• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 10,8%
  • Kasım

OY: 39 52,7%
  • Aralık

OY: 27 36,5%

• Ankete Katılan
    74
Zaman gerçekten çok zor geçiyor insanı heycanlar ve korkular kaplıyor şuan boşuna kendime eziyet etmişim diyorum hep ben artışım güzel arttığını gördükten sonra kendi kendime felaket senaryolarıyla kendime zarar verdiğimi farkettim üstelik bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim 18. Haftada son buldu hep kanamalı stresli çok kötü geçti Allah kimseye yaşatmasın🙏🏻 Bu senaryolarla kendime ve içimdeki susam tanesine zarar verdğimi farkettiğim an stresi anlamsız korkuları bıraktım çünkü olacak olan zaten olucak doktorumun dediklerine dikkat etmek dışında birşey yapmadım ve şuan tadını çıkarmaya çalışıyorum hamileliğimin çünkü herşey Allah’tan ben elimden geleni yapayım gerisi Allah’a emanet 🥰🥰 Stres yapmayın tadını çıkarın bu zamanların hatta bana kocana nazlan diyenler oluyor🤣🤣 Allah’ın izniyle sağlıklı ilerleyecek gebeliklerimiz sağlıkla gelicek evlatlarımız ♥️♥️🙏🏻🙏🏻
Aslında evet, tadını çıkarmak gerek, gerçekten..
Ama insan korkularına, kaygılarına yenik düşüyor işte.
İlk defa yaşayan da aynı, bir kaç kere yaşayan da aynı.
Annelik daha , bebiş rahime yerleşmeden yükleniyor bize.
Ama ders çıkarmak gerek tabiki, 7 ay önce düşük yaptım, çok korkuyordum..
Maalesef korktuğum oldu.
Rahat olmak lazım, naz yapmak lazımmm 😉🙃😊
Prenses moduna girmek laaaazımmmm 🫢🫢🫢🙃😉

Aslında evet, tadını çıkarmak gerek, gerçekten..
Ama insan korkularına, kaygılarına yenik düşüyor işte.
İlk defa yaşayan da aynı, bir kaç kere yaşayan da aynı.
Annelik daha , bebiş rahime yerleşmeden yükleniyor bize.
Ama ders çıkarmak gerek tabiki, 7 ay önce düşük yaptım, çok korkuyordum..
Maalesef korktuğum oldu.
Rahat olmak lazım, naz yapmak lazımmm 😉🙃😊
Prenses moduna girmek laaaazımmmm 🫢🫢🫢🙃😉
Korktuğun an telaşlandığın an bizimle paylaş hepimiz burda birbirimizi rahatlatıyoruz ve gerçekten çok iyi geliyoruz birbirimize sana da iyi gelcektir eminim😍😍
Ben biraz daha prenses moduna girersem adamı kaçırcam diye korkuyorum🤣🤣

Çok kötüyüm kızlar gittim doktora. Kese 6+2 ile uyumlu sat a göre 6+5 olmalıydı hadi tamam bu olabilir ama içinde bir şey yok. Bebek daha çok küçük olabilir 2 hafta sonra gel dedi ama tabi benim moraller yerle bir kalp duyar mıyım diye gittim. Kese büyümüş ama içinde bir şey gözlenmedi karından baktı

Korktuğun an telaşlandığın an bizimle paylaş hepimiz burda birbirimizi rahatlatıyoruz ve gerçekten çok iyi geliyoruz birbirimize sana da iyi gelcektir eminim😍😍
Ben biraz daha prenses moduna girersem adamı kaçırcam diye korkuyorum🤣🤣
Tamamdır canım, çok teşekkür ederim.. iyi ki varsınız.. 😘🥰🥰
Buradaki paylaşımlar gerçekten başka, çünkü birbirinin en iyi anlayan kadınlar burada. 🥰😍
Biraz da katlasınlar koca kişileri de canım 🫢

