- 30 Ağustos 2023
- 124
- 64
- 28
hayırlı olsun cnm teşekkürlerİkinci yumurtlamada olabilir bence değerlendir bu günleri ve idrara daha geç karışıyor belki varsa bile henüz geçmemiştir beta kişiden kişiye değişebiliyormuş herkesin vücudu farklı üretebiliyormuş. Bende ovülasyondan çıkan testi denedim. Umut tükenmiş değil hala sen değerlendir bu günleri inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah hepimize
Hahahahah toprak atmaa daaBence doğurunca bile geçmeyecek
Hormonların normale dönmesi genelde doğumdan sonra 1 yıl sürüyormuş
İki testide yaptırcam detaylı ultrason kısmını yaptırcam o da çok önemliymiş kan verme kısmını yaptırmıcam. Gerçekten stresli süreçler ama temiz gelsinde sonuçlar beklemeye değer. Benim öncesinde ileri hafta düşük olduğu için biraz üzerine titriyorum çok zor bir süreçti genetik bir rahatsızlıktan dolayı düşük oldu muhtemelen çünkü otopside birşey çıkmamıştı.
İnşallah canımUltrasonda ense kalınlığına, burun kemiğine falan bakıyorlar
Benim kendi doktorum bakmıştı ultrasondan
Bazıları perinatologa gidiyor
İçin nasıl rahat olacaksa onu yaptır canım
Sonuç da inşallah iyi gelecektir
Hahahahah toprak atmaa daaben hamileliği çok basite almışım ya hakikaten utanıyorum kendimden. Şimdiye kadar gördüğüm tüm hamilelerden özür dilemek istiyorum. Öyle değişik hissediyorum kendimi. Ana sayfada gördünüz mü bilmiyorum bilindik yerlerde fetal dna yaptırmışlar, yanlış çıkmış sonuçlar. Kadınlar da boşa stres olmuş. Çok dikkat edin yaptıracaksanız
Aman kimseyle hamilelik yarıştırmam zaten. Hoş da değil o sohbetler :))) Seninki sana, benimki bana de geç. 14 hafta ilerdesin benden dile kolay. Hiç düşünemiyorum o kadar yüksek hormonlarıTabii ki bizlerden daha zor hamilelik geçirenler vardır ama bence her hamilelik zor
Sen yine iyisin bana şöyle olmuştu diyenlerden hiç hoşlanmıyorum
Benim yaşadığım da bana zor
Hala bulantı sıfırlanmadı mesela, 20+1 oldum
İlla hastanelik mi olayım seninki de zormuş demeleri için
Allah tüm hamilelere yardımcı olsun
Bebişler sağlıklı olsun da geçiyor zaman bir şekilde
Ben Fetal Dna yaptırmadım
İkili tarama da Fetal Dna da kesin tanı değil, risk istatistiği
Dediğin gibi doğruluk oranı yüksek denilse de Fetal Dna da yanlış çıkabiliyor
Özellikle eşim didiklemek istemedi
Aman kimseyle hamilelik yarıştırmam zaten. Hoş da değil o sohbetler :))) Seninki sana, benimki bana de geç. 14 hafta ilerdesin benden dile kolay. Hiç düşünemiyorum o kadar yüksek hormonlarışimdi progesteron atıp uyumaya gidiyorum. Güzel uyku çekelim bu gece Senin mesai devam mıı :)) iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?