??Bugün peçetedd beyaz açık kahve karışık lekelenme fark ettim. Endişelenmeli miyim bilemedim. Karın ve kasık bölgemde de çok batma var. Acaba yerleşme olduğu için mi ? 2 gün arayla beta hcg baktırmıştım ve gayet iyi artış göstermişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
??Bugün peçetedd beyaz açık kahve karışık lekelenme fark ettim. Endişelenmeli miyim bilemedim. Karın ve kasık bölgemde de çok batma var. Acaba yerleşme olduğu için mi ? 2 gün arayla beta hcg baktırmıştım ve gayet iyi artış göstermişti
Beni anlamana cidden çok sevindimİdrar kültürü almıyor buradaki sağlık ocağı devlette 2 güne çıktı benimki diğerleri aynı güne çıkıyor devlette ama benim ilk sağlık ocağında alındı 1 gün sonrası sabah 10 gibi gittim hepsi çıkmıştı e nabıza düşmemiş ama doktor görmüştü sistemden buradaki sağlık ocağıda başka yere gönderiyor kanları sanırım hepsi öyle. Ay bende tek gitmek istemiyorum asla anlıyorum seni çok iyi
İçin rahat etmeyecekse muayne ol canım. Görmemişim sorunu hiç kusura bakma lütfen. Onun dışında bir kanaman şiddetli beline vuran ağrıların bu ağrılarla birlikte kusma (kusma herkeste olmuyor)gibi şeyler olmadıkça muayne tarihini bekleyebilirsin istersen
Her ay kan verme sebebin neBen 11-12. Haftalara kadar tekrar muayne olmayı planlamıyorum canım o zamana kadar ultrason fotosu bir akslik olmazsa inşallah muayne olmak zorunda kalmazsam elde edemem gibi fotoğraf. Kan idrar yeni alındı aylık kan idrar zamanım o zamana denk geliyor yine sağlık ocağında vermeye çalışcam hatta çünkü ikili test için muayne olcam o haftalarda onun içinde kan alsınlar istemiyorum gereksiz stres olucak bana ama belli de olmaz benim işim belki kanları veririm fetal dna vercem zaten 12. Haftada
İnsan beklemesi gerektiğini blisede sizlerden duymak istiyor galibİçin rahat etmeyecekse muayne ol canım. Görmemişim sorunu hiç kusura bakma lütfen. Onun dışında bir kanaman şiddetli beline vuran ağrıların bu ağrılarla birlikte kusma (kusma herkeste olmuyor)gibi şeyler olmadıkça muayne tarihini bekleyebilirsin istersen
Bat ne zamandı?Bugün peçetedd beyaz açık kahve karışık lekelenme fark ettim. Endişelenmeli miyim bilemedim. Karın ve kasık bölgemde de çok batma var. Acaba yerleşme olduğu için mi ? 2 gün arayla beta hcg baktırmıştım ve gayet iyi artış göstermişti
Aşılama olduğu için geçti batım aslında dünde beta hcg 276 çıktı 2 gün öncede 90 dı hatırlamışındırBat ne zamandı?
Crp benimde 10 gibi birşey çıktı birşey vermeye gerek duymadı canım. Tiroid düşmüş ama ilaca devam dedi onun dışında bir sorun yok şuanlık demirim eksik ama vermek istemiyorlar 2. Trimester da başlayacağız diyorlar.Özel hastaneler gerçekten ticarethaneye döndü devlette sağlık ocağında yaptır kanlarını özeldeki doktoruna göster. Düşmüştür bile belki tiroid biraz zaten korkulcak birşey yok ilaçla çözülüyor ama işte tedavi uygulanmazsa kötü diyorlar bende öyle uyarıldım hep ordan biliyorum.Beni anlamana cidden çok sevindimçarşı pazar neyse de hastane devlet işleri falan bilmiyorum yalnız hissettiriyor. Çocukluğuma inerim bi ara
O zaman sağlık ocağına randevu alayım, hangileri yapılıyor baksın. İdrar kültürü olmaz derse onu özele bırakayım. Çok absürt fiyatlar. Sadece beta için 700 lira yani yuh. Muayene zaten 2700 :) tiroid meselesini halledersem içim rahatlayacak artık. Senin her şey iyi miydi testlerinde? Diyelim crp var. Ne veriyor?
Bizden aylık kan ve idrar testi alacaklar canım zaten ben öyle biliyorum hele ki idrarı her ay yapmak lazım protein kaçağını önemsiyorlar. Benim önceki gebelik öyle geçti çevremde hep öyle gebelik takibiHer ay kan verme sebebin ne
Kese içinde yolk sac bende de göründü 5+4’te cihazla alakalı sanıyorum. Bazıları daha mı net ya da bu idrar sıkışıklığının da faydası olur mu bilmiyorum. Devlete gitsem görünmez diye düşünüyorumvajinal muayene mi? vajinal muayaneden erkenden gozukebiliyor canım. karından kese için bazen gozukmuyor. benim ılk gebelığımde 5. haftada vajınal muayaneden aynı senın gibi gordu sonra ben baska bir muayene gittim karından baktı 6+3tü kesenin içi boş dedi ama bir oncekı doktor gormus ve gostermişti ondan onemsemedim. çok sukur de saglıklı oldu.
Ben rica ettim aldılar ikidir eşimde girdi kalp atışını duyduDevlete gidiyorum ya ben Kalp atışını duyarsam eşim duyamayacak mı kızlar ? Erkekleri almıyorlar değil mi devlette içeri?
Maaalesefff. Rica minnet alır belkiDevlete gidiyorum ya ben Kalp atışını duyarsam eşim duyamayacak mı kızlar ? Erkekleri almıyorlar değil mi devlette içeri?
Yaa inşallah alırBen rica ettim aldılar ikidir eşimde girdi kalp atışını duyduinşallah alırlar ya eşinide
Olsun birbirimize destek olmak için varızİnsan beklemesi gerektiğini blisede sizlerden duymak istiyor galib![]()
Tamam canım kalp atışından sonradır belki. Bilgi vermediler bana dahaBizden aylık kan ve idrar testi alacaklar canım zaten ben öyle biliyorum hele ki idrarı her ay yapmak lazım protein kaçağını önemsiyorlar. Benim önceki gebelik öyle geçti çevremde hep öyle gebelik takibi
Çok sağol canım içimi rahatlattın resmenOlsun birbirimize destek olmak için varızNasıl rahat hissetceksen öyle bir yol çiz. Gebeliğin ilk haftaları çoğu kadında oluyor kahverengi olunca taze kan olmuyormuş aktif bir kanama olmuyormuş dedilerdi bana.
İçerde yerlşmeden kalan kan olabilir. Rahim büyüdükçe ince damarlar kanama yapabilirmiş normal dedi bana. Bende de oldu haftasonu bilmiyorum okudun mu da progestan yazdı her ihtimale karşı.Aşılama olduğu için geçti batım aslında dünde beta hcg 276 çıktı 2 gün öncede 90 dı hatırlamışındır![]()
Evet evet zaten sana bir dahaki geleceğin zamanı söylücek doktorun sana özel olunca daha ilgi oluyorlar bu da bir gerçek. Söylemezse sen sorarsınTamam canım kalp atışından sonradır belki. Bilgi vermediler bana daha