• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 6 20,7%
  • Kasım

OY: 17 58,6%
  • Aralık

OY: 6 20,7%

• Ankete Katılan
    29
Ben sabırsızım kızım bu akşam bir yolunu bulup kan vereceğim 😂 pazartesi doktora gideceğim doktorunda ameliyatı ve doğumu varmış yoğunmuş randevulu çalışmıyormuş şansıma erkenden kapısına dikileceğim 😅
Sende bu akşam kan ver değerini öğrenmiş olursun binlere geldiyse randevunu erken tarihe çekersin
😅😅😅 pazartesi de erken değil mi ya kafam da karıştı burayı dinledikçe. Her gün gidelim en iyisi. Kana saat kaçta gidiceksin? Ben de gideyim

evet bugun 11 dün 10 du. he akşam 8 gıbı yaptım:Dbuarada aktif anne bana oyle bir uyuyor ki cuk:D kjhggklh:D
Dpo8deki batmalar senin gibi pro tarafından yanlış anlaşılmaz zannımca ama 11 olmuş. Regl 2-3 güne di mi

😅😅😅 pazartesi de erken değil mi ya kafam da karıştı burayı dinledikçe. Her gün gidelim en iyisi. Kana saat kaçta gidiceksin? Ben de gideyim
Ben işten çıkışta hep 18.30 da verdim 2 saat içinde mail gönderdiler sonuçları bu akşam yolda olacağım için geç veririm diye düşünüyorum en 3 aralıkta beta 569 falandı değerlerim 3 katı gibi artıyor tahminimde bu akşam bin küsür olur
Cumartesi pazarda var yine aynı oranda artsa üç bine yaklaşır diye düşünüyorum

Sen bian önce acilden kan ver bence 800 lerde falan ne zaman çıkarsa ki ben yakın çıkar diye düşünüyorum 2 gün sonrasına ve ya direkt 1500 görürsen direkt bulabildiğin ilk randevuyu al en yakın zamana ve git sonra zaten 2-3 hafta sonra kalp atışına gidiceksin 🤣 sürekli muayne olmucaksın zaten 🥰 Fotoğraf almadım istemeden vermiyorlar zaten herhalde bilmiyorum onu gözünüzaydın deyince doktor ben pamuk gibi oldum tüm stres yük kalktı üzerimden ne soru sorabildim ne fotoğraf geldi aklıma
Tamam bugün ben acilde kan vereyim. İnşallah çok sıra yoktur maç da var akşam Galatasaray’ın kesin izlenir yani bizim evde.

Ben işten çıkışta hep 18.30 da verdim 2 saat içinde mail gönderdiler sonuçları bu akşam yolda olacağım için geç veririm diye düşünüyorum en 3 aralıkta beta 569 falandı değerlerim 3 katı gibi artıyor tahminimde bu akşam bin küsür olur
Cumartesi pazarda var yine aynı oranda artsa üç bine yaklaşır diye düşünüyorum
Sen çalışırken hep bunları düşündün değil mi :D

Tamam bugün ben acilde kan vereyim. İnşallah çok sıra yoktur maç da var akşam Galatasaray’ın kesin izlenir yani bizim evde.
Kanı ver eve gidersin ya da maçtan sonra gidersin canım hemen kadın doğum acili olan bir hastaneye gidersen orada pek sıra olmuyor acildeki sonuçlar hemen düşüyor e nabız diye biliyorum burada öyle

Kanı ver eve gidersin ya da maçtan sonra gidersin canım hemen kadın doğum acili olan bir hastaneye gidersen orada pek sıra olmuyor acildeki sonuçlar hemen düşüyor e nabız diye biliyorum burada öyle
Tamam teşekkür ederim gerçekten çok merak ediyorum değerimi

Askim hep temizlik yaptım yaa cam kapı girdim valla zor çıktım işin içindennn 🥲 dedim benim yumurtlama günleri yaklaşmadan şunları bi halledeyim sonra yatarım 😂😂
Kolay gelsin ellerin dert görmesin civciv. 🐣 yumurtlama günlerin ne zaman kaç gün kaldı

