel diyebilir. Ben de dpo9’da öğrendim. Bat günü ve 2 gün sonra baktım. Randevuma da hala var. Canın nasıl istiyorsa öyle yap yani canım
![]()
Sabah akşam buralardayız canım her zaman beklerizAyyy canımsss sanki ilk gebeliğim gibi heyecanlıyım sanırım 6 yıl geçince aradan böyle olduyarın bi kan vereyim sonra yoluma ona göre bakayım sizi yine rahatsız ederim
![]()
Awox yaptım. Dpo14’e kadar tekrarladım testi. Sonra kan testi verdimDpo 9 ta idrar mi yaptın canım bende test sipariş verdim salı gelecek çarşamba yaparım 12 olacak o gun
Bende prediktor ekstra aldım 3 adet eğer pozitif çıkarsa kan veririm seker hastasıyım cunkuAwox yaptım. Dpo14’e kadar tekrarladım testi. Sonra kan testi verdim
Teşekkür ederimhoş geldinngördüm diğer topikte çok sevindim. Sağlıkla inşallah
İnşallah pozitif çıkarBende prediktor ekstra aldım 3 adet eğer pozitif çıkarsa kan veririm seker hastasıyım cunku
TebriklerTeşekkür ederim![]()
Hayırlı olsunArkadaşlar bende bugünnn aranıza katıldımmm inşallah Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldırır![]()
Ben sana çok inanmıştım başta olmadıkça da çok şaşırmıştımTeşekkür ederim![]()