• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 17,9%
  • Kasım

OY: 17 60,7%
  • Aralık

OY: 6 21,4%

• Ankete Katılan
    28
Heryer farklımı okadar ya burda sabah verince gece çıkıyor 4 5 gibi e nabıza düşüyo bende sabah görmüş oluyorum sen yinede düzenli bak belki erken düşer 😍 evet pazarda acilde ver iyi değer takibi olur hem acilde cabuk çıkıyor kaç kez kan takibi yapmayı düşünüyorsun ben 3 kez yaptım bundada oğlum dada kızımdan cok bahsedemiyorum yaştan dolayı hiç bişi hatırlamıyorum neredeyse çokta zamanda geçti üzerinden 13 yıl neredeyse 🥴
13 yıl dile kolay valla kuzum :))) e nabız geçmişinde belki çıkar. 3 kez mi yapmak lazım?

Yaa biliyorum bizim zaafımız 😂
Onu bende yaptım ondan sonra azalttım zaten asıl azaltma da kalp atısından sonra oldu aynı sekıl hatta daha iyisini bekliyorum sendende diğer içer kızlardanda inşallah 🤲💐
Ay amin. Doğumdu, süttü derken belki tamamen bırakırız be. Doğumdan sonra içeyim diye tetiklendin mi

Nasılsın aşkoooo heyecanlı bekleyiş başladı artık pazar olmaz e nabızı sen yine de kontrol et yarın
Bta yazmıyor kağıtta kafam karıştı şu an

dün rüyamda kendimi gördüm elimde test pozitif nasıl ağlıyorum nasılll başka gündemim olmadığı için kendi içimde bilinçaltım böyle :(
Malum oluyordur :)))

13 yıl dile kolay valla kuzum :))) e nabız geçmişinde belki çıkar. 3 kez mi yapmak lazım?
Çıkmıyor 2013 te doğum yaptım aralıkta oyüzden 2015 sonrası var e nabızda 🥴 öyle yaptım hep içim rahat etsin diye 3 kez yaparsan daha iyi olur sonra keseyi beklemeye 😍

Ay amin. Doğumdu, süttü derken belki tamamen bırakırız be. Doğumdan sonra içeyim diye tetiklendin mi
Ben tamamen bıraktım her 2 sindede oğlan benim 4 buçuk yasına kadar emdi ama 😂 kız 3 buçuk ay emmişti her emzirmeden sonra geri başladım ben neden bilmem 😂 oğlum da 3 yasına girdi başladım o zamana kadar canım cok nadir cekiyordu arkadaşlar içerken sonra karsı koyamadım basladım bu kez bırakırsam geri baslamıcam inşallah kafaya öyle not aldım

Kızlar sağlık ocağında beta veren yok mu hiç şu an kafam karıştı, beta hcg diye bir kısım yazmıyor bu listede. Acaba almadı mı yazmadı mı çünkü ben kan verdiğim hemşireye de bir şey söylemedim

Eklentiler

• IMG_2539.webp
    IMG_2539.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 7
Kızlar sağlık ocağında beta veren yok mu hiç şu an kafam karıştı, beta hcg diye bir kısım yazmıyor bu listede. Acaba almadı mı yazmadı mı çünkü ben kan verdiğim hemşireye de bir şey söylemedim
Biyokimya ile birlikte alınıyordur belki onun içerisinde bizde kagıt vermiyorlar sisteme giriyorlar direk tüpleri alıp kan veriyoruz ilk kez böyle gördüm

verdim, bak bunların ama gebelik için doktorun tahmini pazar çıkacağı yönünde. Ayrıca bugün verdiğim için, pazarda acilde veririm. Aynı gün artışa da bakarım diyorum. Pazartesi yine sağlık ocağına yorumlatırım. Heyecanlıyım
O biyokimyanın içindedir balım telaş etme

Biyokimya ile birlikte alınıyordur belki onun içerisinde bizde kagıt vermiyorlar sisteme giriyorlar direk tüpleri alıp kan veriyoruz ilk kez böyle gördüm
İnşallah ya sonuç çıkana kadar şimdi ben kendi kendimi yemeye sebep buldum

VIdeo yuzunden mi yoksa sorular yuzunden mi balim😅 sorularsa 3 olmadan çok sacma cevaplar verebiliyor o konuda chat daha iyi
Geminiye gebelik testimi attım ne diyecek diye hamile miyim diye attım. Evet pozitif ama şu an net bi şey diyemeyiz diyor sanki doktor hareketlere bak evet hamilesin pozitif tebrik eserim desene 😂 sinir etti

Back
X