Kese görünmeden yazmazlar diye düşünüyorum ben 2 hafta kanamadan ağrılardan mahvolmuştum kimyasala dönebilir ve ya düşük olabilir diye progestan vermediler vermek istemediler senin için daha kötü olur dediler keseyi görür görmez direkt iğne başladılar sonra hap olarak almaya başladım en sonda fitil olarak devam etmiştim ilkinde . Bunda şuan için başlatmadılar genelde düşükten sonra oluşan gebelikte başlatıyorlar sordum hatta başlatmak istemediler herhangi bi lekelenme falan yok diyeİçerde yerlşmeden kalan kan olabilir. Rahim büyüdükçe ince damarlar kanama yapabilirmiş normal dedi bana. Bende de oldu haftasonu bilmiyorum okudun mu da progestan yazdı her ihtimale karşı.
Evet evet okudum. Doktorum progestanı haftaya kontrole kadar bırakmamış söylemişti elimdeki bitince. Kırmızı renkli olmadığı için ve peçeteye sadece çok açık kahve geldiği için chatgpt de önceden kalma olabilrcrğini çok sık rastlandığını söylediİçerde yerlşmeden kalan kan olabilir. Rahim büyüdükçe ince damarlar kanama yapabilirmiş normal dedi bana. Bende de oldu haftasonu bilmiyorum okudun mu da progestan yazdı her ihtimale karşı.
İnşallah amin canımBiraz da olsa içim rahatladı
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bunla sınanmasın
Ee tabi reçetemde de şey yazıyor ‘sonradan peşin ödeme’ :) özel sağlık sigortası olup olmadığını bile görüyorlar. Herkes 1.5 saat beklemiş ben hemen girdim. Paraya göre muamele gibi. Devlet doktorları tripleri de beni üzer şu dönemde eğer anlatıldığı gibiyse. Aman eskiler doktora gitmeden doğuruyordu. Ben de eski kafalıyım biraz. Allah korusun düşük olacaksa bile ne yapabilirim ki? Gidip gelip moral bozarım sadece. Sık gitmeyi ben de tercih etmeyeceğim ilaçları alıp kalp atışını duyduktan sonra. Ama senin yeni ultrason fotonu iple çekiyorumEvet evet zaten sana bir dahaki geleceğin zamanı söylücek doktorun sana özel olunca daha ilgi oluyorlar bu da bir gerçek. Söylemezse sen sorarsın
Ben kız diyorum hemde nedense baya eminim içime öyle doğdu bakar bakmazZaten bende inanmıyorum ki ama bi merakta oluştuÇok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim Foto azcık yukarda kalmış ama dur ekliyim yine
Chatgpt evdeki doktor ya valla kim icat ettiyse Allah razı olsun gerçekten. Bilgilere rahatlıkla ulaşmak hatta fotoğraf yorumlatmak çok rahatlatıcı oluyor :) dayanılmaz ağrı olursa ya da yoğun kırmızıya dönerse ihmal etme. Onun dışında içini rahat tut, dua et. Başka da yapacak bi şeyimiz yok.Evet evet okudum. Doktorum progestanı haftaya kontrole kadar bırakmamış söylemişti elimdeki bitince. Kırmızı renkli olmadığı için ve peçeteye sadece çok açık kahve geldiği için chatgpt de önceden kalma olabilrcrğini çok sık rastlandığını söyledi
Çok sağol canımChatgpt evdeki doktor ya valla kim icat ettiyse Allah razı olsun gerçekten. Bilgilere rahatlıkla ulaşmak hatta fotoğraf yorumlatmak çok rahatlatıcı oluyor :) dayanılmaz ağrı olursa ya da yoğun kırmızıya dönerse ihmal etme. Onun dışında içini rahat tut, dua et. Başka da yapacak bi şeyimiz yok.
