- 6 Kasım 2025
- 299
- 204
- 18
- 28
Teşekkürler canım sanada cok gecmıs olsun Rabbim esirgesin saglıgını bagışlasın inşallah tez zamandada sana hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahMaşallah çok güzel zayıflamışsın, ailevi kalp hastalığımız var benim de kolesterol ve damar tıkanıklığını gösteren bazı testler çok yüksek çıktı ömür boyu kolesterol ilacı kullanmam gerekiyor kolesterolüm normale inse deailede erken yaşta kalp krizi ve sebepsiz kalp yetmezliği ani ölüm var maalesef hamilelikte ilacı kullanamayacağım için doktorum bir an önce gebelik planla dedi , ben de 25 yaşındayım 164 boy 68 kiloyum senin şuanki halin benim hedef kilom asko hiç düşünme
Cok tesekkur ederim canım Allah ragzı olsunilhamsın yeminle tekrardan tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum
Hallederiz bi şekildeYa mecburi durumlarda vajinal bakıyorlar örneğin haftan geldi ama kesen görünmüyor ve ya kalp atışın yok o zaman bakıyorlar zaten bakmamalılarda yapcak birşey yok yağlıyız göbekliyiz
Çok şükürSelam kızlarşimdi hastaneden geldim. Çok şükür dış gebelik değilmisiz
Sen lütfen bian önce folik asit başla onun dışında herhangi bir takviye demir şu bu doktorun önermeden alma gerisi dediğin gibi hallolur Allah ın izniyle. Bana aile hekimi demir yazdı kadın doğum kızdı şuan kullanmayacaksın diye 12. Haftadan sonra başlancak diye çok düşük olmadıkca demir vermiyorlar ilk aylar sanırım. Balık hiç sevmem balık ekledim artık haftada 1 zorluyorum ve yiyorum haftanın bir kaç günü avokado yiyorum ve ceviz mutlaka yiyorum bide kivi önerisi gördüm bir doktor videosunda onuda günlük bir tane yemeye çalışcam muz yerine potasyom oranları aynıymış kabızda olunmamış olurHallederiz bi şekilde
Hadi çok şüküüüüür gözün aydın canımSelam kızlarşimdi hastaneden geldim. Çok şükür dış gebelik değilmisiz
Kız dpo10 bekle bencedpo7 bana çok erken diyorsun dpo8 de sende ilk testini yapmıştın selooo şimdi aklıma geldi bak
Gözünüzaydın sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlarşimdi hastaneden geldim. Çok şükür dış gebelik değilmisiz
helal olsun valla benim en cok verdiğim 20 kiloydu. Z zeynos11 zeyno seni de okudum sen de baya iradeliymişsinHehe eski zamanda olduğu için aklıma gelmedi hiç19 yasındaydım 115 kiloyken 20 yasında diyete başladım ve asırı spor yaptım protein diyeti yapmıstım 9 buçuk ayda 59 a indim ondan beridir 65 ın üstüne hiç cıkmamıstım genel olarak 60 62 arasıydım hep cok hareketliyim ama verdiğimden beri düzenli de spor yapan biriydim hamile kaldıgımı öğrenmeden 1 gün önce hatta ağırlık calısmıstım hoplamalı zıplamalı sporlar yaptım neyseki cok sukur bebişe bişi olmaadı şimdi yürüyüşle devam sadece 4.aydan sonra pilatese baslıcam evde inşallah
Dış degiliz.kesemiz gozuktu yolk gozuktu. Suan normalde 5+0 olmaliydim ama 5+2dedi ama o heralde hemen belli olmuyor. Sonra haftaya persembe yine gidicem klbebek ve kalp atisi icin. Şöyle bir sey var haftaya bebegi gorursek beni riskli gebelige gondercekmis. Takibim perinatolog tarafindan yapilcakmis. (Benim amh cok dusuk ve bir gebeligimde gelisim durdugu icin). Bakalim rabbim saglikla kolaylikla hayirla ilerlemesini nasip eder insallah. Tabi ki sizlerin deÇok şükürGözünüz aydn detayları yolla şimdi
Tuvalet ve damacana arası mekikZor oluyor ama 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum 2-3 gündür zorlanıyorum
Çok tesekkurler kuzum. Insallah hepimiz sonuna kadar guzel haberler veririz.Hadi çok şüküüüüür gözün aydın canımsağlıkla gelsin inşallah detayları alalımmm
Selam maşallah cok sevindim harika bir haber hayırlı olsunSelam kızlarşimdi hastaneden geldim. Çok şükür dış gebelik değilmisiz
Aynen öyle çıkamıyorum özellikte 1 haftadır sürekli lavabodayım ama enfeksiyon daha kötü onu göze alamıyorum elimden geldiğince 1 litrelik şişem hem yanımda 3 tane bitirmeye çalışıyorum ama dediğim kış geldi özellikle birkaç gündür baya zorTuvalet ve damacana arası mekik
Daha özel ilgi alaka, severiz :)) Sağlıkla gelecek inanıyorum. Perinatolog dediğin yaşadığın yerde var di mi?Dış degiliz.kesemiz gozuktu yolk gozuktu. Suan normalde 5+0 olmaliydim ama 5+2dedi ama o heralde hemen belli olmuyor. Sonra haftaya persembe yine gidicem klbebek ve kalp atisi icin. Şöyle bir sey var haftaya bebegi gorursek beni riskli gebelige gondercekmis. Takibim perinatolog tarafindan yapilcakmis. (Benim amh cok dusuk ve bir gebeligimde gelisim durdugu icin). Bakalim rabbim saglikla kolaylikla hayirla ilerlemesini nasip eder insallah. Tabi ki sizlerin de
Napalım, dert bu olsun. Ben de arttırayım o zamanAynen öyle çıkamıyorum özellikte 1 haftadır sürekli lavabodayım ama enfeksiyon daha kötü onu göze alamıyorum elimden geldiğince 1 litrelik şişem hem yanımda 3 tane bitirmeye çalışıyorum ama dediğim kış geldi özellikle birkaç gündür baya zor
Ay evet öyle sağlıkla gönlünüze göre ilerlesin çok teşekkürlerrTeşekkürler canım sanada cok gecmıs olsun Rabbim esirgesin saglıgını bagışlasın inşallah tez zamandada sana hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah❤ senin kilonda gayet iyi cok deil benim korkum oglumda 29 kilo almıştım hamilelikte inşallah bunda okadar olmaz dikkat etmem lazım ben cok iştahlı biriyim çünkü normalde de bide malum kış ayındayız iştah 2 kat artıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?