• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,1%
  • Kasım

OY: 36 54,5%
  • Aralık

OY: 22 33,3%

• Ankete Katılan
    66
Günaydın kızlar. İnşallah sağlıkla süreci atlamak hepimize nasip olsun ben dün bat günü kan verdim bugün öğrendim hamileymisim. Battan iki gün önce leke geldi ben regl oldum sandım ama durdu peçeteye sildikce yumurta akıntısi gibi hafif renkli bir akıntım var. Kendi doktoruma gidemeyecem bugün sizce bu değer normal mi leke olayı vs kafamı karıştırdı asla kötü düşünmek istemiyorum bu değer aralığında öğrenip sağlıklı beta artışı izleyen oldu mu ?
Yerleşme lekesi olabilir canım gözün aydın sağlıkla artsın inşallah iki gün sonra bir daha verirsin🥰

Günaydınnn kızlar kendimi pek iyi hissetmiyorum tamamen psikolojik biliyorum. Mide bulantım yok diye taktım bu sefer Allah korusun bi aksilik mi var diyorum. 6+4 üm.
Göğüs aşırı hassas duşta bile acıdı
Kasıklarım ağrıyor
Bazen mide yanması
Şişkinlik gaz
Sizlerde durum nedir
Günaydınnn…
Daha çok şeyler değişecek 😁 bazen kendini hiç hamile hissetmediğin zamanlar bile olacak vücut sürece alıştıkça çoğu belirti kayboluyor bi gün çok olan belirti ertesi gün hiç olmaya biliyor şuan vücudumuz çok aktif bir şekilde çalışıyor ve hormonların seyrine görede günlük değişimler olabiliyor hepsi çok normal. İlk gebeliğimde mesela hiç uyku sorunum olmazdı bunda sürekli uykum geliyor dün 9 da uyumuşum oğlumla birlikte 🤭 sadece ilk gebeliğimdeki gibi şişkinliğim beni çok rahatsız ediyor ilkinde 13. Haftaya kadar sürmüştü bakalım bu nasıl olacak

Günaydın kızlar. İnşallah sağlıkla süreci atlamak hepimize nasip olsun ben dün bat günü kan verdim bugün öğrendim hamileymisim. Battan iki gün önce leke geldi ben regl oldum sandım ama durdu peçeteye sildikce yumurta akıntısi gibi hafif renkli bir akıntım var. Kendi doktoruma gidemeyecem bugün sizce bu değer normal mi leke olayı vs kafamı karıştırdı asla kötü düşünmek istemiyorum bu değer aralığında öğrenip sağlıklı beta artışı izleyen oldu mu ?
Hayırlı olsun 🌸 iki güne bir artışı takip edin. Leke de büyük ihtimal yerleşme lekesidir devamı gelmiyorsa sıkıntı yok

Yerleşme lekesi olabilir canım gözün aydın sağlıkla artsın inşallah iki gün sonra bir daha verirsin🥰
Hayırlı olsun 🌸 iki güne bir artışı takip edin. Leke de büyük ihtimal yerleşme lekesidir devamı gelmiyorsa sıkıntı yok
Sağ olun kızlar yarın yine aynı yerde veririm inşallah sizce bu leke içinde doktoruma gideyim mi daha çok küçük gitsem ne yapabilir ki ?

Günaydin canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin Sağ salim kucağına al inşallah 🤲🥰
Yumurtlama yerleşme gec olmus olabilir ilk değer değilde sonrasında 2 günde 1 takip yap artan değer önemli artıs düzenli ise sorun yok 🥰
Leke yaşayan cok var normal diyorlar ben hiç yaşamadım 3.gebeligim ama burda cok okudum endişelenme bebiş yerleşmiş bence herşey yolunda🥰
Ben 26.21 ile ögrendim 🤭 şuan 10+3 olduk oğlumu da 71.01 ile ogrenmiştim kızımı hatırlayamıyorum 12 yasında cok zaman geçti üstünden 🤭
Amin inşallah canım çok sağ ol içime su serptin 🫂🥹

Beta artışını izle kuzum 2 gün sonra. Tahmin ediyordum hamile çıkacağını :) Hayırlı olsun gözün aydınnnn 😍😍🌸

