• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,3%
  • Kasım

OY: 36 55,4%
  • Aralık

OY: 21 32,3%

• Ankete Katılan
    65
Ben de Proceive F kullandım
1 Temmuz’da başladım, 25 Ağustos’ta 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Yumurta kalitesini arttırmak için inositol öneriyorlar
Proceive F’yi o yüzden kullandım
Bence gerçekten etkisi var
Ya ciddi misin bende yazdim bugun kendi doktoruma o da direk bunu al dedi 35 yas ustu icin. Ayri omega 3 kullandin mi?

Hahahaha idrar tutmak çok sıkıntı
Bir de ultrasonu karında gezdirdikçe daha çok geliyor sanki 😄
Benim bir doktorum 1. trimesterde hep idrar dolu baktı
Bilerek sabah randevusu alıyordum, uyanınca direkt gidiyordum
Bazen idrar çok diye beni tuvalete yolluyordu 😂
Diğer doktorum hep idrarsız baktı, ona gitmek çok rahattı
Ben de Progestan içtim canım
12+3 te tek doza düşürdüm, 13+2 de son kez içip bıraktım
Her gün aynı saatte kullanmak gerekiyor diye ilaç olarak içtim, fitil için her gün aynı saatte müsait olmayabilirdim çünkü
Hangi hap olursa olsun yutmakta çok zorlandığım için Progestan bitince baya sevindim 😄
Sen fitil olarak mı kullanacaksın
Bebişe çok çok faydalı olsun inşallah içeceğin tüm vitaminler 🙏🏼
Tiroid yüksekliği yaşamadım ben ama burada çok okudum, ilaçla düşüyormuş hemen
O da normale dönecektir yakın zamanda
Doktor dedi ki progestan için; ağızdan alınınca baş dönmesi daha fazla yapabilir bilginiz olsun istediğiniz şekilde kullanın dedi. Ben de fitil olarak kullanayım dedim. Yine yapacak bulantı, dönme ama bilmiyorum:D müsait olurum herhalde. Yatmadan al dedi zaten fitil olarak. Sen 2 doz mu kullanmıştın? Sana neden verdi peki

Life Lover Life Lover MinaEfrahim34 MinaEfrahim34 Kızlar merhaba. ultrasonda bebek önde göründü ölçümde bu ilk kez başıma geliyor 4 gün gibi birşey ama ölçüm hatası mı acaba bir sakıncalı durumun habercisi mi bilemedim? Perşembe olan randevumda haftasıyla uyumlu denilmişti oysa arada 4 gün var 4 günde 8 gün mü büyümüş anlamadım ki 🤦🏻‍♀️Tecrübeli ve ya başına gelen kimse var mı

Uuuu 2 doktor takipli. Hangi aralarla gidiyorsun

Doktora gidiyorum, 2 hafta sonra kontrole çağırıyor
Aradaki hafta diğer doktora gidiyorum sonra o da 2 hafta sonra kontrole çağırıyor
7- 8 günde bir gidiyorum gibi oluyor yani
Tabii bazen değişiyor aralık ama genelde 7- 8 günde bir

Ya ciddi misin bende yazdim bugun kendi doktoruma o da direk bunu al dedi 35 yas ustu icin. Ayri omega 3 kullandin mi?

Sadece onu kullandım canım, ilave bir şey kullanmadım
Ben şu an 30 yaşındayım
Onu içerken de 30’a az kalmıştı, daha girmemiştim
Belki 35 yaş üstüne ilave omega 3 veriyorlardır bilmiyorum
Şu an 20+1 hamileyim, bugün başladım omega 3 e

Doktora gidiyorum, 2 hafta sonra kontrole çağırıyor
Aradaki hafta diğer doktora gidiyorum sonra o da 2 hafta sonra kontrole çağırıyor
7- 8 günde bir gidiyorum gibi oluyor yani
Tabii bazen değişiyor aralık ama genelde 7- 8 günde bir
Yakın takiptesin yani maşallah. 🧿:))

Doktor dedi ki progestan için; ağızdan alınınca baş dönmesi daha fazla yapabilir bilginiz olsun istediğiniz şekilde kullanın dedi. Ben de fitil olarak kullanayım dedim. Yine yapacak bulantı, dönme ama bilmiyorum:D müsait olurum herhalde. Yatmadan al dedi zaten fitil olarak. Sen 2 doz mu kullanmıştın? Sana neden verdi peki

