• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 13,6%
  • Kasım

OY: 33 55,9%
  • Aralık

OY: 18 30,5%

• Ankete Katılan
    59
Merhabalar bir şey sormak istiyorum ☺️ Hamilelikte göğüsünüzün etrafı ne zaman kararmaya başladı ? Bende gebelik yok ama göğüs ucumun çevresi sanki kararıyor nedense 👀
Ya sanki benim hemen karardı daha 4 haftalıkken falan ucu da büyüdü daha topçuk oldu

Merhabalar bir şey sormak istiyorum ☺️ Hamilelikte göğüsünüzün etrafı ne zaman kararmaya başladı ? Bende gebelik yok ama göğüs ucumun çevresi sanki kararıyor nedense 👀
Merhaba , ben hiç dikkat etmedim ona bata kaç gün var ? Kararma bir belirti mi belkide vardır bebiş😍

Kızlar günaydın ben yine çok hafiften stres başlıyor gibi. Bazen kasıklarımda ağrı oluyor he diyorum büyümeye çalışıyor. Bazen hiç bir şey olmuyor işte o zaman bi modum düşüyor korkuyorum. Mide bulantım da yok her gün belirti olmak zorunda değil biliyorum ama endişeleniyorum. Doktorum da beni bildiğinden 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için. Resmen gün sayıyorum 10 gün kaldı 🥹
Şuan 6+0 ım sat a göre

Kızlar günaydın ben yine çok hafiften stres başlıyor gibi. Bazen kasıklarımda ağrı oluyor he diyorum büyümeye çalışıyor. Bazen hiç bir şey olmuyor işte o zaman bi modum düşüyor korkuyorum. Mide bulantım da yok her gün belirti olmak zorunda değil biliyorum ama endişeleniyorum. Doktorum da beni bildiğinden 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için. Resmen gün sayıyorum 10 gün kaldı 🥹
Şuan 6+0 ım sat a göre
Mide bulantısı herkeste olmuyor kasılmalarda sürekli olmuyor stres yapma sadece heycanlan günler geçmiyor bana da geçen perşembeye kadar gün geçmemişti anlıyorum seni😂 Doktorun doğru zamanda çağırmış canım kalp keseden 2-3 hafta sonra kalp atışına çağırıyorlar bende 2 hafta sonra gitmiştim duymuştum çok şükür darısı sana inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ve inşallah hiç bulantımız olmaz bulantı çok zor diyorlar insanlar hayattan soğuyor🥺🥺

Kese göründü evet
Ozaman tekrar beta baktırmana gerek yok beta değeri cok değişken herkeste farklı miktarda artıs gösteriyor döllenme zamanını net bilmiyorsanda değeri kestiremezsin ama senin beta ile işin bitmiş bebek ve kalp atısı bekleyeceksin artık 🥰

Back
X