• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 7 18,9%
  • Kasım

OY: 23 62,2%
  • Aralık

OY: 7 18,9%

• Ankete Katılan
    37
Yok oyle birsey hissetmiyorum ama burda okuyoruz ya hep psikolojik agri oluyo felan diye. Onlardan etkilendim sanırım. Ama fiziksel olarak baya hissettim yani o ağrıyı.
Evet bazen insan belirti uyduruyor hatta abartıyor ama mantıklı düşününce de içten içten abarttığını farkediyor :D iyi düşünelim ve iyi olsunn 😅🤲🏻

Evet ya fena geçer inşallah yakında 9+0 olduk bugün 13 ten sonra geçer heralde 🥴
Evet en büyük şansım o ❤💐
Ay harika bizde öyleydik ev alınca binalar ayrıldı ama yakınız yinede 😍 inşallah 🤲
Sen kalp atışını duymuş muydun? Her şeyi unutuyorum :D söylediysen de kusura bakma

Duydum 7+1 de baya oldu 🥰 olsun bende unutkanım cok sıkıntı değil 🤭
Demek ki 7’lerde cidden duyuluyor. Bu hafta içi duymam herhalde. 2 hafta var duymama. Kese görürüm bu hafta o zaman bakalım hayırlısı. Şimdi kan vermeye gidiyorum. Heyecan dorukta. Ve e-bebeke gideriz, fiyatlar asayiş berkemal mi bakalım

Demek ki 7’lerde cidden duyuluyor. Bu hafta içi duymam herhalde. 2 hafta var duymama. Kese görürüm bu hafta o zaman bakalım hayırlısı. Şimdi kan vermeye gidiyorum. Heyecan dorukta. Ve e-bebeke gideriz, fiyatlar asayiş berkemal mi bakalım
Ver bakalım betan kaç olmuş ben de vericem yarın. Randevumumu iple çekiyorum allahım güzel şeyler duymak nasip etsin

Kuzum ilk kez mi kan vericeksin yoksa takip için mi? Ben de bugünden itibaren çalışmalara başlıyorum yeniden. Femaraya da başladım.

Kızlar dua edin nolur hamilelerin duası kabul olurmuş bu ay ben de aranıza katılıyım. Hepinizi öpüyorum 🥹💕

Kuzum ilk kez mi kan vericeksin yoksa takip için mi? Ben de bugünden itibaren çalışmalara başlıyorum yeniden. Femaraya da başladım.

Kızlar dua edin nolur hamilelerin duası kabul olurmuş bu ay ben de aranıza katılıyım. Hepinizi öpüyorum 🥹💕
Yavrumm özledim seni. İkinci verişim ilki 633 çıktı cuma gününe ait değer.

Kızlaaar değer 1200’lerde bekliyorduk değil mi? Cuma 633’tü. Atıyorum bakın acilll

Eklentiler

• IMG_2564.webp
    IMG_2564.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 36
Hadi gözümüz aydın maşallah canım. Belirtiler başladı mı nasıl gidiyor ❤️
Ağrılarım geçti çok şükür, artık karın altında hissediyorum. Mide bulantısı başlayacak gibi. Şu an kötü kokularda var hassasiyet. Midem reflü gibi yediklerim dokunmaya başladı bugün. Bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ e bebeke gittim ben teyzesi biliyo musun. Yakında senin için de gideceğiz, sana dua ediyoruz biz

Ağrılarım geçti çok şükür, artık karın altında hissediyorum. Mide bulantısı başlayacak gibi. Şu an kötü kokularda var hassasiyet. Midem reflü gibi yediklerim dokunmaya başladı bugün. Bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ e bebeke gittim ben teyzesi biliyo musun. Yakında senin için de gideceğiz, sana dua ediyoruz biz
Yaaa minik kuşum sağlıkla büyüsün annesi bakalım prenses mi gelecek yoksa prens mi 😍 inşallah ben de bu ay pozitifi görürüm birlikte doğumu bekleriz canım benim 🐣

Ben gidemediğim için kaset test yaptım bi de innovita yaptım sabah ilk idrarla koyulaşma var mı diye yani iyiye gidiyor mu diye

Eklentiler

• 55E0D2A1-F70B-4ABD-978D-CB9DD8C67B68.webp
    55E0D2A1-F70B-4ABD-978D-CB9DD8C67B68.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 34
Yaaa minik kuşum sağlıkla büyüsün annesi bakalım prenses mi gelecek yoksa prens mi 😍 inşallah ben de bu ay pozitifi görürüm birlikte doğumu bekleriz canım benim 🐣
Biz de merak ediyoruz ya 🐣 Kuzum göreceksin inşallah inanıyorum totem yaptım :D Bildiğimiz ne kadar dua varsa, olumlama meditasyonları varsa yapalım. Önce inanç :))) keyfin nasıl

Ben gidemediğim için kaset test yaptım bi de innovita yaptım sabah ilk idrarla koyulaşma var mı diye yani iyiye gidiyor mu diye
Baya kopkoyu maşallah gurbetsel. İyi görünüyor beklediğimiz gibiyse değerin artmıştır

Evet canım 7 den önce karından duymak zor vajinal duyulur anca yada ultrasonda kalp atısı görülür ama erken haftalarda dinletmiyorlar doktorlar pek en iyisi oyüzden 7 den sonra gitmek kalp için
Evet bu hafta keseyi görürsün inşallah 😍🤲 ay bekliyorum bende heyecanla 😍
Uçuk uçuk fiyatlar fena bende hiç birşey kalmadı her şeyi dagıttım çocuk yapmıcam diye şimdi ilk çocuk gibi herseyi 0 dan alıcam 😂

Back
X