Çok teşekkür ederim canım çok açıklayıcı yazmışsın. 1. Den sonra olmaz bir daha demişlerdi herkesin başına gelebilir dendi. Bi anda durduk yere 2. De dış oldu. Kızlar bi de bu gebelikler hep korunmayı bırakır bırakmaz oldu daha ne olduğunu anlayamadan tam korunmayı bırakıyoruz rahatlayacağım tak yine çift çizgi ama ilk defa bu kadar erken öğrendim ve betam güzel gibi geldi tabii önemli olan yarınki artışı2 kez dış gebelik geçirmiş ya arkadaş malesef dış gebeliklerde tekrarlama riski olabiliyor o sebeple tedirgin Ben iyi anlıyorum onu üst üste aynı sıkıntıları yaşayınca bir de o yaşadığın sıkıntıların tekrarlama riski varsa insan aşırı gergin olabiliyor.
M matmatt ancak şu anda inan yaşadığın gerilimler sana da bebeğe de iyi gelmez. Olacak olanın önüne geçemiyoruz zaten. Neden ne olduğunu bilmeden olmuş gibi dert edesin? Bu defa belki çok güzel olacak herşey. Sana düşen ve bebeğinin hak ettiği ancak bu zamanlarda mutlu olmak. Gelecek ve olacaklar bizim elimizde hiçbir konuda değil. Sadece bu değil. Lütfen sana olumsuz fısıldayan tüm sesleri susturmaya gayret ediver. İnşaAllah herşey çok güzel olacak
Çok üzgünüm bunları yaşadığın için ama herşeyde vardır bir hayır bak ne güzel açıklamış arkadaş olacak hiçbirşeyin önüne geçemeyiz lütfen elinden geldiğince stres yapmamaya çalış sadece yarın değil bundan sonraki tüm muaynelerinde güzel haberler alacaksın inşallah ve bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına Allah’ın izniyle dualarımız seninleÇok teşekkür ederim canım çok açıklayıcı yazmışsın. 1. Den sonra olmaz bir daha demişlerdi herkesin başına gelebilir dendi. Bi anda durduk yere 2. De dış oldu. Kızlar bi de bu gebelikler hep korunmayı bırakır bırakmaz oldu daha ne olduğunu anlayamadan tam korunmayı bırakıyoruz rahatlayacağım tak yine çift çizgi ama ilk defa bu kadar erken öğrendim ve betam güzel gibi geldi tabii önemli olan yarınki artışı
Bu arada rahim filmi de çektirdim ekimde her şey yolunda. Sürekli kendime şunu söylüyorum tüplerin açık hiçbir sorun yok her şey normal diye. Ama o içimdeki kötü sesler bazen daha güçlü çıkıyor
Kötü sesler herşeyi kötü edebilir hayatta. Sen güzel olana kulak ver. Bak ben 4 düşük bir o kadar kimyasalla şu an gebelik haberi alsam inan sadece sevineceğim. Geçmişte ben de endişe, huzursuzluk, sıkıntı had safhada oluyordu. Ama artık sadece güzel haberleri güzel duygularla yaşamaya karar verdim. Gelmemiş olan şeyleri hem de kötü olan şeyleri asla düşünmem. Sen de çok güzel hayaller canlandır gözünde. Korkma canlandırmaktan. Dua ile birlikte sadece güzel düşüncelere yer veriver zihninde. Bizi biz yapan nasıl yaşadığımız, nasıl tepkiler verdiğimiz. Sen de bebeğine yakışır bir anne gibi hep güçlü, olumlu ve güzel düşünüver. Dualarım seninle canımÇok teşekkür ederim canım çok açıklayıcı yazmışsın. 1. Den sonra olmaz bir daha demişlerdi herkesin başına gelebilir dendi. Bi anda durduk yere 2. De dış oldu. Kızlar bi de bu gebelikler hep korunmayı bırakır bırakmaz oldu daha ne olduğunu anlayamadan tam korunmayı bırakıyoruz rahatlayacağım tak yine çift çizgi ama ilk defa bu kadar erken öğrendim ve betam güzel gibi geldi tabii önemli olan yarınki artışı
Bu arada rahim filmi de çektirdim ekimde her şey yolunda. Sürekli kendime şunu söylüyorum tüplerin açık hiçbir sorun yok her şey normal diye. Ama o içimdeki kötü sesler bazen daha güçlü çıkıyor