Çok kötüyüm kızlar gittim doktora. Kese 6+2 ile uyumlu sat a göre 6+5 olmalıydı hadi tamam bu olabilir ama içinde bir şey yok. Bebek daha çok küçük olabilir 2 hafta sonra gel dedi ama tabi benim moraller yerle bir kalp duyar mıyım diye gittim. Kese büyümüş ama içinde bir şey gözlenmedi karından baktı
Karından normal ama bu telaşlanma güzel düşün vajinal bakılsa muhtemelen görürdü her doktor vajinal bakmak istemiyor doktorların yaklaşımıda doktordan doktora değişiyor çok zorlanırsan 2 hafta bekleme 1 hafta sonra git içini ferah tut

Karından normal ama bu telaşlanma güzel düşün vajinal bakılsa muhtemelen görürdü her doktor vajinal bakmak istemiyor doktorların yaklaşımıda doktordan doktora değişiyor çok zorlanırsan 2 hafta bekleme 1 hafta sonra git içini ferah tut
Zaten normal randevum Salı günüydü dayanamadım gittim. Çok kötü hissediyorum derste olmasam ağlıcam o derece çok moralim bozuldu

Tamamdır canım, çok teşekkür ederim.. iyi ki varsınız.. 😘🥰🥰
Buradaki paylaşımlar gerçekten başka, çünkü birbirinin en iyi anlayan kadınlar burada. 🥰😍
Biraz da katlasınlar koca kişileri de canım 🫢
Gerçekten öyle ben burdan başka bir yere bakmıyordum ara ara temmuz annelerine bakmaya başladım gebelikleri benden bir kaç hafta ilerde olanlara nasıl bir yol izliyorlar diye bakıyorum soruyorum sağolsunlar yardımcı oluyorlar onun dışında diğer yerleri okumayı çok oldu bıraktım çünkü pozitiflik lazım bu dönemde hepimize ve o da buradaki grupta fazlasıyla var😍😍 Sağolsun benimki katlanıyor ya hakkını yemem önceki gebelikte hep yatmam gerekiyordu o idare etti herşeyi. Ben normalde de biraz prenses gibiyim modundayım🙈🙈 fazla kaçırmamak lazım😂😂

Zaten normal randevum Salı günüydü dayanamadım gittim. Çok kötü hissediyorum derste olmasam ağlıcam o derece çok moralim bozuldu
Ama işte doktorlar bu sürede gel diyorsa birşeyler bildiğinden diyor bak belkide boşuna üzüyorsun kendini. Ama üzme kendini tüm samimiyetimle söylüyorum içini ferah tut en ufak kötü birşey tüm modumuzu düşürüyor ama karından geç görünebiliyor 1 hafta sonra gidersin tekrar Allah ın izniyle görürsün bebeğini

Gerçekten öyle ben burdan başka bir yere bakmıyordum ara ara temmuz annelerine bakmaya başladım gebelikleri benden bir kaç hafta ilerde olanlara nasıl bir yol izliyorlar diye bakıyorum soruyorum sağolsunlar yardımcı oluyorlar onun dışında diğer yerleri okumayı çok oldu bıraktım çünkü pozitiflik lazım bu dönemde hepimize ve o da buradaki grupta fazlasıyla var😍😍 Sağolsun benimki katlanıyor ya hakkını yemem önceki gebelikte hep yatmam gerekiyordu o idare etti herşeyi. Ben normalde de biraz prenses gibiyim modundayım🙈🙈 fazla kaçırmamak lazım😂😂
Evet çok haklısın pozitiflik lazım bize. Ben de önceden Bdv'de çok takılırdım, orayı bıraktım, yeni favorim burası.😊
Ne güzel, hiç bozulmasın, hep sürsün prenses modunuz inşallah.😘🌷

