• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 18,5%
  • Kasım

OY: 17 63,0%
  • Aralık

OY: 5 18,5%

• Ankete Katılan
    27
Yaaa maşallah ben gördüm gölge gibi inşallah doğrudur. Bunun kaç dakikada çıktığı önemli yarın ve ya sonraki gün testi tekrarlamanı öneririm inşallah vardır😍
Ya aslında iki gun once yaptım ama yoktu ovulastonda silikti bugün ovulasyon yapınca hemen erken gebelik testi yaptım awoxun ve gölge şeklinde gelirde 5 dakika içinde

Kızlar uzun zamandır burada ve diğer konulardan takip arıyordum sessizce sizi ama hamilelik yoktur diye de yazmamıştım şimdi dpo10 bugün ve dayanamayıp test yaptım ama heveslenmedi miyim sizce
Testin markası ne hadi kan ver hadi acile kan ver 😍

yoooo bana da gayet normal bu gebelik diyemeyiz diyor şerefsiz dfhdg
Akıntın krem gibimi kıvamı beyaz krem rengi gibi hatta hafif sarımtırak da olabilir bende öyleydi hamileliği öğrenmeden önce şuanda bile hala bazen öyle gelıyor bazen yumurta akı kıvamı degisio

Yavrum bunu ne chat ne de bir doktor net bir sey söyleyebilir. Benim kurtaj olan arkadasimin gecikmeden sonucu 2bin kusurlerdeydi direkt kese gozukmustu. Ben o oranlarin neye gore kucuk ya da yuksek ciktigini bilmiyorum. Bi ara cinsiyet ile bir ilisiği var mi diye mskale taradim. Alakasi yokmus. Saglik durumu ile de yokmus. Yani beklediginden cok yuksek de cikabilir cok dusuk de. Dusuk cikarsa korkulcak bir durum yok. 2 gundeki artisi onemli balim😍
Yüksek hissediyorum Acun bey

Kızlar uzun zamandır burada ve diğer konulardan takip arıyordum sessizce sizi ama hamilelik yoktur diye de yazmamıştım şimdi dpo10 bugün ve dayanamayıp test yaptım ama heveslenmedi miyim sizce
ovulasyon testi gebelik öğrenme aracı değildir o yüzden ona pek şey yapmayın kaldı ki pik değil silik çıkmış. onun dışında gebelik testiniz pozitif gözküyor çizgiyi gördüm bende hayırlı olsun diyelim şimdiden testi tekrarla ama bence ertesi gün koyuluk farkına bakarsın :KK200:

Ben çizgi gördüm 😍 test markası ne canım yarın sabah tekrarla koyulasmaya bakalım 😍

Hadi inşallah ya bende senin daha önce attigin testlerden dolayı çok umutlandım sende paylaşmıştın ya
Evet evet hatta çizgi çıktıysa kanda daha çok vardır. Pembe renk var di mi

Kızlar eşim şüphelendi bugün. Çarşamba eve geç gittim kan vericem diye bugün de geç gidicem arkadaşa geçicem dedim öncesinde kan vericem bilmiyor.
Valla helal olsun nasıl dayanıyorsun ben asla dayanamazdım ben kanda görmeden hamile olduğuma bile inanamadım 😂 Ben olsam çoktan koşmuştum acile beta takibide önemli bu arada kimyasal gebelik kendiğinden düşüyor zaten ama Allah korusun dış gebelikte o zamanlama çok önemli çünkü kendi sağlığın söz konusu oluyor herşeyden önce ve doktorlar bundan şüphelendiği anda yaklaşımları değişiyor tabiki stres falan olma ama bence imkanın varsa ertelemedem kanı ver pazar diyorlar ama muhtemelen pazartesi düşücek sisteme sağlık ocakları keyiflerine göre hareket ediyor ben ilk betamı direkt aile hekime gittim baktım çıkmıyor öyle öğrendim kan verdiğim tarihten 2 gün sonra düştü e nabıza ama halbuki kan sonucu çıkmış
Ben acilde verdim çarşamba 2 saat içinde e nabıza düşmüştü.

Kızlar eşim şüphelendi bugün. Çarşamba eve geç gittim kan vericem diye bugün de geç gidicem arkadaşa geçicem dedim öncesinde kan vericem bilmiyor.

Ben acilde verdim çarşamba 2 saat içinde e nabıza düşmüştü.
Neyden şüphelendi? Niye geç geliyorsun diye mi yoksa sen hamile misin dedi

3 günkü farka bakıp 2 günlüğü hesaplarız merak etme 😏
Yapar bunlar hatta aramızdaki prolar, pozitif çizgisinden beta anlıyor :D Allah kd uzmanı çıkacaklar burdan

ovulasyon testi gebelik öğrenme aracı değildir o yüzden ona pek şey yapmayın kaldı ki pik değil silik çıkmış. onun dışında gebelik testiniz pozitif gözküyor çizgiyi gördüm bende hayırlı olsun diyelim şimdiden testi tekrarla ama bence ertesi gün koyuluk farkına bakarsın :KK200:
Yarın yine tekrarlamayı düşünüyorum bende ovulasyon testi önceden silikti ya koyularında birde erken gebelik testi silik çıkınca bi umutlandım.sanki

Ben acile gidicem akşam çok merak ettim konuştukça. Çok yüksek artanlara da ikiz diyorlar di mi :D sonra tek çıkıyor bi de.
Ya git ver acile niye zulmediyotsunuz kendinize 🤣 ya evet öhle bir sey de oluyormus. Kimi dusuk oluyor ikiz cikiyor kimi yuksek cikiyor tek cikiyor

Back
X