• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,3%
  • Kasım

OY: 36 55,4%
  • Aralık

OY: 21 32,3%

• Ankete Katılan
    65
Benim tahammülüm azalıyor özellikle eşime karşı:D hep onu gördüğümden herhalde. Sinirlerimi ve onun sinirlerini yıpratmamaya çalışıyorum ama zor. 10 geçe geliyorum dedi mesela, 20 geçe geldi sinirleniyorum. Ya da evden çıkarken kedi kumuna bakmamış arkasından kızıyor ve çeviriyorum. Bazen anlık atak geliyor. Sakinliğim gitti umarım geçicidir. Farketmiyorum ama stres ve sorumluluk yüklü hissediyorum kendimi. Bir can bana emanet gibi. Belki içten içe süreç ve değişim korkutuyor da olabilir 🤔 Siz nasılsınız?

En çok eşimizi gördüğümüz için öyle oluyor herhalde canım
Bazen ben de sinirli oluyorum
Bazen de çok duygusal oluyorum küçücük şeye bile ağlayasım geliyor
Bahsettiğim küçücük şey de kötü bir şey değil
Gayet normal bir durum ağlatıyor
Mesela içim sıkışıyor, sıkıştığı için ağlıyorum
Her gün farklı moddayım

Canım ufak bir işaretleme cok, şey değiştirir takılma 7 hafta ileri geri normal benim oglanda 4 gün gerilik vardı 9.haftada yakaladı sonra 7 10 gün arası önde çıktı hep hiç bir sıkıntı olmadı ultrasonlarda yanılma payı var şu anki bebişimde 2 gün geri çıkıyor sat a göre normal yani takma
Teşekkür ederim canım sağolun rahatlattınız içimi😍😍 Ya aslında insanın teoride bildiği bir bilgi başına gelınce eli ayağına dolanıyor benimde öyle oldu biraz. Senin nasıl gidiyor herşey yolunda mı? 😍

Güzel geçer Allah’ın izniyle sağlıkla gelcek hepimizin bebişi inşallah ♥️🙏🏻🙏🏻
Gerçekten en merak ettiğim konu bu benimde bebek gelince nasıl olcak😂 Birde kız olursa babasını paylaşmakta istemeyecek😂

İnşallah canım 🥰🙏🏼
Bizimkisi kız ya eşim hep kıskanırsın sen onu diyor 😄
Çocuğumuzu da kıskanmayız herhalde 😄

İnşallah canım 🥰🙏🏼
Bizimkisi kız ya eşim hep kıskanırsın sen onu diyor 😄
Çocuğumuzu da kıskanmayız herhalde 😄
Yaaa maşallah geliyor fıstık desene😍😍
Ay bilmiyorum bende hiç belli olmaz o sanki ya😂😂 Kıskanmak kötü bir kıskançlık değil hasetlik gibi bir duygu olmaz zaten ama düşünsene şimdi onların tek bebeği biz iken ilgi bölüncek ya bunu kıskancaz diye düşünüyorlar😂

Yaaa maşallah geliyor fıstık desene😍😍
Ay bilmiyorum bende hiç belli olmaz o sanki ya😂😂 Kıskanmak kötü bir kıskançlık değil hasetlik gibi bir duygu olmaz zaten ama düşünsene şimdi onların tek bebeği biz iken ilgi bölüncek ya bunu kıskancaz diye düşünüyorlar😂

Tabii canım kötü bir kıskançlık değil o, paylaşamamak aslında
En çok beni sevsin en çok benimle ilgilensin düşüncesi ama bebek olunca böyle düşünür müyüz göreceğiz
Eşim karnımı öpünce beni de öp diyorum hemen 😄
Onunla da ilgilensin tabii de beni de unutmasın 🫶🏼

Tabii canım kötü bir kıskançlık değil o, paylaşamamak aslında
En çok beni sevsin en çok benimle ilgilensin düşüncesi ama bebek olunca böyle düşünür müyüz göreceğiz
Eşim karnımı öpünce beni de öp diyorum hemen 😄
Onunla da ilgilensin tabii de beni de unutmasın 🫶🏼
Ya çok tatlısınız gerçekten bak🥰 İnşallah gebeliğim ilerler bende yaşarım bu duyguları🙏🏻🙏🏻

