- 13 Temmuz 2025
- 166
- 141
- 18
Zaten direkt söyler folik asit kullanman lazım diyeUmarım gereksiz bilgiler vermeye kalkmamhocam aslında yumurtlama günlerini değerlendik falan gibi. Çok uzak değiliz o zaman birbirimize biz. 1 hafta var satlarımız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten direkt söyler folik asit kullanman lazım diyeUmarım gereksiz bilgiler vermeye kalkmamhocam aslında yumurtlama günlerini değerlendik falan gibi. Çok uzak değiliz o zaman birbirimize biz. 1 hafta var satlarımız
Canım özel değilse neden sonlandı gebeliğin?Zaten direkt söyler folik asit kullanman lazım diyebende planlı gebelik kullanıyorum demiştim. Doktorlar arasında ortal bir dil olması açısından sanırım tam bilmiyorum son adet tarihine göre hesaplıyorlar ve dönemi 28 gün olarak hesaplıyorlar ben 30 günde bir regl oluyorum mesela bebek büyüdükçe sanırım ölçülere göre uyuma bakıyorlar önceki gebeliğim 18 haftada sonra bulmuştu otopsiye gitmişti ve gelişimi haftasıyla uyumluydu oradan biliyorum bende döllenmeye göre gelişim önde veya geride olabiliyor 1-2 hafta sanırım
Otopside birşey çıkmadı canım zaten hep kanamalı geçiyordu birden doğum başladı ve doğum yaptım Allah ne bana ne de kimseye yaşatsın istemem doğum yapıyorsun sancıları çekiyorsun ve kucağın boş dönüyorsunCanım özel değilse neden sonlandı gebeliğin?
gerçekten çok üzücü, bi daha yaşamaOtopside birşey çıkmadı canım zaten hep kanamalı geçiyordu birden doğum başladı ve doğum yaptım Allah ne bana ne de kimseye yaşatsın istemem doğum yapıyorsun sancıları çekiyorsun ve kucağın boş dönüyorsun
Sendeki kasım aşkıŞuanki ikinci gebeliğim onuda geçen sene kasım ayında öğrenmiştim bunuda kasım ayında öğrendim Allah ın izniyle güzel geçer ve sağlıkla gelir miniğim inşallah
Hala korkularım var tabiki aklıma geldikçe üzülüyorum ama geçti gitti çok şükür kendimi biraz toparladıktan sonra tekrar denemek istedik ve 3. Ayda oluştu gebelik Allah herkese nasip etsin inşallah sağlıklı gebelik sağlıklı evlatlargerçekten çok üzücü, bi daha yaşamamoral da bozmayalım gelmiş geçmiş olsun nasibi oymuş demek ki. Cennette karşılar sizi
Amin canım seninde inşallah sağlıklı geçsin gebeliğin ve sağlıkla gelsin yavrunSendeki kasım aşkısağlıkla tamamlanmayı nasip etsin Allahım
neler kullanıyorsun peki
Tamam canım yarın sağlık ocağına danışıp alcağım zaten betam var. Hangisini kullanıyorsunAmin canım seninde inşallah sağlıklı geçsin gebeliğin ve sağlıkla gelsin yavrunşuan folik asit kullanıyorum ve tiroid hafif yüksek çıkmış bu hafta onun için ilaç kullanmaya başladım sen eğer kullanmıyorsan folik asit mutlaka başla bekleme muayne olmayı
Hiç bekleme gebeliğin planlıysa keşke ilk düşündüğünde başlasaydın ilk 3 ay çok önemli folik asit ben folicus diye birşey kullanıyorum öncekinde de onu vermişti eczacı bunda da onu aldım 90lı paket var onu almıştım yeni bitti o da zaten dün ikincisini aldım ilk 3 ay kullancaz zatenTamam canım yarın sağlık ocağına danışıp alcağım zaten betam var. Hangisini kullanıyorsun
Çok da boş geçmedim bak dur, bunu kullandım 1 ay. Düşük belki değerleri ama bomboş değildir diye umut edelim. Folik mi folat mı kullandığınDoktor kan testinde folat değerimi çok yeterli bulmuştu doğru yapmışssın öncesinden başlayarak demişti Korunmayı bırakınca direkt muayne olmuştum kadn doğuma ne önerirsiniz tekrar gebelik istiyoruz diye danıştım hemen başlamamı söylemişti
Ben pek hakim değilim ama inosotol yumurta kalitesine iyi geldiğini biliyorum ve folik asit günlük 400ug miydi 400mg miydi böyle birşey olması lazım günlük alınması gerekenÇok da boş geçmedim bak dur, bunu kullandım 1 ay. Düşük belki değerleri ama bomboş değildir diye umut edelim. Folik mi folat mı kullandığın
Pcoslar inositolu yüksek doz alıyor. Bu azdı sanırım ama iyi geldi. Desteğe ihtiyacım varmış demek. O zaman folik değeri güzel. Yarın ecznden daha verimli bir şey alırım anne grubuna özel şimdi yatayım da sabah teste gideyimBen pek hakim değilim ama inosotol yumurta kalitesine iyi geldiğini biliyorum ve folik asit günlük 400ug miydi 400mg miydi böyle birşey olması lazım günlük alınması gereken
Güzel sonuçlar gelir inşallahPcoslar inositolu yüksek doz alıyor. Bu azdı sanırım ama iyi geldi. Desteğe ihtiyacım varmış demek. O zaman folik değeri güzel. Yarın ecznden daha verimli bir şey alırım anne grubuna özel şimdi yatayım da sabah teste gideyimiyi geceler kuzum
Rahmimiz genişleyecek artık bebek yer açacak kendine, ara sıra olur böyle.Ya kızlar karın ağrısına uyandım. Adet ağrısı gibi çok korktum ne bu böyle. Belim de ağrıdı. Beni endişendirmeyen tek şey tek taraflı değil. Direkt komple alt karnım rahim olan. İdrara da sıkışmışım zaten panik oldum.
Olmazmi bitmiyorAy daha neler duyalım çatı darlığı falan. Hiç duymadığıim terimler. Bu yolda öğrenilecek amma da şey varSende yokmuş neyse ki genetiği kırmışsın
Detaylı bakacaklarsa aç git sadece beta hCG ise fark etmez canım ay heyecanlandımKızlar günaydın,kan testine aç mı tok mu gidilir