Balım 5+0 im ama ultrasonda 5+2 diyor. 5lerde birseyizBende sadece göğüs hassasiyeti var iç çamaşırı olunca çok zorlamıyor ama çıkarınca zorluyor biraz idare edilmeyecek gibi değil koku ve bulantı bende de yok ya acaba erken diye mi sen kaç haftalık gebesin şuan
Bu lafları arar mısın acabaYa ben anlamadım ki benim goguslerde belirti yok.koku hassasiyetim yok.mide bulantim yok. Uyku bastirir dediler uyku da yok baya baya uykusuzum hatta gece çok uyanıyorumsadece arada kasığimda bir agri oluyor.
MaşallahBalım 5+0 im ama ultrasonda 5+2 diyor. 5lerde birseyizsen kac haftaliksin
Aşkım buralardayım iş yerinde çok sıkıntılı birkaç gün geçiriyorum o yüzden çok bakamadım. Doktordan çok memnun kalmadım ben daha çok şey biliyodum kendi hakkımda ama olsun hayırlısı diyoruz. Onun haricinde kötü bişey demedi takviyelerimi çok beğendi benim ekstra bişey vermeme gerek yok sen konuya çok hakimsin dedi.Sen nerdesin yanasıl geçti kontrolün
Aman canim allah beterinden korusun daBu lafları arar mısın acabamaşallah diyelim de
Takip yapacak mı çatlama iğnesi sonrası? Bu önemli konu gebelik olana kadar. Her ay çatlamadan emin olmalıyız bak kuzum ihmal etme konuyu. Burda biri vardı. Amh 0.01’le hamile kalmış çok şükür. 3 tüp olumsuz olmuş yumurta bulanamamış. Ummadığı ve bıraktığı zamanda olmuş. Bol bol ümidin olsun senin deAşkım buralardayım iş yerinde çok sıkıntılı birkaç gün geçiriyorum o yüzden çok bakamadım. Doktordan çok memnun kalmadım ben daha çok şey biliyodum kendi hakkımda ama olsun hayırlısı diyoruz. Onun haricinde kötü bişey demedi takviyelerimi çok beğendi benim ekstra bişey vermeme gerek yok sen konuya çok hakimsin dedi.
Femera ve ovitrelle kullanıcam bu ay işte bakalım doktor ümitli inşallah olur
Ya hepimizin çok kolay ve sağlıkla geçsin bu süreciMaşallahSağlıkla sıhhatle geçsin inşallah gebeliğin sağlıkla gelsin miniğin 6+1 şuan benimde. Yakınmış hep tarihlerimiz
Ay ben senin ismini bi topikte görmüştm. Oynadığım bi oyunda scorpion vardı aklımda kalmışİnsllh çok sağolun güzel dilekleriniz içinyarın güzel hhaberler vermek istiyorum buralarda çokçaa aminnn
Ben en son 27 kasımda gittim keseyi gördük o gün 2-3 haftaya gel tekrar dedi ama 3 hafta bekleyemem haftaya perşembeye buldum randevu 7+1 olcak inşallah bakalım bebeği kalp atışını görebilcez mi çok heycanlıyım günler geçmiyor bana daYa hepimizin çok kolay ve sağlıkla geçsin bu süreciaynen aralarımız hep 1 2 hafta sanırım. Sen ne zaman gittin doktora bir dahakine ne zaman gideceksin kuzum
Bekliyoruz unutma bizide haberdar et hep birlikte sevinelim ortak olalım mutluluğunaİnsllh çok sağolun güzel dilekleriniz içinyarın güzel hhaberler vermek istiyorum buralarda çokçaa aminnn
Ay hadi insallah kalp atisini duyarsiniz erkenden kuzumBen en son 27 kasımda gittim keseyi gördük o gün 2-3 haftaya gel tekrar dedi ama 3 hafta bekleyemem haftaya perşembeye buldum randevu 7+1 olcak inşallah bakalım bebeği kalp atışını görebilcez mi çok heycanlıyım günler geçmiyor bana daVajinal baksa görürde işte bende pek istemiyorum doktorumda pek vajinal muayne etmek istemiyor gibi bir izlenim aldım nasip bakalım
Hayır hayır bir zararı yok benimde ilk gebeliğim kayıpla sonuçlandı sürekli vajinal muayne oluyordum travmatik bir durum yarattı sanırım benimle alakalı yani bir zararı yok diye biliyorum ben de benim elimde değil kaçıyorum ama doktorum isterse tabiki olurum başka çare yokAy hadi insallah kalp atisini duyarsiniz erkenden kuzumvajinal neden istemiyorsun peki bebege bir zarari olabiliyor mu? Doktorlar alakası yok diyor ama. Ben de pek bilemiyorum
Benim göbüşüm varHayır hayır bir zararı yok benimde ilk gebeliğim kayıpla sonuçlandı sürekli vajinal muayne oluyordum travmatik bir durum yarattı sanırım benimle alakalı yani bir zararı yok diye biliyorum ben de benim elimde değil kaçıyorum ama doktorum isterse tabiki olurum başka çare yok
İyi geceler canımKızlar ben yatıyorum sabah 8.30 kan vereceğim. İyi geceler hepinize bebişleri ezmeyin uyurken
Hadi güzel haberlerleKızlar ben yatıyorum sabah 8.30 kan vereceğim. İyi geceler hepinize bebişleri ezmeyin uyurken
Bende de var o işte bende o yüzden endişe ediyorum zaten duyulur mu acaba diyeBenim göbüşüm varçok geç duyabilirim kalbi heralde, o zaman da ben çatlarım. Göbüste ne zaman duyulur biliyor musun
Devlette göruntu bile vermiyorlar degil miBende de var o işte bende o yüzden endişe ediyorum zaten duyulur mu acaba diye8. Haftada duyulur diye tahmin ediyorum benim 8. Haftaki muaynemi hatırlıyorumda eşimde ilk o zaman duymuştu devlette eşlerimizi almıyorlar malesef duysun diye özele gitmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?