Fetal dna için araştırmalara başladım bende şu bir kaç günde bir yerle görüştüm anlaştım randevu bile aldım şimdiden😅

Fetal dna için araştırmalara başladım bende şu bir kaç günde bir yerle görüştüm anlaştım randevu bile aldım şimdiden😅

Ben Fetal Dna yaptırmadım ama Özel Ataşehir Genetik’te yaptıranlar çok sorun yaşadı
Sonuçlar çok geçti çıktı, günler geçmesine rağmen dönüş yapılmadı
Orayı önermiyorlar canım aklında bulunsun
Bir de birkaç kez burada da konuşmuştuk
10.- 11. haftalar uygun denilse de bebeğin dnası anne kanına tam geçmemiş olabiliyor o yüzden birkaç hafta sonra yaptırırsan daha iyi olur, 2 kez kan vermene sonucu 1 ay beklemene gerek kalmaz 🙏🏼

Ne zaman pik olur bilmiyorum ben çatlama gördükten sonra ovülasyon yapmadım hiç sadece regl olmadan 2-3 gün önce ovülasyon testi tek test yapıyordum dediğim gibi onuda burada okumuştum silik çıkınca umutları düşük tuttum 2 ay denedim 3. Ay da anında pik görünce gözyaşlarımı tutamamıştım 🥰
Ovülasyon testi ile hamile olduğunuzu mı öğrenmiştniz

Ben Fetal Dna yaptırmadım ama Özel Ataşehir Genetik’te yaptıranlar çok sorun yaşadı
Sonuçlar çok geçti çıktı, günler geçmesine rağmen dönüş yapılmadı
Orayı önermiyorlar canım aklında bulunsun
Bir de birkaç kez burada da konuşmuştuk
10.- 11. haftalar uygun denilse de bebeğin dnası anne kanına tam geçmemiş olabiliyor o yüzden birkaç hafta sonra yaptırırsan daha iyi olur, 2 kez kan vermene sonucu 1 ay beklemene gerek kalmaz 🙏🏼
Ben tam olarak 12 +1 de kan vercek şekilde ayarladım randevumu canım. Acaba dediğin hastane hangi firmayla çalışıyor bana da iki yer önerildi baya araştırdım fiyatı daha pahalı olsada şikayeti falan en düşük memnuniyeti en yüksek olan yere yaptırmaya karar verdim. Panoramaya yaptırcam bugun bir aklım karıştı genoks önerildi fiyatı falanda daha uygun ama anlamsız stres çekmeyi göze alamadım canım.Kanın erken alınması sonucu 2 kez kan vermek zorunda kalanları okudum kilo olunca özellikle 11. Haftadan sonra almak daha sağlıklıymış

Ovülasyon testi ile hamile olduğunuzu mı öğrenmiştniz
Evet bata 3 gün kala pik gördüm sıvı alımına dikkat etmeden akşam yapmıştım şüphelendim çünkü önceki iki ay çok aşırı silik çıkmıştı daha sonra 2 saat sıvı almadım ovülasyon testini tekrarladım anında pik olunca hemen gebelik testi yaptım onda da hemen çift çizgi çıktı. Ovülasyon gebelik belirlemek için değil ama gerçektende pik görülüyor benim deneyimim o şekilde oldu burada deneyip gebelik öğreneleri okuyup denemiştim bende. Herkeste olmayabilir diyorlar ama bilmiyorum sabah erken saatte kan verdim değerim 400 küsürdü beta daha düşük olunca çıkıyor mu bilmiyorum. Siz gebelik mi planlıyorsunuz? ☺️

