• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 7 18,9%
  • Kasım

OY: 23 62,2%
  • Aralık

OY: 7 18,9%

• Ankete Katılan
    37
İkiz pek alakası yok ya ben cok araştırdım normal tek bebekte arttıgı gibi artan ikiz çıkan cok vücudun beta hCG yi nekadar üretip salgıladığı ile alakalı kişiden kişiye değişen bişi yani
Erkek deme sebebim benim oglandaki gibi artmıs baya benzer oyüzden içimden öyle geçti yoksa öyle bisi yok tabiki 🤭
Ay bilinse ne güzel olur. Her ay bi şeyler alırdık :D bugün Philips anne göğsü yapısında olan trendlerdeki biberonu aldım :D 2 kıyafet aldım. Alası da geliyor insanın he :) her ay parça parça alalım da masraf birden olmasın.

Var ama Salı mı gideyim oraya da perşembe sabah kadın doğumda randevum var ya
Çok merak ettiğin için yarın git diyecektim ama keseyi hangi değerlere yakınken gördüğünü bilirdin uzak değilse ver gitsin:D

Ama misafirim var ya sabah onlar geç gidecek yarın akşama
Bekle o zaman randevuyu. Beta baksan da bakmasan da ne farkeder ki. Sağlıklı olsun kese görülsün 💜

inşallah bende sizler gibi pozitifi bu ay görürüm :) hhamilelik mesajlarının hepsini mutlulukla okudum 🥹
Merhaba :) amin inşallah. Ne zamandır deniyorsunuz canım

Ay daha gelemediler yoldalar 😂 ama erken doğdu 7 buçuk aylık yeni doğmuş gibi yani şu an 2 buçuk ay oldu doğalı herhalde
Oyy kıyamam prematüre bebek. Sağlığı gelişimi güzel olsun inşallah. Sen de bitirdin işleri, buralara bakınıyorsun:)

1 yıl oldu valla eşiminde benimde testlerimiz hepsi çok normal hsg çektirdim o da temiz çıktı🫠 aşılama yaptırdık bu ay umarım tutar 🙏🏼
Şimdiye kadar ovülasyon takip etmiş miydin canım? Daha yeni mi çatlama günlerini takşp ediyorsun? İnşallah tutar bu ay. Hiç sorun yok

Back
X