Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 21,7%
  • Kasım

OY: 13 56,5%
  • Aralık

OY: 5 21,7%

• Ankete Katılan
    23
Tesekkur ederimbetaya baktirmadim bugun . Ama 2 gun once 1120 civariydi. Yani 2 katlandigini varsaysak 2240 gibi bir sey olmustur.
Ay benim de görünecek o zaman. Umutlandım senden. 14 aralığa ohooo kaça çıkar di mi beta

duygusal bi hikaye bu. Biz meryem ana hikayesini bilerek büyüdük. Bebeğin geliştiği yerin adı rahim.. mucizeler hep var olsun çok mutlu oldum hikayenize amh düşüklüğü sebebi var mı erken menapoz mu teşhis

Evet erken menopoz teşhis ailemde yoktu erken menopoz

Hiç bakmadım ama 6 gündür hamile olduğumu biliyorum. 25’le başlasa yine de o zamana artmaz mı
25i baz alirsak. Bugun hadi diyelimki 200 ya da 300. Cumartesi 400-600 ciksa pazartesi 1200-800 ciksa carsamba 2400 1600 civari. Carsamba kaci oluyordu. 10 aralik da bile gozukebilir

25i baz alirsak. Bugun hadi diyelimki 200 ya da 300. Cumartesi 400-600 ciksa pazartesi 1200-800 ciksa carsamba 2400 1600 civari. Carsamba kaci oluyordu. 10 aralik da bile gozukebilir
Haftaya 10’u. Gözükür bu arada 14 nerden kalmış aklımda 18’miş. Kalp atışını duyarım bence. Çok geç olmuş ya

Fetal dna hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar yaptırcak olan var mı
ben gebe kalsaydım fetal dna yaptırırdım canım çünkü ben panik bir insanım. netlik isterim ihtimal dahilinde hareket etmek beni huzursuz eder. maddiyatın elveriyorsa fetal mutlaka öneriririm. yaşınızı veya genetik bozukluk var mı bilmiyorum ama bu gibi ihitmallerde fetal yüzde yüz yapın diyor doktorlar hatta maliyeti olmasa bütün doktorlar hastalarına yaptırırdı direkt onu öyle düşünüyorum.

Güvenilir bir yer bulamadım ya biraz bakınıyorum hep şikayet var yurt dışına giden testler çok pahalı bende yaptırmak istiyorumda
Arkadasim intergende yaptirdi o memnundu. Ben de orada yaptiricam ama baska referansim yok bu arada tek referansim arkadasim. Yorumları, mağduriyetleri bilmiyorum varsa

Ya bir şey sorabilir miyim vajinal muayene olunca bir şey mi oldu gebeliğinde

Haftaya 10’u. Gözükür bu arada 14 nerden kalmış aklımda 18’miş. Kalp atışını duyarım bence. Çok geç olmuş ya
18 inde kalp atisi bile duyabilirsin kuzum. Hastane uzak mi sana yoksa hepsi bir anda aradan ciksin diye mi hic hastaneye gitmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…