Olabilir o kadar bilgim yok. Ama embriyo tutunmaya çalışıyor mesela niye vermiyorlar ki beta falan pozitif olunca.Kese görünmeden yazmazlar diye düşünüyorum ben 2 hafta kanamadan ağrılardan mahvolmuştum kimyasala dönebilir ve ya düşük olabilir diye progestan vermediler vermek istemediler senin için daha kötü olur dediler keseyi görür görmez direkt iğne başladılar sonra hap olarak almaya başladım en sonda fitil olarak devam etmiştim ilkinde . Bunda şuan için başlatmadılar genelde düşükten sonra oluşan gebelikte başlatıyorlar sordum hatta başlatmak istemediler herhangi bi lekelenme falan yok diye
Hayırlı olsunMerhabalar hanımlar ne güzel olmuş bu topik böyle sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiz İnşallah bende 20 Kasım da hamile olduğumu öğrendim şuan 8 haftalık olduk yarın tekrar kontrolümüz var yaklaşık 1 buçuk 2 haftadır bulantı kusma öğürme çok hat safhada ilerliyor sizde durumlar nasıl
Tutmuyor bu hiç ya bizim gelinin erkek olması lazım buna göre ama kız keseside erkek kesesi gibi sözdeİlk resim vajinal mi abdominal mi ramzi teoremi var herkeste tutmuyor ama atayim
Merhaba hoşgeldin canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahMerhabalar hanımlar ne güzel olmuş bu topik böyle sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiz İnşallah bende 20 Kasım da hamile olduğumu öğrendim şuan 8 haftalık olduk yarın tekrar kontrolümüz var yaklaşık 1 buçuk 2 haftadır bulantı kusma öğürme çok hat safhada ilerliyor sizde durumlar nasıl
Hayır hayır bence böyle düşünme bu yanlış çünkü eskilerin yedikleri ile bizim şuan yediklerimiz arasında dağlar kadar fark var sebzeden tut ete yumurtaya kadar. Onun dışında takiplerinle birlikte pıhtılaşma tiroid rahim ağzı yetmezliği gibi düşük ve erken doğuma sebep olan şeylerin önüne geçilebilir sağlıklı gebelikler dahi son buluyor böyle şeylerden. Benim çevremde o kadar var ki pıhtılaşma yüzünden bebek kaybeden rahim ağzı yetmezliğinden erken ölü doğum yapan. Felaket tellalı olmaya çalışmıyorum sadece kontrollerimizin düzenli olması taraftarıyım sadece sağlıksız bir gebelikse o bebek düşüyor doğsa bile yaşamıyor ona yapılcak birşey yok ama tedavi ile dikkatle sağlıklı bebeklerin gelişimine destek olunabiliyor bu da aklında bulunsunEe tabi reçetemde de şey yazıyor ‘sonradan peşin ödeme’ :) özel sağlık sigortası olup olmadığını bile görüyorlar. Herkes 1.5 saat beklemiş ben hemen girdim. Paraya göre muamele gibi. Devlet doktorları tripleri de beni üzer şu dönemde eğer anlatıldığı gibiyse. Aman eskiler doktora gitmeden doğuruyordu. Ben de eski kafalıyım biraz. Allah korusun düşük olacaksa bile ne yapabilirim ki? Gidip gelip moral bozarım sadece. Sık gitmeyi ben de tercih etmeyeceğim ilaçları alıp kalp atışını duyduktan sonra. Ama senin yeni ultrason fotonu iple çekiyorum
Teşekkür ederimmmmmmmBen kız diyorum hemde nedense baya eminim içime öyle doğdu bakar bakmaz❤ hayırlı evlat olsun inşallah
Kimyasal gebeliktede pozitif oluyor beta canım ve ya anomali bir oluşumda da pozitif oluyor her doktorun yaklaşımı farklı tabi ben ilk gebelikte yaşadım bunları ve onlarca doktora muayne oldum sürekli ağrılarla kıvranıyordum veremeyiz dediler hep sonra keseyi gördükten sonra verdiler tutunmasına yardımcı olucaz genetik bozukluk varsa düşücek yapcak birşey yok dediler nitekim öylede olduOlabilir o kadar bilgim yok. Ama embriyo tutunmaya çalışıyor mesela niye vermiyorlar ki beta falan pozitif olunca.
Cok teşekkürler canım amin hepimiz inşallahGözün aydın olsun hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende aynı durumdayım bugün gittim bebek görüldü şükür ama kalp atışını duyamadım 6 haftalık göründü adet tarihime göre 8 haftalık olması lazımken haftaya tekrar gideceğim dua edin duyayım inşallah
Ben yazmıştım tekrar yazıyım kız hissediyordum sende halada kız diyorum kese şekli yeri falan bunlar hurafe zaten tutmuyor sadece hissim o yönde direk kız doğdu içimeAy yapmıcaktım hiç inanmıyorumda ama dayanamadımkızlar sizce cinsiyet nedir Keseye göre tahmin yapıyorlar ya
AminnnnTeşekkür ederimmmmmmmAmiiin cümlemizinki inşallah
Merhaba hoş geldinMerhabalar hanımlar ne güzel olmuş bu topik böyle sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiz İnşallah bende 20 Kasım da hamile olduğumu öğrendim şuan 8 haftalık olduk yarın tekrar kontrolümüz var yaklaşık 1 buçuk 2 haftadır bulantı kusma öğürme çok hat safhada ilerliyor sizde durumlar nasıl
İyi ki de yapmamaya çalıştın :) yeni anksiyete ekledin bana. Pıhtılaşma nasıl takip edicez ya? Ben doktora dedim anneanneme pıhtıdsn felç vurdu, annem de kan sulandırıcı kullanıyor dedim bana bi sey vermedi. Oyle bi ihtimalim var mı acaba. Allah korusunHayır hayır bence böyle düşünme bu yanlış çünkü eskilerin yedikleri ile bizim şuan yediklerimiz arasında dağlar kadar fark var sebzeden tut ete yumurtaya kadar. Onun dışında takiplerinle birlikte pıhtılaşma tiroid rahim ağzı yetmezliği gibi düşük ve erken doğuma sebep olan şeylerin önüne geçilebilir sağlıklı gebelikler dahi son buluyor böyle şeylerden. Benim çevremde o kadar var ki pıhtılaşma yüzünden bebek kaybeden rahim ağzı yetmezliğinden erken ölü doğum yapan. Felaket tellalı olmaya çalışmıyorum sadece kontrollerimizin düzenli olması taraftarıyım sadece sağlıksız bir gebelikse o bebek düşüyor doğsa bile yaşamıyor ona yapılcak birşey yok ama tedavi ile dikkatle sağlıklı bebeklerin gelişimine destek olunabiliyor bu da aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?