Veriyorlar onu ya ama hatırlatman lazım istemen lazım sanırım ben hem özel hem devlete gidiyordum o yüzden devlet veriyor mu pek aklımda kalmamış özelde alıyordum çünküDevlette göruntu bile vermiyorlar degil mi
Ben devlete devam edicem vermiyorlar sanıyordumVeriyorlar onu ya ama hatırlatman lazım istemen lazım sanırım ben hem özel hem devlete gidiyordum o yüzden devlet veriyor mu pek aklımda kalmamış özelde alıyordum çünkü
Bende devlette devam edicem şuanlık zaten özellerde Allah korusun acil durumlar olunca devlete yönlediriyor. Darla çünkü düşünüp vermeleri lazımBen devlete devam edicem vermiyorlar sanıyordumeğer vermezlerse zaten detayli ultrason falan olucak ya o zamanlar disarda yaptirip göruntu alirim diye dusunuyordum. Himm ben darlarim ki bunlari
İğneden sonra kontrole gitmek isticem aşkım aklımda. Şimdi ben adetin 5. günü femeraya başlıcam günde iki tane sabah akşam alıcam cumartesi kontrolüm var muhtemelen akşama iğne yap der. Sonra ben dicem ki 3 gün sonraya denk geliyo sanırım kontrole gelip yumurta çatladı mı diye bakalım sonrası zaten test günü beklemek oluyoTakip yapacak mı çatlama iğnesi sonrası? Bu önemli konu gebelik olana kadar. Her ay çatlamadan emin olmalıyız bak kuzum ihmal etme konuyu. Burda biri vardı. Amh 0.01’le hamile kalmış çok şükür. 3 tüp olumsuz olmuş yumurta bulanamamış. Ummadığı ve bıraktığı zamanda olmuş. Bol bol ümidin olsun senin de
Bende devlette devam edicem şuanlık zaten özellerde Allah korusun acil durumlar olunca devlete yönlediriyor. Darla çünkü düşünüp vermeleri lazım
Açıkcası buna bende çok hakim değilim 18 haftaya kadar gebelik deneyimledim sürekli kanamalı geçtiği için ben sürekli muayne oluyordum normal ilerlemiyordu ama bildiğim kadarıyla kalp atışını duyduktan sonra ikili taramaya için gidicez onun dışında ayda bir olucak idrar ve kana bakılcak işte bebek ölçümleri vs yapılcak aşılar için zaten sağlık ocağı iletişime geçicek doktor söyleyecek 1 ay sonra gel ve ya şeker yüklemesine şu haftada gel gibihaftaya baslarim darlamaya . Peki bir sey daha sorabilir miyim. Biz hep 10 gunde bir 2 haftada bir mi gidicez kontrollere. Bu doguma kadar mi boyle olacak
Kalp atışını duymadan sisteme gebe olarak bile girmiyorlar bizi sağlık ocağı kalp atışını duyduktan sonra bildirin demişti hastane sisteme girmezse biz gebe olarak giricez ve takip planlayacağız diye.haftaya baslarim darlamaya . Peki bir sey daha sorabilir miyim. Biz hep 10 gunde bir 2 haftada bir mi gidicez kontrollere. Bu doguma kadar mi boyle olacak
Hımmm. Ben simdi riskli gebelik olarak geçeceğime göre sık sık gidicem belki haftada bir olur heralde. Ayda bir çok uzun geldi banaAçıkcası buna bende çok hakim değilim 18 haftaya kadar gebelik deneyimledim sürekli kanamalı geçtiği için ben sürekli muayne oluyordum normal ilerlemiyordu ama bildiğim kadarıyla kalp atışını duyduktan sonra ikili taramaya için gidicez onun dışında ayda bir olucak idrar ve kana bakılcak işte bebek ölçümleri vs yapılcak aşılar için zaten sağlık ocağı iletişime geçicek doktor söyleyecek 1 ay sonra gel ve ya şeker yüklemesine şu haftada gel gibi
Dimi biz daha gebeciğiz. Daha tam değiliz kalp atısına kadar .olsun olsunKalp atışını duymadan sisteme gebe olarak bile girmiyorlar bizi sağlık ocağı kalp atışını duyduktan sonra bildirin demişti hastane sisteme girmezse biz gebe olarak giricez ve takip planlayacağız diye.
Riskli gebelikte 2 haftada bir olabilir diye düşünüyorum bende bi perinatoloğa muayne olcam ama erteliyorum hep perşembe bi muayne olayım diyorum önce ya da şeytan diyorki 1 hafta daha ertele iki randevuyu aynı güne denk getir çıkar aradan 1 taşla iki kuşHımmm. Ben simdi riskli gebelik olarak geçeceğime göre sık sık gidicem belki haftada bir olur heralde. Ayda bir çok uzun geldi bana
Sen de çok öteleme. Bul bi tane doktor yapış onaRiskli gebelikte 2 haftada bir olabilir diye düşünüyorum bende bi perinatoloğa muayne olcam ama erteliyorum hep perşembe bi muayne olayım diyorum önce ya da şeytan diyorki 1 hafta daha ertele iki randevuyu aynı güne denk getir çıkar aradan 1 taşla iki kuş
Ya bana yeşil alan falanda açtılarda İstanbuldayım şehre çok hakimde değilim eşimin izin alması gerekiyor sürekli izin alsında istemedim yeşil alan açmalarına rağmen randevu bulmak zor neyse bakalım perşembe kendi doktorum ne diyecek ona göre hareket edeyimSen de çok öteleme. Bul bi tane doktor yapış ona
Ya umarım çok iyi doktorlar karşına çıkar bu süreçte de kolay bir sekilde gecirirsin balımYa bana yeşil alan falanda açtılarda İstanbuldayım şehre çok hakimde değilim eşimin izin alması gerekiyor sürekli izin alsında istemedim yeşil alan açmalarına rağmen randevu bulmak zor neyse bakalım perşembe kendi doktorum ne diyecek ona göre hareket edeyim
Amin canım benim inşallah senin içinde öyle olsun Allah hep yüzümüzü güldürsünYa umarım çok iyi doktorlar karşına çıkar bu süreçte de kolay bir sekilde gecirirsin balımesin icin de senin icin de rahat mi rahat gecsin
Amin ya nolur ya aminAmin canım benim inşallah senin içinde öyle olsun Allah hep yüzümüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?