• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 20,8%
  • Kasım

OY: 14 58,3%
  • Aralık

OY: 5 20,8%

• Ankete Katılan
    24
Agrıdı ondan mı bilmiom da 3 gün önce ilk gün fenaydı agrı sonraki gün hafifledi bugün iyiyim agrı kalmadı ilaçta içmedim hiç kendisinin geçmesini bekledim bulantı lar sayesinde azalttım ben bulantı krizi başlayınca kokusuna bile dayanamıom
Ben de başarsam ya hazır bahanem varken. Tebrik ederim seni

Ya kızlar ben çok korktum. Halsizlik var, alt karnım ağrıyor oturunca geçiyor ama, sanki tansiyonum düşmüş gibi fakat normal çıktı. Asıl tedirgin eden solumda ağrı oldu biraz böyle sanki gaz var gibi orada.
Sabahtan kaset test yapıcam koyuluğa bakıcam akşama da inşallah beta vericem lütfen dua edin kızlar 🥺

Ya kızlar ben çok korktum. Halsizlik var, alt karnım ağrıyor oturunca geçiyor ama, sanki tansiyonum düşmüş gibi fakat normal çıktı. Asıl tedirgin eden solumda ağrı oldu biraz böyle sanki gaz var gibi orada.
Sabahtan kaset test yapıcam koyuluğa bakıcam akşama da inşallah beta vericem lütfen dua edin kızlar 🥺
Kuzum hep böyle misin sen? Yani tedirgin, panik hep en kötüyü mü düşünürsün böyle. Dualarımız senle 🤲🏻

Bu konudan çok tedirginim canım ya bugün ağrım biraz fazla olunca hemen panik oldum 😪
Stres altındasın gibi hissediyorum da o yüzden sordum. Yine de sakin ve dikkatli ol yavrum. Allah aynı şeyleri yaşatmasın 🤲🏻

Stres altındasın gibi hissediyorum da o yüzden sordum. Yine de sakin ve dikkatli ol yavrum. Allah aynı şeyleri yaşatmasın 🤲🏻
Ayy inşallah allahım korusun kimseye yaşatmasın. Şuan böyle alt karnım ağrıyor sanki adet ağrısı gibi

Ayy inşallah allahım korusun kimseye yaşatmasın. Şuan böyle alt karnım ağrıyor sanki adet ağrısı gibi
Benim de. bebek büyüyor nasıl sığsın oraya :D ohoo 8-9 ay devam bunlara alış yavaş yavaş. Bebeğinle konuş sen, iyi gelir belki. Rahim büyüdükçe kaslarımız hep gerilecek. Yerleşmede felfenaydım ben anlatamam sana. Etrafımda herkes yürüyemediğimi farketmişti

Beta artıyor sanırım sağlıklı şekilde.

Eklentiler

• IMG_2537.webp
    IMG_2537.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_2538.webp
    IMG_2538.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 14
ay benn mi 3-5 türk kahve, filtre, 3ü1 arada pis kahve hepsi var bende. Yerine ne koyabilirim. Ballı süt yapmaya başladım. Sıcak çikolatalı süt bi de. Sigara olmasa hiçbi içeceği aramam da. Akıl ver lütfen
Balım ben de kahve türevi hic olmadigindan bilemedim ki. Ama şey şu proteinli süt icecekleri var. Bugun onlardan icebilecegim soylenmisti ama 200 ml günde. Belki oyalar hem bebegin gelisimine yardim eder protein yuzunden. Sen ne kadar sigara iciyorsun ki günde ve ne zamandır iciyorsun

Balım ben de kahve türevi hic olmadigindan bilemedim ki. Ama şey şu proteinli süt icecekleri var. Bugun onlardan icebilecegim soylenmisti ama 200 ml günde. Belki oyalar hem bebegin gelisimine yardim eder protein yuzunden. Sen ne kadar sigara iciyorsun ki günde ve ne zamandır iciyorsun
Yarım paketten fazla. Yıllardır 10 yıldan fazla. Bakıyorum googleda falan bırakabilen var mı diye. Onu araştırıyorum

