Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koku hassasiyeti fena ya kiyamam. Ilk gebeligimde bulasik makinesinden cikanlari tekrar evdekilere yikatiyordum suyla. Cok batiyordu koku. Umarim kisa sureli bir sey olur sendemaşşallah nazar değmesin aynen böyle devam etsin. Bugün börek içinden kalan patatesi bozmuşum. Kokusuna 5 saniye dayanamadım. Bende de bulantı olacak galiba öyle anladım bugün. Kedim var, sürekli ev temiz, kum 2/3 kez bakılıyor günde ama odaya giremiyorum. Hava 13 derece hafif yağmur var cam açıyorum. Zor geçecek gibi sanki ya.
Bu durumu çok iyi anlıyorum ben ilk gebelikte hamile olduğumu bilmiyorum ilk en yakın acile gittik birşey yapamayız regl olmuşssundur dedi gönderdi ama ağrıdan kıvranıyorum başka hastaneye gittik hemen kadın doğum acili varmış onunda onlar yaptı sonra beta takibi istedi kadın doğum acili 2 güne bir aldı düzenli bir şekilde kanlarımı. Ama işte acil biz bir heycanla merakla kan vercez diye gidiyoruz ama bizden daha acil durumda olanları bekletiyoruz zaten bu yüzden yasak bence ve başıma gelmesine rağmen anlayabiliyorum. Değişmesi gereken randevu sistemi doktora ulaşmak bu kadar zor olmamalı bende sinir bozucu ve yanlış buluyorumSistem olarak söyledim zaten düşünsene 40 dk mesafeden geliyorsun, randevu zaten yok. Sağlık ocağı geç çıkarıyor. 1-3 bakarsın abartırsa salarsın geri. Bizim özelde 700 lira beta hcg. Yarın yaptırıcam. Yazıl günah ama gerçekten. Hormonlarım sinirlendiriyor beni galiba. Ben de hangi işi yaparsam yapayım çözüme odaklıyım, ille de bi yol bulur yardımcı olurum. Neyse kafamızı dağıtalım naber nasıl geçti günün![]()
Onun dışında benim güzel geçti enerjimde iyi ara ara uyku basıyor ama direnip uyumuyorum . Gün sayıyorum ya perşembe gelsin bian önce acayip heycanlıyımSistem olarak söyledim zaten düşünsene 40 dk mesafeden geliyorsun, randevu zaten yok. Sağlık ocağı geç çıkarıyor. 1-3 bakarsın abartırsa salarsın geri. Bizim özelde 700 lira beta hcg. Yarın yaptırıcam. Yazıl günah ama gerçekten. Hormonlarım sinirlendiriyor beni galiba. Ben de hangi işi yaparsam yapayım çözüme odaklıyım, ille de bi yol bulur yardımcı olurum. Neyse kafamızı dağıtalım naber nasıl geçti günün![]()
İyi geceler canımmmm benim güzel geçiyor ara ara ağrılar oluyor baş edilmeyecek bir durumum yok çok şükür. Kaç haftalık hamişssinİyi geceler kızlar nasıl gidiyor hamişlik. Benim bugün çok ağrım oldu yataktan kalkamıyorum iştahım da son bir haftadır çok açıktı bugün cart diye kesildi. Mide bulantısı falan yok ama sağ bacağımda kalçamdan doğru bi ağrı var ☺![]()
Direnme sal kendiniOnun dışında benim güzel geçti enerjimde iyi ara ara uyku basıyor ama direnip uyumuyorum . Gün sayıyorum ya perşembe gelsin bian önce acayip heycanlıyım![]()
haftasonu güzel vakit geçir perşembe de inşallah çabucak gelsinBenim hesabıma göre 3 hafta 4 günlük ama uygulama sat tan hesapladığı için 4 hafta diyorİyi geceler canımmmm benim güzel geçiyor ara ara ağrılar oluyor baş edilmeyecek bir durumum yok çok şükür. Kaç haftalık hamişssin![]()
Geçmiş olsun minnoşİyi geceler kızlar nasıl gidiyor hamişlik. Benim bugün çok ağrım oldu yataktan kalkamıyorum iştahım da son bir haftadır çok açıktı bugün cart diye kesildi. Mide bulantısı falan yok ama sağ bacağımda kalçamdan doğru bi ağrı var ☺![]()
Ay hep böyle geçsin inşallah ya bulantısız şiddetli ağrılar olmadan inşallahDirenme sal kendinieskiden bir şey dinlemeden uyuyamazdım özeniyordum eşime :) şimdi kür diyip uyuyorum. En çok bunu severim süreçte galiba. Enerjine bayıldım ayrıcaa
haftasonu güzel vakit geçir perşembe de inşallah çabucak gelsin
Ya bu süreçte çalışmak çok yoruyor beni aslında işim de rahat ama çok miskinledim dur bakalım haftaya nasıl olucam inşallah şeytn çarpmışa dönmemGeçmiş olsun minnoşsenle ben perte çıkcaz gibi. Diğerleri halay mod
dinlen zaten vakit buldukça.
Son adet tarihine göre hesaplıcan canım doktorlarda öyle hesaplıyor yani 4 haftalık gebesinBenim hesabıma göre 3 hafta 4 günlük ama uygulama sat tan hesapladığı için 4 hafta diyorsizinki ne kadarlık
sende de hiç olmaz inşallah arkadaşımKoku hassasiyeti fena ya kiyamam. Ilk gebeligimde bulasik makinesinden cikanlari tekrar evdekilere yikatiyordum suyla. Cok batiyordu koku. Umarim kisa sureli bir sey olur sende![]()
Ama o tarihte değerlendirmedik kiSon adet tarihine göre hesaplıcan canım doktorlarda öyle hesaplıyor yani 4 haftalık gebesin6+2 benimde çok şükür. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
![]()
Umarım kuzumsende de hiç olmaz inşallah arkadaşım![]()
Evet herkesin yanılgiya düştüğü bu oluyor yumurtalama tarihinden 4 gün önce olan birliktelikten bile gebe kalınabilirAma o tarihte değerlendirmedik ki![]()
9 ay rapor versinler herkese yaYa bu süreçte çalışmak çok yoruyor beni aslında işim de rahat ama çok miskinledim dur bakalım haftaya nasıl olucam inşallah şeytn çarpmışa dönmemsenin neyin vaaar
Benim de kafamı karıştıyor bu ama doktorlar zaten +2 haftalık bir hesapla ilerleyip öyle diyorlarmış. Misal 42 hafta değil de 40 hafta gibi. Benim de beynim yandı. Ben de 4 haftalığım aslında 1.5 :)Ama o tarihte değerlendirmedik ki![]()
Normalde bu dönem regl dönemin olması lazım senin yanılmıyorsam bu dönemde rahatsızlık hissi çok normalmiş canım hatta bana her ay regl dönemi adet olcakmışım gibi kasık ağrılarım falan oluyordu diyenler oldu bir iki güne daha iyi olursun inşallah.9 ay rapor versinler herkese yaben halsizim, her şeye hemen ağlamaya başladım. Sinirlerim mi laçka anlamadım. Bugün de regl gibiyim o kan akışı olduğu zamanki gibi. Hafiften koku hassasiyeti var galiba (ovülasyonda da çok olurdu) gibi gibi bi kaç pürüz. Sadece yatasım var. Vitaminler iyi gelir inşallah
Adet bitiminden 1 gün sonra değerlendirdik gerçi ay ben bilmiyorum bu hesaplama işleriniEvet herkesin yanılgiya düştüğü bu oluyor yumurtalama tarihinden 4 gün önce olan birliktelikten bile gebe kalınabilir![]()