Nasıl rahat edeceksen öyle kullan canım
Bende baş dönmesi yapmadı ama yapıyor diyorlar
Ben sabah akşam kullandım
Sabah 11’de akşam 11’de içtim
Benim çok şükür kanamam hiç olmadı ama doktorum tedbir amaçlı yumurtalar çatlayınca başlattı, hamileyken de devam ettim
Hamileliği öğrenmeden 2 hafta önce başlamıştım içmeye

Life Lover Life Lover MinaEfrahim34 MinaEfrahim34 Kızlar merhaba. ultrasonda bebek önde göründü ölçümde bu ilk kez başıma geliyor 4 gün gibi birşey ama ölçüm hatası mı acaba bir sakıncalı durumun habercisi mi bilemedim? Perşembe olan randevumda haftasıyla uyumlu denilmişti oysa arada 4 gün var 4 günde 8 gün mü büyümüş anlamadım ki 🤦🏻‍♀️Tecrübeli ve ya başına gelen kimse var mı

Merhaba canım
Bugün aklıma gelmiştin, birkaç gündür yoktun sanki buralarda ☺️
Sakıncalı bir durum değil için rahat olsun
Benim bebiş de dün 5 gün önde çıktı
Doktorun ölçüm yaptığı noktalara, bebeğin pozisyonuna göre ölçü değişiyor
Oradan çıkınca başka doktora gitseydin bambaşka ölçü söyleyebilirdi
Birkaç gün farklı çıkması önemli değil, gelişimi haftasıyla uyumlu olsun yeter

Merhaba canım
Bugün aklıma gelmiştin, birkaç gündür yoktun sanki buralarda ☺️
Sakıncalı bir durum değil için rahat olsun
Benim bebiş de dün 5 gün önde çıktı
Doktorun ölçüm yaptığı noktalara, bebeğin pozisyonuna göre ölçü değişiyor
Oradan çıkınca başka doktora gitseydin bambaşka ölçü söyleyebilirdi
Birkaç gün farklı çıkması önemli değil, gelişimi haftasıyla uyumlu olsun yeter
Eşimle vakit geçirdim biraz bir kaç gün evdeydi pek ilgilenmedim telefon falan. Adamın işide zor ben daha bebek gibi ilgisinin manyağı bir durumdayım birde bebek geliyor🤣🤣 Oh çok şükür doktorda bir sorun yok dedi ama insanın aklına takılıyor içimi rahatlattın☺️ Sen nasılsın herşey yolundadır inşallah ? Detaylı ultrason ne zaman😍

Haksız mıyım ya? Pratik değiller. Her şeyi soruyorlar. O mu bu mu, şöyle mi böyle mi. Ay ağladı biliyor musun? Ultrasonu görünce :( şaşırdım. Bi kere ağlatamadım ben onu hahah :D babalık yüklendi
Askimmm çook doğru o kadar soruyla baş etmemek için her seyi kendim yapıyorum ahahah oiyyy ama çooook tatlı benimkine soruyorum bebişimiz olduğunu öğrendiğinde ağlar mısın diye bisey demiyo ama ağlarsa pataklarım beni gelinlikle görünce ağlamadi çünkü 🤣🤣

Eşimle vakit geçirdim biraz bir kaç gün evdeydi pek ilgilenmedim telefon falan. Adamın işide zor ben daha bebek gibi ilgisinin manyağı bir durumdayım birde bebek geliyor🤣🤣 Oh çok şükür doktorda bir sorun yok dedi ama insanın aklına takılıyor içimi rahatlattın☺️ Sen nasılsın herşey yolundadır inşallah ? Detaylı ultrason ne zaman😍

Ben de öyleyim, hep benimle ilgilensin istiyorum 😄
Bebek gelince nasıl olacak merak ediyorum 😂
İyiyim canım, her şey yolunda çok şükür
Detaylı ultrason randevumu dün aldım, 29 Aralık’ta
İnşallah o da güzel geçer 🙏🏼