Yarım paketten fazla. Yıllardır 10 yıldan fazla. Bakıyorum googleda falan bırakabilen var mı diye. Onu araştırıyorum
Ben evde bilgiyar basinda calistigim icin 2 pakete yakin iciyordum. Öğrendiğim zaman şu dumanı bile çıkmayan kent slim greyden aldım. Nikotin oranı daha düşük günde 4 -5 tane ictim ama iki firt cek sondur seklinde. O da dış gebelik mi normal mi stresi yüzünden. Bugün keseyi yolku gorünce mabadımı sıkıp icmemeye uğrasıcam. Anksiyete de var bende. Sigara ilac gibi geliyordu. Ama kafaya oturtmamiz lazim balim. Yazik gunah ediyoruz.Allah yardimcimiz olsun. Birbirimizi gazlayalim ne bilim tarcin tutalim elimizde bir süre ise yarar mi ki acaba.

Bunlar normal kendine ve bebeğine eziyet etme canım hepimizde oluyor.Ağrı eşiğimizlede alakalı kimimiz hafif diyor kimimiz şiddetli diyor. özellikle ilk haftalarda normal dedi doktorum bende yaşayıp korktum muayne olmadan direkt sormuştum ve keseyi görmüştük gebelik ilerleyincede devam ediyor o yüzden endişe etme adapte olmaya çalış yoksa sana eziyet olur hamilelik. Vücudumuz bizi doğuma hazırlıyor🥰

Anksiyete var mı sen de balim ? Teshis almamış olsan bile bu konu harici başka şeylere de kaygın yüksek mi oluyor.

Anksiyete var mı sen de balim ? Teshis almamış olsan bile bu konu harici başka şeylere de kaygın yüksek mi oluyor.
2 kez dış gebelik geçirmiş ya arkadaş malesef dış gebeliklerde tekrarlama riski olabiliyor o sebeple tedirgin Ben iyi anlıyorum onu üst üste aynı sıkıntıları yaşayınca bir de o yaşadığın sıkıntıların tekrarlama riski varsa insan aşırı gergin olabiliyor.
M matmatt ancak şu anda inan yaşadığın gerilimler sana da bebeğe de iyi gelmez. Olacak olanın önüne geçemiyoruz zaten. Neden ne olduğunu bilmeden olmuş gibi dert edesin? Bu defa belki çok güzel olacak herşey. Sana düşen ve bebeğinin hak ettiği ancak bu zamanlarda mutlu olmak. Gelecek ve olacaklar bizim elimizde hiçbir konuda değil. Sadece bu değil. Lütfen sana olumsuz fısıldayan tüm sesleri susturmaya gayret ediver. İnşaAllah herşey çok güzel olacak ❤️

Anksiyete var varrr olmaz mı özellikle sağlık konularında vardı ama bu 1. Gebelikten sonra 10 katına çıktı hatta günlük yazmaya başlamıştım eylülde ağrılarımı tiplerini bile not alıyordum 🤦🏼‍♀️
Şu doktordan hayırlı bir haber duysam rahatlarım ama 🥹

Ben evde bilgiyar basinda calistigim icin 2 pakete yakin iciyordum. Öğrendiğim zaman şu dumanı bile çıkmayan kent slim greyden aldım. Nikotin oranı daha düşük günde 4 -5 tane ictim ama iki firt cek sondur seklinde. O da dış gebelik mi normal mi stresi yüzünden. Bugün keseyi yolku gorünce mabadımı sıkıp icmemeye uğrasıcam. Anksiyete de var bende. Sigara ilac gibi geliyordu. Ama kafaya oturtmamiz lazim balim. Yazik gunah ediyoruz.Allah yardimcimiz olsun. Birbirimizi gazlayalim ne bilim tarcin tutalim elimizde bir süre ise yarar mi ki acaba.
Kent grey alayım da kendimi tutup eskisinden almamam lazım bu sefer. Oruçluyken yoğun bakım ünitesiyim mesela ben :D onda da saat belli fos fos iç sahura kadar diye gelen rahatlık. Mide bulantımız başlasa otomatik bir irade gelir mi acaba

Back
X