Kıyamam sana seni anksiyete konusunda birazcık anlayabiliyorum. Bu arada çok gecmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın güzelim . Doktora ne zaman gideceksin. Zor kontrol etmesi biliyorum ama 8 4 8 nefes yöntemini hiç denedin mi bir süre calıştıktan sonra beynine acil durumlarda bunu sakinlestiriciymis gibi kodlayabiliyorsun. 8 sn derin nefes al ( karin sisecek ve burundan)4 saniye nefes tut 8 saniye nefes ver karin yavas yavas inecek. Hem bebek icinde faydali bir sey oksijen seviyesini arttiriyorsun. Sen stres aninda bunu yaparken bebege de nefes verdigini dusun ve herseyin yolunda oldugunu hayal et. Belki sakinlesmende ise yarar balim. Allah bir daha yasatmasin. Ben senin guzel haberlerle gelcegine inaniyorum.Anksiyete var varrr olmaz mı özellikle sağlık konularında vardı ama bu 1. Gebelikten sonra 10 katına çıktı hatta günlük yazmaya başlamıştım eylülde ağrılarımı tiplerini bile not alıyordum
Şu doktordan hayırlı bir haber duysam rahatlarım ama
Mide bulantisi gelir mi ki . Herkese de gelmiyor kiKent grey alayım da kendimi tutup eskisinden almamam lazım bu sefer. Oruçluyken yoğun bakım ünitesiyim mesela benonda da saat belli fos fos iç sahura kadar diye gelen rahatlık. Mide bulantımız başlasa otomatik bir irade gelir mi acaba
O kadar güzel konuşuyorsun ki beni bile rahatlattınKötü sesler herşeyi kötü edebilir hayatta. Sen güzel olana kulak ver. Bak ben 4 düşük bir o kadar kimyasalla şu an gebelik haberi alsam inan sadece sevineceğim. Geçmişte ben de endişe, huzursuzluk, sıkıntı had safhada oluyordu. Ama artık sadece güzel haberleri güzel duygularla yaşamaya karar verdim. Gelmemiş olan şeyleri hem de kötü olan şeyleri asla düşünmem. Sen de çok güzel hayaller canlandır gözünde. Korkma canlandırmaktan. Dua ile birlikte sadece güzel düşüncelere yer veriver zihninde. Bizi biz yapan nasıl yaşadığımız, nasıl tepkiler verdiğimiz. Sen de bebeğine yakışır bir anne gibi hep güçlü, olumlu ve güzel düşünüver. Dualarım seninle canım
Hepiniz çok rahat, çok güzel bir gebelik dönemi geçirin sağlık, sıhhat, afiyetle inşaAllahO kadar güzel konuşuyorsun ki beni bile rahatlattın
Oy maşallah sana. Bak bu kadar da güzeel şeyler var. Hem film cektirdin orada ufak bile bi tikaniklik olan insanlar filmden sonra aciliyor da gebe kaliyor . Hem de masallah kaşı bir yerleeini rahat gebe kalabildin. Bu defa güzel bu defa en güzeli gelecek. Dua et bol bol. Yarın da güzel olcakÇok teşekkür ederim canım çok açıklayıcı yazmışsın. 1. Den sonra olmaz bir daha demişlerdi herkesin başına gelebilir dendi. Bi anda durduk yere 2. De dış oldu. Kızlar bi de bu gebelikler hep korunmayı bırakır bırakmaz oldu daha ne olduğunu anlayamadan tam korunmayı bırakıyoruz rahatlayacağım tak yine çift çizgi ama ilk defa bu kadar erken öğrendim ve betam güzel gibi geldi tabii önemli olan yarınki artışı
İnşallah, Allah razı olsun. Allah sana da bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHepiniz çok rahat, çok güzel bir gebelik dönemi geçirin sağlık, sıhhat, afiyetle inşaAllah
Gelir gelir. Hormonlar arttıkça göğüsler, mideler hepsi harekete geçecek illa ki. Çok olmasa da illa olur. UmuyorumMide bulantisi gelir mi ki . Herkese de gelmiyor ki
Amin canım inşaAllah.İnşallah, Allah razı olsun. Allah sana da bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHiçbirimizin kucağı boş kalmasın
İnşallah kızlar allah kimseyi sınamasın böyle konularlaÇok üzgünüm bunları yaşadığın için ama herşeyde vardır bir hayır bak ne güzel açıklamış arkadaş olacak hiçbirşeyin önüne geçemeyiz lütfen elinden geldiğince stres yapmamaya çalış sadece yarın değil bundan sonraki tüm muaynelerinde güzel haberler alacaksın inşallah ve bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına Allah’ın izniyle dualarımız seninle
