• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 16,7%
  • Kasım

OY: 11 61,1%
  • Aralık

OY: 4 22,2%

• Ankete Katılan
    18
Evet canım, sağlık ocağına bildiri yapmak gerekiyormuş. Bugün için ilk randevuyu aldım ama daha 9 olmadan kan alım yapılıp araç gidiyormuş. Zaten bi gün önceden gidip kağıt almak lazımmış. Yapılacak test kağıdımı alabildim. Kadın doğuma da git mutlaka sonra buraya yeniden bildir takip yapılması lazım dedi. Kilo vs
Nasıl bir sistemmiş o garipmiş ben gittiğimde direkt aldılar kanı pozitif çıkarsa diğer değerlerinizede bakmamız lazım dediler ve baktılar kalp atışından sonra bildir diyorlar takip için kalp atışından sonra sistemlerde gebe olarak görünüyoruz

Ay ben dayanamazdım koş bi acile testim pozitif çıktı ama kan testi vermedim ilaç kullancam ve ya ağrılarım var alırlar kanı😅
Biliyorum aslında ama çok merak etmemiştim betamı. Şimdi veremeyince de çok gıdıklandım :D Sabırsız olmak istemiyorum adam 3 şey işaretledi, ilgili de bi tip. Güzel güzel baktırır kanıma :D pazarı bekliyorum ya gaza getirme nolur

Nasıl bir sistemmiş o garipmiş ben gittiğimde direkt aldılar kanı pozitif çıkarsa diğer değerlerinizede bakmamız lazım dediler ve baktılar kalp atışından sonra bildir diyorlar takip için kalp atışından sonra sistemlerde gebe olarak görünüyoruz
Nerde yaşıyorsun? Ben Tekirdağdayım. 250 binlik bir nüfus olduğum ilçe. Farklı ilçenin labına gidiyormuş kanlar. Sistem maalesef böyle dedi adam da üzüldü :D

Biliyorum aslında ama çok merak etmemiştim betamı. Şimdi veremeyince de çok gıdıklandım :D Sabırsız olmak istemiyorum adam 3 şey işaretledi, ilgili de bi tip. Güzel güzel baktırır kanıma :D pazarı bekliyorum ya gaza getirme nolur
Hayır gaza getirmeye çalışmıyorum ben 3 kere kan verdim 3. Biraz bonustu😂 ilki battan iki gün önce 400 çıktı ikinci iki gün arayla 1076 çıktı üçüncü aile hekiminden rica ettim 2 buçuk gün arayla 4300 lerde çıktı ve kafam aşırı rahat etmişti 😂 hatta ikiz olabilir mi diye espiriler yapıldı baya hoşuma gitmişti😂

Öyleymiş ama kanımı yarın alacaklar ya. Beta pazar günü çıkar tahminimce dedi. Diğeri işin cumartesi öğlen dedi. Nabıza yüklenirmiş. Kanı verseydim gerisi gelirdi de :D sen naptın
Hadi hayırlısı ben de dpo 7 sanırım yani dün yaptığımız hesaba göre :KK48: hafif kasık ağrılarım var ara ara ortada ara ara solda onun dışında ağlama krizine giriyorum arada :) dün gece keşke halimi görseydiniz 5 dk ağlıyorum 10 dk gülüyorum kafayı sıyırdım iyice :)

Daha önce baktırdın mı beta ilk kez mi vericeksin

Hadi hayırlısı ben de dpo 7 sanırım yani dün yaptığımız hesaba göre :KK48: hafif kasık ağrılarım var ara ara ortada ara ara solda onun dışında ağlama krizine giriyorum arada :) dün gece keşke halimi görseydiniz 5 dk ağlıyorum 10 dk gülüyorum kafayı sıyırdım iyice :)
Güzel haberi sende alırsın inşallah canım 🩵

Doktor söyledi. Laboratuvarın alım saatleri var sanırım. Şimdi alsam, ne zaman gelir bekledikçe de pıhtılaşma yapıp doğru sonuç vermiyor yaşadık bunu da dedi.
Olabilir bak sanırım 11 gibi toplanıyor kanlar öyle hatırlıyorum

Ay inşallah tutmuştur yavrum. Diğer aylara göre farklı hissettiğin bi şeyler var mı?

Bende sürekli ağlıyorum normalde 15 aralıkta aileme gitmeyi istiyordum dün akşam yeğenlerimi göremicem diye oturdum çocuk gibi ağladım gurbete evlenmekte zor🥺

Olabilir bak sanırım 11 gibi toplanıyor kanlar öyle hatırlıyorum
İşte bunlar da garanti olsun diye 1 gün önceden herkese 8.30’da topluyorlar kan verdiyorlar sonra da yolluyorlar öyle anladım. Yıllar önce annem de 8.30’da giderdi. Burda böyle demek ki napalım sağlık olsun yarın veririm

Bende sürekli ağlıyorum normalde 15 aralıkta aileme gitmeyi istiyordum dün akşam yeğenlerimi göremicem diye oturdum çocuk gibi ağladım gurbete evlenmekte zor🥺
Neden gidemiyosun kuzum hamilelikten falan mı başka aksilikler mi oldu

Neden gidemiyosun kuzum hamilelikten falan mı başka aksilikler mi oldu
Hamilelikten ,ilki ileri hafta düşük olduğu için dikkatli olmam gerektiği riskli grupta olduğum söylendi bende korkuyorum işte. Ben elimden gelen dikkat ve özeni göstereyim gerisi Allah’a emanet nasipte ne varsa o

İlk kez ilkkk :D heyecan dorukta. Gaza da müsaitim frenle beni lütfen
Bir lekelenme tarzı birşey görmedikçe hiçbirşeyi stres yapma heycanlı olma diyemicem heycanlı ol bence tadını çıkar çünkü dünyanın en güzel şeylerinden birisi bence bu🥰

Hamilelikten ,ilki ileri hafta düşük olduğu için dikkatli olmam gerektiği riskli grupta olduğum söylendi bende korkuyorum işte. Ben elimden gelen dikkat ve özeni göstereyim gerisi Allah’a emanet nasipte ne varsa o
Tehlike kaçıncı hafta geçiyor öyle bir süre var mı? Üzülme ya hormonlar zaten ağlatıp durur şu an. Özlem de çok başka bi hüzün. Onlar gelir belki sürpriz yaparlar. Kaç saat mesafeniz

Ay inşallah tutmuştur yavrum. Diğer aylara göre farklı hissettiğin bi şeyler var mı?
Tek fark alt karnımdaki hafif yumuşak şişkinlik diyebilirim ve biraz bile bastırınca karın gölgeme ağırıyor aşırı hassas normalde regli zamanlarımda bile böyle olmaz da bilmiyorum neler neler okuyoruz burada

Bir lekelenme tarzı birşey görmedikçe hiçbirşeyi stres yapma heycanlı olma diyemicem heycanlı ol bence tadını çıkar çünkü dünyanın en güzel şeylerinden birisi bence bu🥰
Stres yapmıyorum ama yürürken gerilme kasılma hala sağ tarafa yakın. Onu anlamıyorum bir türlü allah korusun dış boş falan olmasın da

Back
X