Ben tam olarak 12 +1 de kan vercek şekilde ayarladım randevumu canım. Acaba dediğin hastane hangi firmayla çalışıyor bana da iki yer önerildi baya araştırdım fiyatı daha pahalı olsada şikayeti falan en düşük memnuniyeti en yüksek olan yere yaptırmaya karar verdim. Panoramaya yaptırcam bugun bir aklım karıştı genoks önerildi fiyatı falanda daha uygun ama anlamsız stres çekmeyi göze alamadım canım.Kanın erken alınması sonucu 2 kez kan vermek zorunda kalanları okudum kilo olunca özellikle 11. Haftadan sonra almak daha sağlıklıymış

İyi zamana ayarlamışsın canım
Hangi firma içine sindiyse onda yaptır
Sonucu beklemek stresli oluyor en azından güvendiğin bir yer olsun
Ben ikili tarama yaptırdım, raporu açarken elim titredi
Stresli bir süreç

En çok eşimizi gördüğümüz için öyle oluyor herhalde canım
Bazen ben de sinirli oluyorum
Bazen de çok duygusal oluyorum küçücük şeye bile ağlayasım geliyor
Bahsettiğim küçücük şey de kötü bir şey değil
Gayet normal bir durum ağlatıyor
Mesela içim sıkışıyor, sıkıştığı için ağlıyorum
Her gün farklı moddayım
Napiciiiizzz ne zaman geçer :D

Evet bata 3 gün kala pik gördüm sıvı alımına dikkat etmeden akşam yapmıştım şüphelendim çünkü önceki iki ay çok aşırı silik çıkmıştı daha sonra 2 saat sıvı almadım ovülasyon testini tekrarladım anında pik olunca hemen gebelik testi yaptım onda da hemen çift çizgi çıktı. Ovülasyon gebelik belirlemek için değil ama gerçektende pik görülüyor benim deneyimim o şekilde oldu burada deneyip gebelik öğreneleri okuyup denemiştim bende. Herkeste olmayabilir diyorlar ama bilmiyorum sabah erken saatte kan verdim değerim 400 küsürdü beta daha düşük olunca çıkıyor mu bilmiyorum. Siz gebelik mi planlıyorsunuz? ☺️
Ben rastagelw elimde bir tane kalmıştı öyle etrafı toplarken buldum reglme 2 gün falan var canım sıkıldı yapayım dedim yumurtlamamın çoktan geçtiğini düşünüyorum çünkü kopkoyu çıktı şaşırdım ondan sordum 2. Yumurtlama falan oluyır mu ki sonra zaten gebwlik test vardı yine aynı markanın içindeb çıkmıştı onu yaptum negatif

İyi zamana ayarlamışsın canım
Hangi firma içine sindiyse onda yaptır
Sonucu beklemek stresli oluyor en azından güvendiğin bir yer olsun
Ben ikili tarama yaptırdım, raporu açarken elim titredi
Stresli bir süreç
İki testide yaptırcam detaylı ultrason kısmını yaptırcam o da çok önemliymiş kan verme kısmını yaptırmıcam. Gerçekten stresli süreçler ama temiz gelsinde sonuçlar beklemeye değer. Benim öncesinde ileri hafta düşük olduğu için biraz üzerine titriyorum çok zor bir süreçti genetik bir rahatsızlıktan dolayı düşük oldu muhtemelen çünkü otopside birşey çıkmamıştı.

Ben rastagelw elimde bir tane kalmıştı öyle etrafı toplarken buldum reglme 2 gün falan var canım sıkıldı yapayım dedim yumurtlamamın çoktan geçtiğini düşünüyorum çünkü kopkoyu çıktı şaşırdım ondan sordum 2. Yumurtlama falan oluyır mu ki sonra zaten gebwlik test vardı yine aynı markanın içindeb çıkmıştı onu yaptum negatif
İkinci yumurtlamada olabilir bence değerlendir bu günleri ve idrara daha geç karışıyor belki varsa bile henüz geçmemiştir beta kişiden kişiye değişebiliyormuş herkesin vücudu farklı üretebiliyormuş. Bende ovülasyondan çıkan testi denedim. Umut tükenmiş değil hala sen değerlendir bu günleri inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah hepimize🙏🏻🙏🏻

Back
X