Hahahahaha ben muhasebeciyim kafamda binlerce sekme açık hepsini aynı anda düşünüyorum 😂
Pazartesi günü izin aldım o doktoru pazartesi yakalamam lazım 😂
Özellikle o doktor olmasının sebebi var mı? Ben eşime yeni soyledigim için daha yeni heyecanlanmaya başladım. Çaktırmamaya çalışırken heyecanımı yutuyordum 😅 senin değerlerin üç katı gidiyormuş gerçi ama yine de seninkilere yakın bir şey görürüm diye umuyorum

Kolay gelsin ellerin dert görmesin civciv. 🐣 yumurtlama günlerin ne zaman kaç gün kaldı
Benim döngüm pert oldu geçen aydan canim ama 12 16 arası diyebilirim 🐣 ben aralık sonuyum yani her halükarda gibi duruyor, sen bugün beta verdin di mi bebis sonuç ne zaman çıkıyormus, sen nasılsın belirtilerin başladı mı 😍

Özellikle o doktor olmasının sebebi var mı? Ben eşime yeni soyledigim için daha yeni heyecanlanmaya başladım. Çaktırmamaya çalışırken heyecanımı yutuyordum 😅 senin değerlerin üç katı gidiyormuş gerçi ama yine de seninkilere yakın bir şey görürüm diye umuyorum
Hamilelik düşünmüyorken genel bir muayene olmaya gitmiştim o doktora gebelik düşünüp düşünmediğimi vs sordu ilgilenmişti rahim ve yumurtalıklarıma baktı vs bir sorun yok herşey normal demişti genel olarak kanım ısındı ama ilerleyen süreçte durum nasıl olur bilmiyorum bana en yakın yer o yüzden orayı tercih ettim ama değişebilir tabiki

Değerlerim ilk zaman 3 kar arttı şuanda da 3’e yakın artıyor bu akşam verdiğim kanla çıkan sonucu sana söylerim az çok tahmin yapabilirsin bence

Benim döngüm pert oldu geçen aydan canim ama 12 16 arası diyebilirim 🐣 ben aralık sonuyum yani her halükarda gibi duruyor, sen bugün beta verdin di mi bebis sonuç ne zaman çıkıyormus, sen nasılsın belirtilerin başladı mı 😍
Sana zaman da geçmez şimdi ben de merak ediyorum seni bana da geçmiyor. Bugün beta verdim pazar günü sonuç çıkacak. Ama galiba onu bekleyemeyeceğim akşam vereceğim test. Halsizim biraz 🤏🏼 o kadar şimdilik

Hamilelik düşünmüyorken genel bir muayene olmaya gitmiştim o doktora gebelik düşünüp düşünmediğimi vs sordu ilgilenmişti rahim ve yumurtalıklarıma baktı vs bir sorun yok herşey normal demişti genel olarak kanım ısındı ama ilerleyen süreçte durum nasıl olur bilmiyorum bana en yakın yer o yüzden orayı tercih ettim ama değişebilir tabiki

Değerlerim ilk zaman 3 kar arttı şuanda da 3’e yakın artıyor bu akşam verdiğim kanla çıkan sonucu sana söylerim az çok tahmin yapabilirsin bence
Tamam haberleşelim akşama doğru

Sana zaman da geçmez şimdi ben de merak ediyorum seni bana da geçmiyor. Bugün beta verdim pazar günü sonuç çıkacak. Ama galiba onu bekleyemeyeceğim akşam vereceğim test. Halsizim biraz 🤏🏼 o kadar şimdilik
Ayyy akşam mii kiz çook heyecanlı inşallah hep rahat bir hamilelik geçirirsin bebis ve sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın yani bu topikteki herkes inşallah 🌺 he ya valla günler geçmiyor kendimi her gün başka bir şeye vericem valla çok kafaya takmicam

Back
X