• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 20,8%
  • Kasım

OY: 14 58,3%
  • Aralık

OY: 5 20,8%

• Ankete Katılan
    24
Evet bana mesela yanında bile sigara içilmesin aynı ortamda olma denildi. Hep kötü tecrübeleri paylaşcak değiliz ya birazda bilgi alışverişi yapmakta fayda var birbirimize destek olup paylaşalım herşey güzel olcak inşallah 😍
O kadar mıymış ya sigara meselesi nasıl bırakıcam ben

O değilde kahveden uzak durmak çok zor normalde 1 fincan türk kahvesine izin var ama ben iki günde bir içmeye çalışıyorum hergün içerdim oysa
Her gün her saat günde 2-3 kez. Bağımlı gibi bi seyim ben. Azalttın mı

Her gün her saat günde 2-3 kez. Bağımlı gibi bi seyim ben. Azalttın mı
Evet mecburen azalttım günde 1 fincan türk kahvesi içilebilir ama ben iki günde bir içiyorum şuanlık dişimizi sıkcaz canım el mecbur ama sonucu çok güzel olcak Allah ın izniyle❤️

Evet mecburen azalttım günde 1 fincan türk kahvesi içilebilir ama ben iki günde bir içiyorum şuanlık dişimizi sıkcaz canım el mecbur ama sonucu çok güzel olcak Allah ın izniyle❤️
Bebeğim için mentale ihtiyacım var :D mental işin zararlı şeylere. Migren tutarsa naparım ben ya. Allahım kolaylıkla vesile kıl sigarayı da bırakmayı bana, tüm anne adaylarına inşallah 🤲🏻

Gunde ne kadar iciyorsun kuzum
ay benn mi 3-5 türk kahve, filtre, 3ü1 arada pis kahve hepsi var bende. Yerine ne koyabilirim. Ballı süt yapmaya başladım. Sıcak çikolatalı süt bi de. Sigara olmasa hiçbi içeceği aramam da. Akıl ver lütfen

ay benn mi 3-5 türk kahve, filtre, 3ü1 arada pis kahve hepsi var bende. Yerine ne koyabilirim. Ballı süt yapmaya başladım. Sıcak çikolatalı süt bi de. Sigara olmasa hiçbi içeceği aramam da. Akıl ver lütfen
Ben de kahvesiz yapamam diye düşünürdüm ama iki hafta önce bir mide yanması yaşadım şuan korkudan içemiyorum. Halbuki tam bir kahve delisiyim 1 haftada 3 falan içtim toplam normalde hiç içmediğim gün 2 tane içerdim

Ben de kahvesiz yapamam diye düşünürdüm ama iki hafta önce bir mide yanması yaşadım şuan korkudan içemiyorum. Halbuki tam bir kahve delisiyim 1 haftada 3 falan içtim toplam normalde hiç içmediğim gün 2 tane içerdim
Si***ra kullanıyor musun

O kadar mıymış ya sigara meselesi nasıl bırakıcam ben
Ay bende iciom ya pf ilk 2 gebelikte bıraktım öğrenir öğrenmez de bunda içiyorum günde 3 Max 4 tane baya azalttım bırakmaya çalışıyorum inşallah başarırız Birlikte 🤲

Ay bende iciom ya pf ilk 2 gebelikte bıraktım öğrenir öğrenmez de bunda içiyorum günde 3 Max 4 tane baya azalttım bırakmaya çalışıyorum inşallah başarırız Birlikte 🤲
Başın ağrımadı mi hiç yoksunluktan? Migrene dönerse çok korkuyorum, ilaç yasak 🚫 yok mu bitkisel tiksindirici bi şeyler acaba

Başın ağrımadı mi hiç yoksunluktan? Migrene dönerse çok korkuyorum, ilaç yasak 🚫 yok mu bitkisel tiksindirici bi şeyler acaba
Agrıdı ondan mı bilmiom da 3 gün önce ilk gün fenaydı agrı sonraki gün hafifledi bugün iyiyim agrı kalmadı ilaçta içmedim hiç kendisinin geçmesini bekledim bulantı lar sayesinde azalttım ben bulantı krizi başlayınca kokusuna bile dayanamıom

Back
X