• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,3%
  • Kasım

OY: 36 55,4%
  • Aralık

OY: 21 32,3%

• Ankete Katılan
    65
İkinci yumurtlamada olabilir bence değerlendir bu günleri ve idrara daha geç karışıyor belki varsa bile henüz geçmemiştir beta kişiden kişiye değişebiliyormuş herkesin vücudu farklı üretebiliyormuş. Bende ovülasyondan çıkan testi denedim. Umut tükenmiş değil hala sen değerlendir bu günleri inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah hepimize🙏🏻🙏🏻
hayırlı olsun cnm teşekkürler 🙏🏻

Bence doğurunca bile geçmeyecek 😄
Hormonların normale dönmesi genelde doğumdan sonra 1 yıl sürüyormuş 😬
Hahahahah toprak atmaa daa :D ben hamileliği çok basite almışım ya hakikaten utanıyorum kendimden. Şimdiye kadar gördüğüm tüm hamilelerden özür dilemek istiyorum. Öyle değişik hissediyorum kendimi. Ana sayfada gördünüz mü bilmiyorum bilindik yerlerde fetal dna yaptırmışlar, yanlış çıkmış sonuçlar. Kadınlar da boşa stres olmuş. Çok dikkat edin yaptıracaksanız

İki testide yaptırcam detaylı ultrason kısmını yaptırcam o da çok önemliymiş kan verme kısmını yaptırmıcam. Gerçekten stresli süreçler ama temiz gelsinde sonuçlar beklemeye değer. Benim öncesinde ileri hafta düşük olduğu için biraz üzerine titriyorum çok zor bir süreçti genetik bir rahatsızlıktan dolayı düşük oldu muhtemelen çünkü otopside birşey çıkmamıştı.

Ultrasonda ense kalınlığına, burun kemiğine falan bakıyorlar
Benim kendi doktorum bakmıştı ultrasondan
Bazıları perinatologa gidiyor
İçin nasıl rahat olacaksa onu yaptır canım
Sonuç da inşallah iyi gelecektir 🙏🏼

İkili testin yanlış çıkma oranı daha yüksek zaten bunlar tanı testi değil tanı için her türlü aminyonsentez gerekecek ve o da riskli bir işlem o yüzden eğer göze alacaksam aminyonsentez yaptırmayı biraz daha güvenilir bir test ile o yola girmek isterim. Girer miyim girmez miyim bilmiyorum tabiki ama daha güvenilir geliyor bana tabiki daha iyi bir yerde yaptırmak lazım panoramayı tercih ettim ben bakalım nasip gerisi☺️

Hahahahah toprak atmaa daa :D ben hamileliği çok basite almışım ya hakikaten utanıyorum kendimden. Şimdiye kadar gördüğüm tüm hamilelerden özür dilemek istiyorum. Öyle değişik hissediyorum kendimi. Ana sayfada gördünüz mü bilmiyorum bilindik yerlerde fetal dna yaptırmışlar, yanlış çıkmış sonuçlar. Kadınlar da boşa stres olmuş. Çok dikkat edin yaptıracaksanız

Tabii ki bizlerden daha zor hamilelik geçirenler vardır ama bence her hamilelik zor
Sen yine iyisin bana şöyle olmuştu diyenlerden hiç hoşlanmıyorum
Benim yaşadığım da bana zor
Hala bulantı sıfırlanmadı mesela, 20+1 oldum
İlla hastanelik mi olayım seninki de zormuş demeleri için
Allah tüm hamilelere yardımcı olsun
Bebişler sağlıklı olsun da geçiyor zaman bir şekilde
Ben Fetal Dna yaptırmadım
İkili tarama da Fetal Dna da kesin tanı değil, risk istatistiği
Dediğin gibi doğruluk oranı yüksek denilse de Fetal Dna da yanlış çıkabiliyor
Özellikle eşim didiklemek istemedi

Tabii ki bizlerden daha zor hamilelik geçirenler vardır ama bence her hamilelik zor
Sen yine iyisin bana şöyle olmuştu diyenlerden hiç hoşlanmıyorum
Benim yaşadığım da bana zor
Hala bulantı sıfırlanmadı mesela, 20+1 oldum
İlla hastanelik mi olayım seninki de zormuş demeleri için
Allah tüm hamilelere yardımcı olsun
Bebişler sağlıklı olsun da geçiyor zaman bir şekilde
Ben Fetal Dna yaptırmadım
İkili tarama da Fetal Dna da kesin tanı değil, risk istatistiği
Dediğin gibi doğruluk oranı yüksek denilse de Fetal Dna da yanlış çıkabiliyor
Özellikle eşim didiklemek istemedi
Aman kimseyle hamilelik yarıştırmam zaten. Hoş da değil o sohbetler :))) Seninki sana, benimki bana de geç. 14 hafta ilerdesin benden dile kolay. Hiç düşünemiyorum o kadar yüksek hormonları 😅 şimdi progesteron atıp uyumaya gidiyorum. Güzel uyku çekelim bu gece 💜💜💜 Senin mesai devam mıı :)) iyi geceler

Aman kimseyle hamilelik yarıştırmam zaten. Hoş da değil o sohbetler :))) Seninki sana, benimki bana de geç. 14 hafta ilerdesin benden dile kolay. Hiç düşünemiyorum o kadar yüksek hormonları 😅 şimdi progesteron atıp uyumaya gidiyorum. Güzel uyku çekelim bu gece 💜💜💜 Senin mesai devam mıı :)) iyi geceler

Öyle diyenlere cevap bile vermiyorum 😄
Bu aralar hormonlar bol duygusal, kırılgan günler yaşatıyor 😬
Benim uykum gelmedi yine 😂
İyi geceler canım 🩷

Back
X