- 8 Eylül 2021
- 695
- 430
- 53
sabah beslenmenizde ceviz yumurta mutlaka olsun . bebişe en iyi gelen seylerden biri.Sen lütfen bian önce folik asit başla onun dışında herhangi bir takviye demir şu bu doktorun önermeden alma gerisi dediğin gibi hallolur Allah ın izniyle. Bana aile hekimi demir yazdı kadın doğum kızdı şuan kullanmayacaksın diye 12. Haftadan sonra başlancak diye çok düşük olmadıkca demir vermiyorlar ilk aylar sanırım. Balık hiç sevmem balık ekledim artık haftada 1 zorluyorum ve yiyorum haftanın bir kaç günü avokado yiyorum ve ceviz mutlaka yiyorum bide kivi önerisi gördüm bir doktor videosunda onuda günlük bir tane yemeye çalışcam muz yerine potasyom oranları aynıymış kabızda olunmamış olur
Simdi fetal 10.haftadan alinabiliyor AMA bazen yetersiz dna oluyormus ve tekrar almak zorunda kaliyorlarmis. O yuzden 12.haftadan sonra verilmesi daha iyi diyorlar.sonuclar bu labta 2 haftaya onsonuc cikiyor. Cinsiyette ogreniliyor yani 14.hafta diyelim. Ama ultrasonda ne zaman ogreniliyor bilmiyorum o bebege bagli kimi direkt gosteriyor kimi daha gec gosteriyor diyorlarBi şey sorcam. Cinsiyet de belli oluyor ya mesela ultrasonda kaçıncı hafta, fetalde kaç hafta
matmatt cok normal yavrum sıkıntı yokkkkkk ... gebelık ilk ayları gogus ucu agrısı renk değişi alt karın agrısı sık idrara cıkma cokk normall güzelim benim..Ucu büyümüş tövbe yarabbim kenarı hafiften koyulaşmış gibi
Yani bekleyebilirsen bekle ben de bekleyemem sandım ama iyi bekledim Dpo12 ye kadaro zaman pazara denk geliyor sabırlı olabilirsem beklicemm
Evet canım büyüdü benim de normalde küçüktür 75 falan ama dpo9 a kadar bi fark yoktu sonrasında acımaya başladı çok hafif ve büyümeye de başladı şimdi rengi değişiyor hafiften deKızlarrrr göğsüm bugün ağrıyor şişti gibi iyice. Aynada bakayım dedim ucu büyümüş yaaaa 75 b kadınım ben bi değişik oldum sizin de büyüdü mü farkettiniz mi
Teşekkür ederimmmatmatt cok normal yavrum sıkıntı yokkkkkk ... gebelık ilk ayları gogus ucu agrısı renk değişi alt karın agrısı sık idrara cıkma cokk normall güzelim benim..
Senin bat kaçtıEvet canım büyüdü benim de normalde küçüktür 75 falan ama dpo9 a kadar bi fark yoktu sonrasında acımaya başladı çok hafif ve büyümeye de başladı şimdi rengi değişiyor hafiften de
6 Aralık canım cumartesi günüSenin bat kaçtı
Teşekkür ederimsabah beslenmenizde ceviz yumurta mutlaka olsun . bebişe en iyi gelen seylerden biri.
Cümlemizden inşallahAllah razı olsunhepimizin sağlıkla ilerler inşallah
Sende sağol canım Allah ragzı olsunAy evet öyle sağlıkla gönlünüze göre ilerlesin çok teşekkürlerr
Balık benim işim balık yerim bol bol bu aldığım vitaminin içinde demir var sanki ya, gerçi bende de kansızlık da var sürekli kahve içmekten. Şimdi onu azaltmaya çalışıyorumSen lütfen bian önce folik asit başla onun dışında herhangi bir takviye demir şu bu doktorun önermeden alma gerisi dediğin gibi hallolur Allah ın izniyle. Bana aile hekimi demir yazdı kadın doğum kızdı şuan kullanmayacaksın diye 12. Haftadan sonra başlancak diye çok düşük olmadıkca demir vermiyorlar ilk aylar sanırım. Balık hiç sevmem balık ekledim artık haftada 1 zorluyorum ve yiyorum haftanın bir kaç günü avokado yiyorum ve ceviz mutlaka yiyorum bide kivi önerisi gördüm bir doktor videosunda onuda günlük bir tane yemeye çalışcam muz yerine potasyom oranları aynıymış kabızda olunmamış olur
Bunu o zaman biraz düşünüp araştırıp karar vermem lazımSimdi fetal 10.haftadan alinabiliyor AMA bazen yetersiz dna oluyormus ve tekrar almak zorunda kaliyorlarmis. O yuzden 12.haftadan sonra verilmesi daha iyi diyorlar.sonuclar bu labta 2 haftaya onsonuc cikiyor. Cinsiyette ogreniliyor yani 14.hafta diyelim. Ama ultrasonda ne zaman ogreniliyor bilmiyorum o bebege bagli kimi direkt gosteriyor kimi daha gec gosteriyor diyorlar
Tamam canım teşekkür ederiz. Sigara içiyorsanız sigarayı bırakın kahve tüketiyorsanız kahveyi bırakın, kafeinden uzak durun. Söylemeye gerek yok alkol ağzınıza sürmeyin.Ve kızlar çiğ et ,çiğ yumurta ve çiğ süt yememeye dikkat edin elbette biliyorsunuzdur ama ilk tecrübesi ve ya bilgisi olmayan varsa yinede söylemek istedim. Sucuk,salam,sosis bence bunlarıda yemeyin illa yiyecekseniz iyi pişmesine dikkat edin
Evet bana mesela yanında bile sigara içilmesin aynı ortamda olma denildi. Hep kötü tecrübeleri paylaşcak değiliz ya birazda bilgi alışverişi yapmakta fayda var birbirimize destek olup paylaşalım herşey güzel olcak inşallahTamam canım teşekkür ederiz. Sigara içiyorsanız sigarayı bırakın kahve tüketiyorsanız kahveyi bırakın, kafeinden uzak durun. Söylemeye gerek yok alkol ağzınıza sürmeyin.
O değilde kahveden uzak durmak çok zor normalde 1 fincan türk kahvesine izin var ama ben iki günde bir içmeye çalışıyorum hergün içerdim oysaTamam canım teşekkür ederiz. Sigara içiyorsanız sigarayı bırakın kahve tüketiyorsanız kahveyi bırakın, kafeinden uzak durun. Söylemeye gerek yok alkol ağzınıza sürmeyin.
Benimde öyle perşembe randevum var kalp atışını duymaya gitcez duyduktan sonra aklım başımda kalırsa sorucam doktorumaKızlar benim saçlarım çok dökülüyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?