Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 21,7%
  • Kasım

OY: 13 56,5%
  • Aralık

OY: 5 21,7%

• Ankete Katılan
    23
Kilon abartı değil de doktor dediyse bildiği vardır. Yağlılardan uzak dur aman bak damar sağlığın çok önemli

Daha özel ilgi alaka, severiz :)) Sağlıkla gelecek inanıyorum. Perinatolog dediğin yaşadığın yerde var di mi?
Ben ankaradayim kuzum hastane hemen karsimda. Arkadasimda o hastanede kadin dogumda doktor olarak baslamis bugun o kontrol etti. Perinatologu da ayni hastanede arkadasina devredecekmis. Once ben bi bebegi goreyim seni ona vercem dedi. Ayni hastanede olcak.

3 tüp bebek sonrası doğal yolla oldu çok şükür
Ay maşşallah rabbim nazarlardan korusun. Tüpler hep negatif mi sonuçlandı? Doğal yolda nasıl bir tedavi izledin ya da izledin mi?

helal olsun valla benim en cok verdiğim 20 kiloydu. Z zeynos11 zeyno seni de okudum sen de baya iradeliymişsin
o irade artık yok işte. ilk defa yapmıştım diyet ondan dolayı çok iradeliydim hırslıydım. ama kilo al ver döngüsü ve sürekli diyet döngüsü olunca yapamaz hale geldim bunalmışlık ve bıkkınlık var canım

Çok çok güzel haber. İyi denk gelmiş. Arkadaşına da güvenirsin zaten. Rahat rahat atlatırsın sürecini şükür

Ay maşşallah rabbim nazarlardan korusun. Tüpler hep negatif mi sonuçlandı? Doğal yolda nasıl bir tedavi izledin ya da izledin mi?
yok benim hiç yumurtam olmuyordu amh 0.01 1 defa opu için iptal edildi iki defa opu oldum oda yumurtalarım boş çıtı zaten 1 yada 2 yumurta oluyordu ben umudumu yitirmiştim

Farkındayım da sen halledemeyecek biri değilsin. Sadece kararına bakar inanıyorum

Merhaba hayırlı olsun öncelikle beta kaçta gözüktü acaba kese ve yolk

yok benim hiç yumurtam olmuyordu amh 0.01 1 defa opu için iptal edildi iki defa opu oldum oda yumurtalarım boş çıtı zaten 1 yada 2 yumurta oluyordu ben umudumu yitirmiştim
Aa ee sonra ne kadar zaman geçti? Mucize gibi bir haber

Öyle yapıyorum bebis en sevdiğim şey tereyağı ama mlsfki kullanamıyorum, akdeniz diyeti yapıyom
sağlıklı besleniyor diye üzülmek :))) akdenizde neler var menüde

Aa ee sonra ne kadar zaman geçti? Mucize gibi bir haber
2024 Ocaktan sonra bıraktım amannn dedim olsa olur olmazsa olmaz diye tamamiyle bıraktım doktor bana her an menepoza girebilirsin demişti adetim 1 ay gecikince menopoz sandım adet söktürücü almadan önce muhakkak bir test yaparım test yaptım gözlemlerime inanamadım pozitif çıkınca nolur maşallah diyin şimdi 10 haftalık 4 gün olduk

Ya size de hayirli olsun saglikla gelsin insallah benim de amh 0.01 di. Demek ki umudu kaybetmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…