Günaydınnn kızlar kendimi pek iyi hissetmiyorum tamamen psikolojik biliyorum. Mide bulantım yok diye taktım bu sefer Allah korusun bi aksilik mi var diyorum. 6+4 üm.
Kasıklarım ağrıyor
Bazen mide yanması
Şişkinlik gaz
Sizlerde durum nedir
Günaydınn mide bulantısı bende de yok canım ama dun mide yanması yaşadım bende çok rahatsızlik verici bir durummus ya bir de her sabah yüzüm gözüm şiş uyanmasamm başka da bişi yok simdlik😅 ödem oluyormuş gebelikte inşallah zamanla azalır😒 kasık ağrısi ara sıra devamm bnmde

Günaydin canım ❤🌸
Herkesde olacak diye birşey yok olmayanda cok her hamilelik farklı bence olmaması cok daha iyi benim kızımda hiç bulantım olmadı hep uyurdum enfeksiyon dısında cok rahat geçmişti oğlum da da şuanki hamileligime nazaran daha iyiydi bulantılar daha dayanılırdı hiç kusmamıstım 3 aydan sonra tamamen gecmişti bu hamileligim diğer 2 sinden dahada farklı daha zor geçiyor bulantılar yüzünden yoksa enerjim gayet iyi öyle halsiz uykulu değilim hatta 2 haftadır daha enerjiğim cok şükür 🤲🥰
Takılma böyle şeylere her hamilelik kendine özel miğde yanması gaz bende de cok var göğüs hassasiyeti zaten hamileliği öğrenmeden önce başlamıstı aynen devam ilk belirtim oydu zaten beni suphelendiren kasık ağrısı da cok normal bebiş büyüyor içerde rahim büyüyor bebek için hazırlıklara devam ediyor hepimizde oluyor o tatlı agrılar 🥰
Her şey yolundadır umarım. Kendimi çok zor tutuyorum doktora gitmemek için daha doğrusu eşim tarafından tutuluyorum 😂
Dün ikna etmeye çalıştım no doktor 23 ünde gel dedi dedi bana kalsa her hafta giderim

Günaydınn mide bulantısı bende de yok canım ama dun mide yanması yaşadım bende çok rahatsızlik verici bir durummus ya bir de her sabah yüzüm gözüm şiş uyanmasamm başka da bişi yok simdlik😅 ödem oluyormuş gebelikte inşallah zamanla azalır😒 kasık ağrısi ara sıra devamm bnmde
Ne kadar ara sıra mesela günde kaç kere ağrın oluyor

Kasıklarım ağrıyor
Bazen mide yanması
Şişkinlik gaz
Sizlerde durum nedir
Hiç belirtim yok ne mide bulantısı ne sızı ne baş dönmesi

Değeriniz gayet iyi artmış tebrik ederim 🌸 kaç haftalıksınız şuan tahmini
Şöyle ki aşılama yaptırmıştım eğer o günün 14 gün kabul edersem 4+0 ama son adet tarihini baz alırsam 3+4. Hangisine göre ilerleyeceğimi kestiremedim am aşılama tarihini 14. Gün kabul etmk daha doğru gibi

selogi selogi hatırladın mi beni canim dpo 9 gecesi beni uykudan uyandıran ağrı meğer bebisimin tutunmasiymis🥹🥹
Hatırladım tabi konuştuk bunu, diğer topiklerde de denk geliyorduk:D ben de böyle anladığım içinn, sormuştun bana :))) hislerimiz doğru çıkmış çok sevindim 💜💜

Beta artışını izle kuzum 2 gün sonra. Tahmin ediyordum hamile çıkacağını :) Hayırlı olsun gözün aydınnnn 😍😍🌸
Hatırladım tabi konuştuk bunu, diğer topiklerde de denk geliyorduk:D ben de böyle anladığım içinn, sormuştun bana :))) hislerimiz doğru çıkmış çok sevindim 💜💜
Çok sağ ol canım evet çok değişik bir ağrıydi ben o ağrıyı iki gün sonra akşam yemeği yerken de yaşadım. İnşallah sağlıkla selametle kucağımiza alırız bebislerimizi🥹🫂

Back
X