Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 20,8%
  • Kasım

OY: 14 58,3%
  • Aralık

OY: 5 20,8%

• Ankete Katılan
    24
Balım 5+0 im ama ultrasonda 5+2 diyor. 5lerde birseyiz sen kac haftaliksin

Ya ben anlamadım ki benim goguslerde belirti yok.koku hassasiyetim yok.mide bulantim yok. Uyku bastirir dediler uyku da yok baya baya uykusuzum hatta gece çok uyanıyorum sadece arada kasığimda bir agri oluyor.
Bu lafları arar mısın acaba maşallah diyelim de

Sen nerdesin ya nasıl geçti kontrolün
Aşkım buralardayım iş yerinde çok sıkıntılı birkaç gün geçiriyorum o yüzden çok bakamadım. Doktordan çok memnun kalmadım ben daha çok şey biliyodum kendi hakkımda ama olsun hayırlısı diyoruz. Onun haricinde kötü bişey demedi takviyelerimi çok beğendi benim ekstra bişey vermeme gerek yok sen konuya çok hakimsin dedi.

Femera ve ovitrelle kullanıcam bu ay işte bakalım doktor ümitli inşallah olur

Takip yapacak mı çatlama iğnesi sonrası? Bu önemli konu gebelik olana kadar. Her ay çatlamadan emin olmalıyız bak kuzum ihmal etme konuyu. Burda biri vardı. Amh 0.01’le hamile kalmış çok şükür. 3 tüp olumsuz olmuş yumurta bulanamamış. Ummadığı ve bıraktığı zamanda olmuş. Bol bol ümidin olsun senin de

Maşallah Sağlıkla sıhhatle geçsin inşallah gebeliğin sağlıkla gelsin miniğin 6+1 şuan benimde. Yakınmış hep tarihlerimiz
Ya hepimizin çok kolay ve sağlıkla geçsin bu süreci aynen aralarımız hep 1 2 hafta sanırım. Sen ne zaman gittin doktora bir dahakine ne zaman gideceksin kuzum

İnsllh çok sağolun güzel dilekleriniz için yarın güzel hhaberler vermek istiyorum buralarda çokçaa aminnn
Ay ben senin ismini bi topikte görmüştm. Oynadığım bi oyunda scorpion vardı aklımda kalmış yarın güzel haberini bekliyoruz

Ya hepimizin çok kolay ve sağlıkla geçsin bu süreci aynen aralarımız hep 1 2 hafta sanırım. Sen ne zaman gittin doktora bir dahakine ne zaman gideceksin kuzum
Ben en son 27 kasımda gittim keseyi gördük o gün 2-3 haftaya gel tekrar dedi ama 3 hafta bekleyemem haftaya perşembeye buldum randevu 7+1 olcak inşallah bakalım bebeği kalp atışını görebilcez mi çok heycanlıyım günler geçmiyor bana da Vajinal baksa görürde işte bende pek istemiyorum doktorumda pek vajinal muayne etmek istemiyor gibi bir izlenim aldım nasip bakalım

Ay hadi insallah kalp atisini duyarsiniz erkenden kuzum vajinal neden istemiyorsun peki bebege bir zarari olabiliyor mu? Doktorlar alakası yok diyor ama. Ben de pek bilemiyorum

Ay hadi insallah kalp atisini duyarsiniz erkenden kuzum vajinal neden istemiyorsun peki bebege bir zarari olabiliyor mu? Doktorlar alakası yok diyor ama. Ben de pek bilemiyorum
Hayır hayır bir zararı yok benimde ilk gebeliğim kayıpla sonuçlandı sürekli vajinal muayne oluyordum travmatik bir durum yarattı sanırım benimle alakalı yani bir zararı yok diye biliyorum ben de benim elimde değil kaçıyorum ama doktorum isterse tabiki olurum başka çare yok

Kızlar ben yatıyorum sabah 8.30 kan vereceğim. İyi geceler hepinize bebişleri ezmeyin uyurken

Benim göbüşüm var çok geç duyabilirim kalbi heralde, o zaman da ben çatlarım. Göbüste ne zaman duyulur biliyor musun

Benim göbüşüm var çok geç duyabilirim kalbi heralde, o zaman da ben çatlarım. Göbüste ne zaman duyulur biliyor musun
Bende de var o işte bende o yüzden endişe ediyorum zaten duyulur mu acaba diye 8. Haftada duyulur diye tahmin ediyorum benim 8. Haftaki muaynemi hatırlıyorumda eşimde ilk o zaman duymuştu devlette eşlerimizi almıyorlar malesef duysun diye özele gitmiştik

Devlette göruntu bile vermiyorlar degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…