Ya sanki benim hemen karardı daha 4 haftalıkken falan ucu da büyüdü daha topçuk olduMerhabalar bir şey sormak istiyorumHamilelikte göğüsünüzün etrafı ne zaman kararmaya başladı ? Bende gebelik yok ama göğüs ucumun çevresi sanki kararıyor nedense
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sanki benim hemen karardı daha 4 haftalıkken falan ucu da büyüdü daha topçuk olduMerhabalar bir şey sormak istiyorumHamilelikte göğüsünüzün etrafı ne zaman kararmaya başladı ? Bende gebelik yok ama göğüs ucumun çevresi sanki kararıyor nedense
![]()
Merhaba , ben hiç dikkat etmedim ona bata kaç gün var ? Kararma bir belirti mi belkide vardır bebişMerhabalar bir şey sormak istiyorumHamilelikte göğüsünüzün etrafı ne zaman kararmaya başladı ? Bende gebelik yok ama göğüs ucumun çevresi sanki kararıyor nedense
![]()
Amin inşallah 10 gün sonra gideceğim inşallahGözünaydın canım sağlıkla gelsin inşallah. Bu saatten sonra artık kalp atışı bebek görmeyi bekle eğer görmediysen, beta takılma hiç. Folik asitini kullan sağlıklı beslen![]()
Mide bulantısı herkeste olmuyor kasılmalarda sürekli olmuyor stres yapma sadece heycanlan günler geçmiyor bana da geçen perşembeye kadar gün geçmemişti anlıyorum seniKızlar günaydın ben yine çok hafiften stres başlıyor gibi. Bazen kasıklarımda ağrı oluyor he diyorum büyümeye çalışıyor. Bazen hiç bir şey olmuyor işte o zaman bi modum düşüyor korkuyorum. Mide bulantım da yok her gün belirti olmak zorunda değil biliyorum ama endişeleniyorum. Doktorum da beni bildiğinden 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için. Resmen gün sayıyorum 10 gün kaldı
Şuan 6+0 ım sat a göre
Bizide haberdar etAmin inşallah 10 gün sonra gideceğim inşallah
Peki kaç haftalıkken öğrenmiştiniz hamile olduğunuzu, 4 haftalıkken demişsiniz onun için sordumYa sanki benim hemen karardı daha 4 haftalıkken falan ucu da büyüdü daha topçuk oldu
Ya ben tarlusalla regl oldum bu ay düzensiz bir döngüm var daha bata 13 gün var görünüyor ama benim göğüs kararmam 24 Kasım’dan bu yana varMerhaba , ben hiç dikkat etmedim ona bata kaç gün var ? Kararma bir belirti mi belkide vardır bebiş![]()
Benim hiç göğüs kararmam yok ama göğüs şişliğim çokYa ben tarlusalla regl oldum bu ay düzensiz bir döngüm var daha bata 13 gün var görünüyor ama benim göğüs kararmam 24 Kasım’dan bu yana var
Ya ben vücudumu anlamadım gitti beta hep negatif çıkıyor reglim de az az geliyor ve tarlusal içmeden olmuyorumBenim hiç göğüs kararmam yok ama göğüs şişliğim çok
Ozaman daha sağlıklı olur inşallah güzel haberler ile gelirsinEvet evet bekliycem zaten testlerim çarşamba geliyor o zaman dpo 12 oluyor sanirim
Döllenme zamanına baglı normaldir kese göründüyse sıkıntı yok beta baktırmana gerek yok artık değer yeterince yüksekKızlar adetim 28 gün geçti ve beta 15 bin normal mi sizce
Allah yardımcınız olsun gerçektenYa ben vücudumu anlamadım gitti beta hep negatif çıkıyor reglim de az az geliyor ve tarlusal içmeden olmuyorum
Kese göründü evetDöllenme zamanına baglı normaldir kese göründüyse sıkıntı yok beta baktırmana gerek yok artık değer yeterince yüksek
Ozaman tekrar beta baktırmana gerek yok beta değeri cok değişken herkeste farklı miktarda artıs gösteriyor döllenme zamanını net bilmiyorsanda değeri kestiremezsin ama senin beta ile işin bitmiş bebek ve kalp atısı bekleyeceksin artıkKese göründü evet