Askimmm çook doğru o kadar soruyla baş etmemek için her seyi kendim yapıyorum ahahah oiyyy ama çooook tatlı benimkine soruyorum bebişimiz olduğunu öğrendiğinde ağlar mısın diye bisey demiyo ama ağlarsa pataklarım beni gelinlikle görünce ağlamadi çünkü 🤣🤣
Kinimiz bir bacım :D kesin ağlar

Benim tahammülüm azalıyor özellikle eşime karşı:D hep onu gördüğümden herhalde. Sinirlerimi ve onun sinirlerini yıpratmamaya çalışıyorum ama zor. 10 geçe geliyorum dedi mesela, 20 geçe geldi sinirleniyorum. Ya da evden çıkarken kedi kumuna bakmamış arkasından kızıyor ve çeviriyorum. Bazen anlık atak geliyor. Sakinliğim gitti umarım geçicidir. Farketmiyorum ama stres ve sorumluluk yüklü hissediyorum kendimi. Bir can bana emanet gibi. Belki içten içe süreç ve değişim korkutuyor da olabilir 🤔 Siz nasılsınız?

Haftasıyla uyumlu olsun yeter canım
Doktorun ölçüm yaptığı noktalara, bebeğin pozisyonuna göre dediğin gibi ölçüler değişiyor
Bebişler yerinde durmuyor ki bazen boynunu eğiyor bazen bacağını düz tutmuyor bütün ölçüler değişiyor
Bizimki de dün 5 gün ileride çıktı genelde de öyle çıkıyor ama ben son adet tarihime göre hesaplıyorum, ileri çıkan gününe göre değil
Ben iki doktora gidiyorum
Bir doktorum bilerek hem boyunu hem de kilosunu hep en düşük şekilde hesaplıyor ki bebek doğunca aaaa şu kiloda değil miydi dememek için
Diğer doktorumun söylediği kilo ve boyla hep fark oluyor hatta o yüzden 😄
Bende pek ciddiye almamıştım kiloyu 4 kilo üstü beklemiyordum 3800 falan gibi düşünmüstum oda tutmadı karnım cok büyüktü ondanda kilolu düşünmüstuk alakası yokmuş suyu fazlaydı 😂 boyu iyiydi 54 cm doğdu o tuttu bir uzun olcak demişti doktor 🤭

Döngü uzun olunca böyle hesaplamak bizim açımızdan da iyi. Çünkü yok geriydi, yok ileriydi. Çatlamayı bilmesem 30 ekim derdim ama biliyorum içim içimi derdi. Bugün de uyumsuz çıkardı, üzülürdüm boş yere. Kadınların araştırmacı ruhu 👌🏼😅😅😅 peki uyumlu mu hala? Oynama oldu mu
Aynen öyle canım 🤭
İyiki onu biliyoruz gerçekten yoksa sıkıntıydı 🤭
Aynen benimde cok takardım 😂
He ya fenayız biz gerçekten 😂
Bende 2 gün oynama var hala 9+3 ken 9+1 çıkmıştı 11+3 te gidicem bidaha bakalım aynı olmuşmu 🤭 ama döllenmeye göre uyumlu sat a göre 2 gün geri sıkıntı yok 😂

Canım ufak bir işaretleme cok, şey değiştirir takılma 7 hafta ileri geri normal benim oglanda 4 gün gerilik vardı 9.haftada yakaladı sonra 7 10 gün arası önde çıktı hep hiç bir sıkıntı olmadı ultrasonlarda yanılma payı var şu anki bebişimde 2 gün geri çıkıyor sat a göre normal yani takma

Ben de öyleyim, hep benimle ilgilensin istiyorum 😄
Bebek gelince nasıl olacak merak ediyorum 😂
İyiyim canım, her şey yolunda çok şükür
Detaylı ultrason randevumu dün aldım, 29 Aralık’ta
İnşallah o da güzel geçer 🙏🏼
Güzel geçer Allah’ın izniyle sağlıkla gelcek hepimizin bebişi inşallah ♥️🙏🏻🙏🏻
Gerçekten en merak ettiğim konu bu benimde bebek gelince nasıl olcak😂 Birde kız olursa babasını paylaşmakta istemeyecek😂

Back
X