İnşallahhh ediyorum bol bolOy maşallah sana. Bak bu kadar da güzeel şeyler var. Hem film cektirdin orada ufak bile bi tikaniklik olan insanlar filmden sonra aciliyor da gebe kaliyor . Hem de masallah kaşı bir yerleeini rahat gebe kalabildin. Bu defa güzel bu defa en güzeli gelecek. Dua et bol bol. Yarın da güzel olcak
Ya ben anlamadım ki benim goguslerde belirti yok.koku hassasiyetim yok.mide bulantim yok. Uyku bastirir dediler uyku da yok baya baya uykusuzum hatta gece çok uyanıyorumGelir gelir. Hormonlar arttıkça göğüsler, mideler hepsi harekete geçecek illa ki. Çok olmasa da illa olur. Umuyorumumduğum şeye bak belki bi umut sigaradan tiksinirim diye :)) sende belirti hiç yok mu ki
Meditasyonlar var ya güçlü olumlamalar. Onları dinlesene düzenli. Bi yerden sonra hakikaten düşünceler güzelleşiyor. Bir ara depresyona girdim farkında bile değildim ama farkedince sabah uyanınca, akşam uyurken dinleyerek uyudum. Ya da kendin deftere sadece güzel şeyler yazarak güzellikleri hatırlat kendine. Daha kolay geçer sanıyorum.Çok teşekkür ederim canım çok açıklayıcı yazmışsın. 1. Den sonra olmaz bir daha demişlerdi herkesin başına gelebilir dendi. Bi anda durduk yere 2. De dış oldu. Kızlar bi de bu gebelikler hep korunmayı bırakır bırakmaz oldu daha ne olduğunu anlayamadan tam korunmayı bırakıyoruz rahatlayacağım tak yine çift çizgi ama ilk defa bu kadar erken öğrendim ve betam güzel gibi geldi tabii önemli olan yarınki artışı
Evet şu güzel haberi duyayım çok iyi olacağım inanıyorumMeditasyonlar var ya güçlü olumlamalar. Onları dinlesene düzenli. Bi yerden sonra hakikaten düşünceler güzelleşiyor. Bir ara depresyona girdim farkında bile değildim ama farkedince sabah uyanınca, akşam uyurken dinleyerek uyudum. Ya da kendin deftere sadece güzel şeyler yazarak güzellikleri hatırlat kendine. Daha kolay geçer sanıyorum.
Merhaba herkese aranıza yeni katılıyorum.Şuan matmatt arkadaşımla aynı durumdayım çok stresliyim niye bukadar korkuyorum bilmiyorum.Kasıklarımda iğne saplanır gibi ağrı olup geçiyor adet olacakmışım gibi geliyor.6 yıldır bebek isteyen biri olarak Dış gebelikten çok korkuyorum.değerlerim düzenli yükseldi en son çarşamba 900 çıktı nedense kese kalp duyasıya kendimi yiyeceğim.Doktorum p.tesi gel kese için değerin uygun olur dedi ama ben dayanamıcam uyuyamıyorum yarın belki görünür diye gideceğim dua edin arkadaşlar şu keseyi göreyimEvet şu güzel haberi duyayım çok iyi olacağım inanıyorum
Bende sadece göğüs hassasiyeti var iç çamaşırı olunca çok zorlamıyor ama çıkarınca zorluyor biraz idare edilmeyecek gibi değil koku ve bulantı bende de yok ya acaba erken diye mi sen kaç haftalık gebesin şuanYa ben anlamadım ki benim goguslerde belirti yok.koku hassasiyetim yok.mide bulantim yok. Uyku bastirir dediler uyku da yok baya baya uykusuzum hatta gece çok uyanıyorumsadece arada kasığimda bir agri oluyor.
Yaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinMerhaba herkese aranıza yeni katılıyorum.Şuan matmatt arkadaşımla aynı durumdayım çok stresliyim niye bukadar korkuyorum bilmiyorum.Kasıklarımda iğne saplanır gibi ağrı olup geçiyor adet olacakmışım gibi geliyor.6 yıldır bebek isteyen biri olarak Dış gebelikten çok korkuyorum.değerlerim düzenli yükseldi en son çarşamba 900 çıktı nedense kese kalp duyasıya kendimi yiyeceğim.Doktorum p.tesi gel kese için değerin uygun olur dedi ama ben dayanamıcam uyuyamıyorum yarın belki görünür diye gideceğim dua edin arkadaşlar şu keseyi göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?