- 6 Kasım 2025
- 370
- 246
- 18
- 28
Güzel canım gayet iyiKızlar bu arada kan sonucun cıktı 49.3 iki gün önce 26.2 idi artış güzel dimi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel canım gayet iyiKızlar bu arada kan sonucun cıktı 49.3 iki gün önce 26.2 idi artış güzel dimi sizce
Başla bugünden hemen kuzum yarasın bebişeKızlarr takviyelerim elime yeni ulaştı. Mummy kullanayım diyorum.
Evet bazen insan belirti uyduruyor hatta abartıyor ama mantıklı düşününce de içten içten abarttığını farkediyorYok oyle birsey hissetmiyorum ama burda okuyoruz ya hep psikolojik agri oluyo felan diye. Onlardan etkilendim sanırım. Ama fiziksel olarak baya hissettim yani o ağrıyı.
Sen kalp atışını duymuş muydun? Her şeyi unutuyorumEvet ya fena geçer inşallah yakında 9+0 olduk bugün 13 ten sonra geçer heralde
Evet en büyük şansım o ❤
Ay harika bizde öyleydik ev alınca binalar ayrıldı ama yakınız yinedeinşallah
❤
Başladım ilk tableti yuttum. B12 de var içindeBaşla bugünden hemen kuzum yarasın bebişe![]()
Duydum 7+1 de baya olduSen kalp atışını duymuş muydun? Her şeyi unutuyorumsöylediysen de kusura bakma
Şifa olsun ama bir ise yaramadı bende b12 hala aynıyımBaşladım ilk tableti yuttum. B12 de var içindesöylenenleri unutmam artık inşallah
Demek ki 7’lerde cidden duyuluyor. Bu hafta içi duymam herhalde. 2 hafta var duymama. Kese görürüm bu hafta o zaman bakalım hayırlısı. Şimdi kan vermeye gidiyorum. Heyecan dorukta. Ve e-bebeke gideriz, fiyatlar asayiş berkemal mi bakalımDuydum 7+1 de baya olduolsun bende unutkanım cok sıkıntı değil
![]()
Ver bakalım betan kaç olmuş ben de vericem yarın. Randevumumu iple çekiyorum allahım güzel şeyler duymak nasip etsinDemek ki 7’lerde cidden duyuluyor. Bu hafta içi duymam herhalde. 2 hafta var duymama. Kese görürüm bu hafta o zaman bakalım hayırlısı. Şimdi kan vermeye gidiyorum. Heyecan dorukta. Ve e-bebeke gideriz, fiyatlar asayiş berkemal mi bakalım
Kuzum ilk kez mi kan vericeksin yoksa takip için mi? Ben de bugünden itibaren çalışmalara başlıyorum yeniden. Femaraya da başladım.Demek ki 7’lerde cidden duyuluyor. Bu hafta içi duymam herhalde. 2 hafta var duymama. Kese görürüm bu hafta o zaman bakalım hayırlısı. Şimdi kan vermeye gidiyorum. Heyecan dorukta. Ve e-bebeke gideriz, fiyatlar asayiş berkemal mi bakalım
Yavrumm özledim seni. İkinci verişim ilki 633 çıktı cuma gününe ait değer.Kuzum ilk kez mi kan vericeksin yoksa takip için mi? Ben de bugünden itibaren çalışmalara başlıyorum yeniden. Femaraya da başladım.
Kızlar dua edin nolur hamilelerin duası kabul olurmuş bu ay ben de aranıza katılıyım. Hepinizi öpüyorum![]()
Hadi gözümüz aydın maşallah canım. Belirtiler başladı mı nasıl gidiyorYavrumm özledim seni. İkinci verişim ilki 633 çıktı cuma gününe ait değer.
Ağrılarım geçti çok şükür, artık karın altında hissediyorum. Mide bulantısı başlayacak gibi. Şu an kötü kokularda var hassasiyet. Midem reflü gibi yediklerim dokunmaya başladı bugün. BilmiyorumHadi gözümüz aydın maşallah canım. Belirtiler başladı mı nasıl gidiyor![]()
Ooo maşallahKızlaaar değer 1200’lerde bekliyorduk değil mi? Cuma 633’tü. Atıyorum bakın acilll
Yaaa minik kuşum sağlıkla büyüsün annesi bakalım prenses mi gelecek yoksa prens miAğrılarım geçti çok şükür, artık karın altında hissediyorum. Mide bulantısı başlayacak gibi. Şu an kötü kokularda var hassasiyet. Midem reflü gibi yediklerim dokunmaya başladı bugün. Bilmiyorume bebeke gittim ben teyzesi biliyo musun. Yakında senin için de gideceğiz, sana dua ediyoruz biz
Biz de merak ediyoruz yaYaaa minik kuşum sağlıkla büyüsün annesi bakalım prenses mi gelecek yoksa prens miinşallah ben de bu ay pozitifi görürüm birlikte doğumu bekleriz canım benim
![]()
Baya kopkoyu maşallah gurbetsel. İyi görünüyor beklediğimiz gibiyse değerin artmıştırBen gidemediğim için kaset test yaptım bi de innovita yaptım sabah ilk idrarla koyulaşma var mı diye yani iyiye gidiyor mu diye
Evet canım 7 den önce karından duymak zor vajinal duyulur anca yada ultrasonda kalp atısı görülür ama erken haftalarda dinletmiyorlar doktorlar pek en iyisi oyüzden 7 den sonra gitmek kalp içinDemek ki 7’lerde cidden duyuluyor. Bu hafta içi duymam herhalde. 2 hafta var duymama. Kese görürüm bu hafta o zaman bakalım hayırlısı. Şimdi kan vermeye gidiyorum. Heyecan dorukta. Ve e-bebeke gideriz, fiyatlar asayiş berkemal mi bakalım