Ben perşembeye aldım randevu ama çok var ya ben ne yapacam o kadar bekleyemem kipazar da vermem lazım. onu acilde hallederim. 1 hakkım varsa kullanayımsalı da yine sağlık ocağı. Yeter herhalde. Haftaiçi bir gün kadın doğuma görüneyim bakalım. Plan böyle. 2-3 kez bakmak yeterli herhalde.
Umarım verebilirsin acilde beta bana yaptıkları gibi yapmazlar inşallahpazar da vermem lazım. onu acilde hallederim. 1 hakkım varsa kullanayımsalı da yine sağlık ocağı. Yeter herhalde. Haftaiçi bir gün kadın doğuma görüneyim bakalım. Plan böyle. 2-3 kez bakmak yeterli herhalde.
Bugün iyiyim ağrım falan geçti hep azcık akıntım var gibi bakalım dpo 9 bugünTeşekkür ederim kuzum. Nasılsın bugün
Kızlar bişi fark ettim bugün hesap yaparken benim yumurtlama 21 ekim ya doktor regl tarihimi değiştirmişti normalde sat 30 eylüldü ama geç yumurtlamadan dolayı 5 ekim söyle dedi doktora her gittiğimde bende öyle söyledim ama hesapladıgımda 5 değil 7 ekim olması gerekiyor 30 günde 1 olarak hesaplıyorum yumurtlama ya göre ama 2 gün için değişiklik yapmaya gerek yok heralde 7+1 de kontrole gittiğimde bebek 6+6 çıkmıştı mesela aslında 7 ekime göre tam uyumlu çıkmış daha sonra 7+3 te gitmiştim devlete kayıt açmak ıcın ordada 7+2 çıkmıştı ogunde 7ekime göre 1 gün önde oluyor sonradan öne geçme olasılıgı olduğu ıcın 5 ekim olarak kalsın en iyisi hiç birsey demiyimçünkü benim oğlan da günüm net olmasına rağmen 28 günde bir oluyordum ozaman başta 4 gün geriyken sonradan 1 hafta kadar önde gitmişti sonlarda özellikle bu sefer sezeryan olacağı için erken yada geç alma durumları olmasın 5 ekim kalsın dimi
Dırın dırın dırın dırın…Bugün iyiyim ağrım falan geçti hep azcık akıntım var gibi bakalım dpo 9 bugün
Diş çekim bahanesini kullanırım en azından 1 kere diye düşündüm deniycem şansımı bakalımUmarım verebilirsin acilde beta bana yaptıkları gibi yapmazlar inşallah
Beklersinn sakin ol. Gün dediğin gelip geçiyor. Sıkıntı yapmamak önemli şu an hepimiz içinBen perşembeye aldım randevu ama çok var ya ben ne yapacam o kadar bekleyemem ki
Evet gittiğim tüm doktorlarda öncesindede bundada aynı şeyleri söylemişti onlara takılmıyorum yanı bır kaç gün önde yada gerideUltrasonda doktorun imleci koyduğu yere göre bebeğin ölçüsü değişiyor
Muayene sırasında farklı açılarda bile farklı ölçü yani farklı hafta çıkıyor
Birkaç gün önemli değil demişti doktorum, haftasıyla birkaç günlük fark olsa da birebir aynı olsa da uyumlu olması yeterli
Döllenmeden dolayı doktorun son adet tarihini değiştirdiyse söylediği yeni tarihe göre bebeğin haftasını hesaplamak daha sağlıklı olur
Ay sorma. Arkadaşımız geldi bi tane. Eşimle aynı anda girdi eveCanım sen dün akşam neler yaptın eşin eve gelince konuşuruz demişti hani eee gs da maçı kazandı malum çifte mutluluk mu ?
Tatlış heycanlar başlamış bileAy sorma. Arkadaşımız geldi bi tane. Eşimle aynı anda girdi eveBen sevindim tabi de o Beşiktaşlı Arkadaşa çaktırmadık. Sonrasında da ‘aşkım insan evde söyler sarılır falan’ dedi. Heyecandan ağlamış. Geldi hemen hesap yapmaya başladı hangi lohusa pijamasını istermişim :) ona göre fiyat yazacak. İsim sorunsalı başladı. Turanmış erkek olursa. 2 isim olsun bi sen bi ben koyalım dedi çamaşır atıcam makineye diyorum ben atarım diyor. Dur bakalım şu an güzel
Sende durumlar nasıl? Eşin sevinçli mi nasılsınızTatlış heycanlar başlamış bileçok güzel ya hep böyle güzel gidicek merak etme nazlanın tadını çıkarın bu dönemin diyen tecrübeli anneler var
Tabi çok sevinçli onunda sürekli gözleri dolar göbeğim büyüdü hafiften gibi gelmiş ona farkedince heycanlı heycanlı anlatıyor gözler kıpkırmızı falan onu böyle görünce çok mutlu oluyorum. Devamı gelsin inşallah kötü sonuçlanınca önceki ister istemez içimizde bir korku var ama işte yinede enerjiyi modu yüksek tutup kötü düşünmemeye çalışıyoruz. Kötü şeyleri nasıl kafamızda büyütüyorsak güzel şeyleride büyütebiliriz buna odaklanmaya başladık ve herşey daha güzel çok şükürSende durumlar nasıl? Eşin sevinçli mi nasılsınız
Duygusal babalarTabi çok sevinçli onunda sürekli gözleri dolar göbeğim büyüdü hafiften gibi gelmiş ona farkedince heycanlı heycanlı anlatıyor gözler kıpkırmızı falan onu böyle görünce çok mutlu oluyorum. Devamı gelsin inşallah kötü sonuçlanınca önceki ister istemez içimizde bir korku var ama işte yinede enerjiyi modu yüksek tutup kötü düşünmemeye çalışıyoruz. Kötü şeyleri nasıl kafamızda büyütüyorsak güzel şeyleride büyütebiliriz buna odaklanmaya başladık ve herşey daha güzel çok şükür
inşallah onu bilmiyorum benim en son 6nin üstündeydi ilac kullanmama rağmen o yüzden ilaç dozunu yükselttik çarşamba kontrolüm var
Aynennnn hayırlısı bakalımDırın dırın dırın dırın…heyecan dorukta
Canım öncelikle gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallahTiroid türeviymiş. Diğer troid türevleri normal değermiş o yüzden çok korkunç değilmiş.
Teşekkür ederim hmyraCanım öncelikle gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallahAma lütfen tsh ihmal etme yüksek senin ki de ilaç baslarlar hamilelikte 2 buçuk altı istiyor doktorlar.
Çok var be perşembeye benim o zamana kadar gitmem lazım benceBeklersinn sakin ol. Gün dediğin gelip geçiyor. Sıkıntı yapmamak önemli şu an hepimiz için
Ben iyiyim kimyasal sonrası işte şuan tiroid şeker vitaminler bunları düzeltmeye çalışıyorum Şubat ayı gibi tekrar denemek istiyorum bakalım dua bekliyorum hamislerimden. Hep takipteyim güzel haberlerinizi bekliyorumTeşekkür ederim hmyradoktor ne derse onu yapacağım işte, başka da çözümüm yok sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?