- 25 Ekim 2025
- 991
- 677
- 18
- 32
İlk gidişim, sormadım amaDetaylı bakacaklarsa aç git sadece beta hCG ise fark etmez canım ay heyecanlandım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gidişim, sormadım amaDetaylı bakacaklarsa aç git sadece beta hCG ise fark etmez canım ay heyecanlandım![]()
Garantiye al gebelik testi pozitif cıktı idrar kan vermeye geldim detaylı bakarmısınız de bakarlarİlk gidişim, sormadım amaaç mı gitsem
Tamam canım teşekkür ederimGarantiye al gebelik testi pozitif cıktı idrar kan vermeye geldim detaylı bakarmısınız de bakarlar![]()
Ne demek günaydınTamam canım teşekkür ederimgünaydın tekrar
Sonucunu hemen yazKızlar günaydın,kan testine aç mı tok mu gidilir
Aynı benim de öyle oldu ilkini de 30 kasımda öğrenmiştim bunu da sağlıkla gelsinler inşallah doğum günleri birlikte kutluycaz aslan bebeklerininŞuanki ikinci gebeliğim onuda geçen sene kasım ayında öğrenmiştim bunuda kasım ayında öğrendim Allah ın izniyle güzel geçer ve sağlıkla gelir miniğim inşallah
teyze sayılırımmm kuzenimin kızı elimde büyüdüOlsa iyi olur aslında her ihtimale karşı. Var mı ablan kardeşin aktif olarak teyze hala mısn
Sağlıkla gelsin miniğin inşallahŞuanki ikinci gebeliğim onuda geçen sene kasım ayında öğrenmiştim bunuda kasım ayında öğrendim Allah ın izniyle güzel geçer ve sağlıkla gelir miniğim inşallah
Çok yarım akıllıyım ya. Gittim ilk randevuyu aldım hem de. Ama kan veremedim. Çünkü sabah 8.30da randevusuz veriliyormuş. Elime kâğıt verdi. İstediği tahlilleri, yarın sabah alacaklar. Boşuna da aç bekledimSonucunu hemen yaz![]()
Pazar çıkar sonuçların dedi 250 bin nufüslü ilçede.. Yap ver işte ohoo bekle durAyyyyyselogi çok heyecanlandım çabuk yaz bize de tamam mııııı
Öyleymiş ama kanımı yarın alacaklar ya. Beta pazar günü çıkar tahminimce dedi. Diğeri işin cumartesi öğlen dedi. Nabıza yüklenirmiş. Kanı verseydim gerisi gelirdi deSağlık ocaklarında bir gün sonra hastanelerde 2 saat sonra çıkıyor benim yaşadığım yerde hep ama şimdi sen bekle dur nasıl zaman geçecek
Allah allahhh ne alaka cidden ya al kanı okut işteÇok yarım akıllıyım ya. Gittim ilk randevuyu aldım hem de. Ama kan veremedim. Çünkü sabah 8.30da randevusuz veriliyormuş. Elime kâğıt verdi. İstediği tahlilleri, yarın sabah alacaklar. Boşuna da aç bekledimpıhtılaşma oluyormuş bekleyince kanda falan filan ama hormonlarımdan herhalde üzüldüm
Doktor söyledi. Laboratuvarın alım saatleri var sanırım. Şimdi alsam, ne zaman gelir bekledikçe de pıhtılaşma yapıp doğru sonuç vermiyor yaşadık bunu da dedi.Allah allahhh ne alaka cidden ya al kanı okut işte
Pıhtılaşmayı kim söyledi
Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla geçsin inşallah sağlıkla gelsin yavrularımızAynı benim de öyle oldu ilkini de 30 kasımda öğrenmiştim bunu da sağlıkla gelsinler inşallah doğum günleri birlikte kutluycaz aslan bebeklerinin![]()
Amiiinnn inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinSağlıkla gelsin miniğin inşallah![]()
Sağlık ocağında mı veriyorsun canım ben İstanbuldayım sonraki gün çıkmıştı sonuç e nabıza düşme saatleri belli olmuyorDoktor söyledi. Laboratuvarın alım saatleri var sanırım. Şimdi alsam, ne zaman gelir bekledikçe de pıhtılaşma yapıp doğru sonuç vermiyor yaşadık bunu da dedi.
Ay ben dayanamazdım koş bi acile testim pozitif çıktı ama kan testi vermedim ilaç kullancam ve ya ağrılarım var alırlar kanıDoktor söyledi. Laboratuvarın alım saatleri var sanırım. Şimdi alsam, ne zaman gelir bekledikçe de pıhtılaşma yapıp doğru sonuç vermiyor yaşadık bunu da dedi.
Evet canım, sağlık ocağına bildiri yapmak gerekiyormuş. Bugün için ilk randevuyu aldım ama daha 9 olmadan kan alım yapılıp araç gidiyormuş. Zaten bi gün önceden gidip kağıt almak lazımmış. Yapılacak test kağıdımı alabildim. Kadın doğuma da git mutlaka sonra buraya yeniden bildir takip yapılması lazım dedi. Kilo vsSağlık ocağında mı veriyorsun canım ben İstanbuldayım sonraki gün çıkmıştı sonuç e nabıza düşme saatleri belli olmuyor