Ama işte doktorlar bu sürede gel diyorsa birşeyler bildiğinden diyor bak belkide boşuna üzüyorsun kendini. Ama üzme kendini tüm samimiyetimle söylüyorum içini ferah tut en ufak kötü birşey tüm modumuzu düşürüyor ama karından geç görünebiliyor 1 hafta sonra gidersin tekrar Allah ın izniyle görürsün bebeğini
Kendi doktorumdan rica ettim beni alsın diye bakalım görürse o görür kızlar lütfen çık dua edin

6 haftalıkken karından zaten cok cok nadir gozukur kuzumcum. 8 haftada kalp atışı olur 6 haftada cok dusuk ihtimal. vajinal muayene de gorunur

Yavrum sen artık kendini frenle biraz. Her aklına geleni yapma çünkü boş yere moralini bozdun. Cihaz gelişmemiş olabilir, çok normal görünmemesi. Diğer doktorun şu gün gel dediyse bir bildiği vardır. Kalp atışı 7-8. Haftalarda görünüyor sağlıklı olarak. 6+2 daha. Başındasın. Üzme kendini, akışa güven 🌸

6 haftalıkken karından zaten cok cok nadir gozukur kuzumcum. 8 haftada kalp atışı olur 6 haftada cok dusuk ihtimal. vajinal muayene de gorunur
Benim 5 haftalık dedi keseyi de gördü kesenin içinde de küçük bir nokta kalp atışı için bende bekliyorum 🥺

Benim 5 haftalık dedi keseyi de gördü kesenin içinde de küçük bir nokta kalp atışı için bende bekliyorum 🥺
vajinal muayene mi? vajinal muayaneden erkenden gozukebiliyor canım. karından kese için bazen gozukmuyor. benim ılk gebelığımde 5. haftada vajınal muayaneden aynı senın gibi gordu sonra ben baska bir muayene gittim karından baktı 6+3tü kesenin içi boş dedi ama bir oncekı doktor gormus ve gostermişti ondan onemsemedim. çok sukur de saglıklı oldu.

Merhaba , artışın gayet güzel ☺️ regle göre takma kafana benim 2 gün kala 400 küsür çıktı örneğin herkesin vücudu farklı üretirmiş o yüzden hiç karşılaştırma bence bu konuyu ,sen iki güne bi artışa bak ve artışın gayet güzel maşallah. 😍 Sağlıkla gelsin 🙏🏻🙏🏻
Merhaba arkadaşlar ben 20 Kasım'da hamile olduğumu öğrendim bugün kontrol gittim 8 haftalık olması lazım ama 6 haftalık bebek görüldü kese 20mm güzel dedi doktor geç döllenme olmuştur dedi ama ben düzenli adet olan biriyim kalp atışını en geç ne zaman duydunuz inşallah bende duyarım 🤲🏻 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar ben 20 Kasım'da hamile olduğumu öğrendim bugün kontrol gittim 8 haftalık olması lazım ama 6 haftalık bebek görüldü kese 20mm güzel dedi doktor geç döllenme olmuştur dedi ama ben düzenli adet olan biriyim kalp atışını en geç ne zaman duydunuz inşallah bende duyarım 🤲🏻 🤲🏻
5+6 yım. Ben de duyamadım daha :( 1-2 haftaya duyulur dedi doktor

5+6 yım. Ben de duyamadım daha :( 1-2 haftaya duyulur dedi doktor
İnşallah duyulur biraz tedirginlik var geçen sene boş gebelikten kürtaj oldum Rabbim tekrar nasip etti hamileyim çok şükür inşallah da sağlıkla hayırla devam eder kalp atışını duyunca biraz daha rahatlayacagim inşallah

Merhaba , tebrik ederim sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah🥰 7+1 de karından bakılan ultrasonda duydum ben ama haftasıyla uyumlu denildi bana sende en kısa sürede duyarsın inşallah🙏🏻

Bugün peçetedd beyaz açık kahve karışık lekelenme fark ettim. Endişelenmeli miyim bilemedim. Karın ve kasık bölgemde de çok batma var. Acaba yerleşme olduğu için mi ? 2 gün arayla beta hcg baktırmıştım ve gayet iyi artış göstermişti

Back
X